20 Temmuz 2015, Pazartesi 19:00:12

THY'den 'Suruç' açıklaması: "Haksızlık"

Şanlıurfa'da yaşanan kanlı terör saldırısı sonrası THY'nin Ş.Urfa biletlerinin tavan fiyatı görmesi nedeniyle sosyal medyada, fiyatların kasıtlı olarak THY tarafından yükseltildiği söylemlerine THY'den açıklama geldi.
  • Firsat duskunu thy. Iyiki varsin pegasus.
  • Hani piyasa ekonomisiydi, kapitalizmdi ne oldu, atıp tutanlar. Demek isteyince gidiş dönüş 200 TL ye uçabiliyormuş thy ve zarar etmiyormuş. Yok işin normali buymuş da , kuralmış da sallayın bakalım. O kazıklamaya çalıştığınız insanların ahı ile bu dünyada da ahirette de iki yakanız bir araya gelmez sizin.
  • antidot tam bi antidotsun.
  • dün urfa yolcularının kapıda yaptıklarını görseniz keşke büyütmeseydik derdiniz o uçağı. bütün uçaklar havalimanı yoğunluğundan geç gelip gidiyor ve urfa yolcuları sanki onlara has bir durummuş gibi "hep urfaya yapıyorsunuz bunu, devamlı geç kalkıyorsunuz diyorlar". orada ki memurlar sizin için uçağı büyüttük, urfaya gitmek isteyen çok yolcu var ve üstüne yoğunluktan dolayı uçaklar geç kalkıyo demelerine rağmen, resmen orada ki memurlara eziyet, hakaret neler neler ettiler. demem o ki yolcuya hiç bir şekilde yaranılmaz kardeşim.
  • Thy ye anca Adana Trabzon Samsun İzmir Antalya Ankara yolcularına yoğunluk olduğunda tavan fiyat uygulasın,Urfa'ya gelince fıssss,sen bunlar için varol pegasussss
  • THY bu ulkenin goz bebegidir. Deprem olur THY yetisir. Su olur, bu olur , her zaman her yere THY yetisir. Beylikduzunuden havalimanina taksiye 50 tl oderiz, ama ucaklar urfaya 300 tl ye cok deriz. Iyiki THY gibi bir sirketimiz var diyerek sevinecegine bu sirketi karalayanlara yaziklar olsun. 20 milyar dolarlik sirket boyle aci bir olayda bir ucakta fiyatlari 300 lira yaparak fazladan 1-2 bin tl ciro yapmanin derdine dusmez. Herseyin bir sistemi var. Kaldi ki urfaya otobus fiyati 130-140 lira.. 300 full ucakta 300 tl cok mu... Allah akil fikir versin.
  • Allah herkese hakettiğini yaşatır
  • Allah herkese hakettiğini yaşatır
  • Oturma o zaman!!!
  • Thy ticari bir şirket. Kimseye kamu hizmeti yapmak zorunda değil. Bunu akşınıza sokun artık.

THY', bugün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki kanlı terör eylemi sonrası sosyal medyada ağır eleştirilerin kurbanı oldu.

Kasıtlı olarak bilet fiyatlarının yükseltiği söylemlerinin artması üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden konu ile ilgili açıklama yapıldı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, uçuşları birleştirerek pahalı bilet satışı yapılıyor söylemlerinin doğru olmadığı ve fırsatçılıkla suçlanılmalarına ise haksızlık olduğu belirtildi. Öte yandan Ş.Urfa için bu  gece gerçekleştirilecek seferin uçağının daha büyük bir uçakla değiştirildiği ve ilave seferler için de çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

İşte THY'den yapılan açıklama;

"Türk Hava Yolları iç hat bilet fiyatları internet satışları için en üst seviye 309 TL'dir. THY, tüm havayollarında olduğu gibi bilet satışları için gelir yönetimi modeli kullanır, doluluk arttıkça fiyatlar otomatik yükselir. İstanbul-Urfa için Ankara üzerinden yapılacak uçuşları birleştirerek pahalı bilet satısı yapılıyor ifadesi doğru bir yaklaşım değildir.

İki ayrı uçuş için belirlenen fiyatı kullanarak THY fırsatçılık yapıyor denilmesi büyük bir haksızlıktır. Yoğun yaz sezonu nedeniyle dolulukların yüksek olduğu bir dönemde yaşanılan üzücü olay sonrası Urfa'ya gitmek isteyenler için ilave sefer konulması için çalışmalar yürütülmektedir. Ayrıca bu gece yapılacak seferin uçağı daha büyük kapasiteli uçakla değiştirilerek ilave yer sağlanmıştır. Bu gece açılan kapasite ve yarın konulacak ilave sefer için gidiş-dönüş bilet fiyatı 200 TL olarak belirlenmiştir."

THY'den 'Suruç' açıklaması: "Haksızlık"

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Firsat duskunu thy. Iyiki varsin pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne oldu ~ 9 yıl önce
Hani piyasa ekonomisiydi, kapitalizmdi ne oldu, atıp tutanlar. Demek isteyince gidiş dönüş 200 TL ye uçabiliyormuş thy ve zarar etmiyormuş. Yok işin normali buymuş da , kuralmış da sallayın bakalım. O kazıklamaya çalıştığınız insanların ahı ile bu dünyada da ahirette de iki yakanız bir araya gelmez sizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
antidot tam bi antidotsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
dün urfa yolcularının kapıda yaptıklarını görseniz keşke büyütmeseydik derdiniz o uçağı. bütün uçaklar havalimanı yoğunluğundan geç gelip gidiyor ve urfa yolcuları sanki onlara has bir durummuş gibi "hep urfaya yapıyorsunuz bunu, devamlı geç kalkıyorsunuz diyorlar". orada ki memurlar sizin için uçağı büyüttük, urfaya gitmek isteyen çok yolcu var ve üstüne yoğunluktan dolayı uçaklar geç kalkıyo demelerine rağmen, resmen orada ki memurlara eziyet, hakaret neler neler ettiler. demem o ki yolcuya hiç bir şekilde yaranılmaz kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 9 yıl önce
Thy ye anca Adana Trabzon Samsun İzmir Antalya Ankara yolcularına yoğunluk olduğunda tavan fiyat uygulasın,Urfa'ya gelince fıssss,sen bunlar için varol pegasussss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahillik ~ 9 yıl önce
THY bu ulkenin goz bebegidir. Deprem olur THY yetisir. Su olur, bu olur , her zaman her yere THY yetisir. Beylikduzunuden havalimanina taksiye 50 tl oderiz, ama ucaklar urfaya 300 tl ye cok deriz. Iyiki THY gibi bir sirketimiz var diyerek sevinecegine bu sirketi karalayanlara yaziklar olsun. 20 milyar dolarlik sirket boyle aci bir olayda bir ucakta fiyatlari 300 lira yaparak fazladan 1-2 bin tl ciro yapmanin derdine dusmez. Herseyin bir sistemi var. Kaldi ki urfaya otobus fiyati 130-140 lira.. 300 full ucakta 300 tl cok mu... Allah akil fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antidot ~ 9 yıl önce
tabii canımmm aynı meydandan (saw) kalkan thy uçakları her noktaya pegasustan daha pahalı.fazladan verdikleri bir sandviç bir kahve. singapur-dubai gibi noktalara emirates den daha pahalı .böyle fiyata satarlarsa tabi kar ederler.fırsat düşkünü thy burda da pahalı satsın ki hostesleri 5 yıldızlı otellerde daha fazla keyif çatsın.aldıkları 5-6 bin maaşla burda forumlarda biraz daha hava atsın.haram olsun walla
Falan ~ 9 yıl önce
Allah herkese hakettiğini yaşatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Falan ~ 9 yıl önce
Allah herkese hakettiğini yaşatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy kazık cıya ~ 9 yıl önce
Oturma o zaman!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 9 yıl önce
Thy ticari bir şirket. Kimseye kamu hizmeti yapmak zorunda değil. Bunu akşınıza sokun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000