15 Şubat 2013, Cuma 12:49:34

THY'DEN SÜRPRİZ "AGOS" KARARI!

Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolcularına ücretsiz gazete sunduğu stantta, bundan sonra Ermeni Gazeteci Hrant Dink cinayeti davasıyla adını duyuran Agos da bulunacak.
  • eRMENİSTAN HAVA YOLLARI DA ACABA sözcü, cumhuriyet, tercüman, vatan, aydınlık VS. HERHANGİ BİR GAZETEYİ AYNI ŞEKİLDE DAĞITIR MI? eRMENİ DOSTLARIMA SAMİMİ OLARAK SORUYORUM.
  • AGOS da mı THY yönetimine yalakalık yapıyor. Artık Hamdiyi ve Temeli yerlere göklere çıkarırlar..Eleştiren Türk de olsa olmuyor değil mi? o zaman Sözcü de dağıtılsın birader..
  • bu sayfa fasistlerle dolmus, kokusmaya basladi...kuru kafa kokusu...bir gazeteye bile tahammulleri olmayan kuru kafacilar...
  • Halaçoğlu, Prof. Dr. Yusuf-; Ermeni Tehcirine Dair Gerçekler (1915), TTK Yayını, Ankara 2001. ermeni soykırımını destekleyen ve diyaspora talimatları dışına çıkmayan bir gazeteye mali kaynak sağlayan THY yöneticileri biraz tarihi gerçekleri okusunda neye hizmet ettiklerinin farkına varsınlar..
  • Ermeniler bizim düşmanımızdır, bu düşmanlığımızın kaynağıda Pasinler savasından beri Türklerin gölgesinde yaşayan 1912 yılına kadar bu ülkenin ekmeğini yiyen ermeniler, yedikleri kaba edip Türkleri kahpece arkalarından vurmuslardır. Milli devlet politikasından her gecen gün uzaklaşan bu hain odaklarından olağan bir davranıştır. Şimdi azerbaycanla 2 devlet 1 millet iken ve devamlı düzenli uçuşlarımız varken gazeteleri olmadığına göre ermenilere hiç gerek yoktur. çünkü yine ilk fırsatta Türkleri arkasından vurucaklardır. THY nin de sağladığı bu finans bize ve soydaşlarımıza mermi ve bomba olarak döneceğini düşünemeyen bu kuş beyinli, ermeni tohumlarının uzantısı olan hain yöneticilere sölenecek tek laf ''TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR'' veya bunların anlıcağı daha net bir şekilde ifade etmek gerekirse '' KESER DÖNER SAP DÖNER; BU HESAP ELBET BİRGÜN DÖNER '' , her zaman akıllarının köşesinde bu keserin sapını tutsunlar ki hesap günü hatırlamak zorunda kalmasınlar...
  • Agos da Sözcü de dağıtılmalıdır. Bu ülkede Ermenilerde yaşıyor, Türklerde yaşıyor. Agos tamamen ermenice basılabilir kime ne? ne zararı var?
  • Ben ne zamandir havaalaninda yurtdisi - IST - yurtdisi ucuslarinda alabilmek icin AGOS gazetesi talep ediyordum. D&R bulundurmuyodu. THY'yi bu girisiminden dolayi kutluyorum. Uzun etek ve icki olaylarindan tartismalari baska yöne cekmek icin de olsa dogru bir karar.
  • AGOS isimiyle yorum yapan kişinin yan yana yazdıgı isimler birbirinden alakasızdırlar. En kel alaka Alevi ler hakkında hiç haber yapmaz, zaten ne alakası var Alevilik bir islam felsefesidir. Yada meshep densin. Ayrıca Agosta Ermeniler haricinde hiç haber okmadım. Ayrıca Diaspora ile ilgili özel haber yapıyorlar. Mesela şöyle bir ifade var ' 2015’e doğru inkârda(soykırım) yumuşama görülüyor ' Yine bir haberde; Abd dış işleri bakanı olan Senatör kerry ile alakalı ' 2009 yılında Senato Dış İlişkiler Komitesi Genel Başkanı olan Kerry’nin, yıllar boyunca Ermeni soykırımının Kongre tarafından onaylanmasının gayretli bir savunucusu olduğu belirtiliyor' Durum bu. Thy bu haberlerin üzerine siyah bant mı çekecek, yoksa makyevalist bakışla Hakikaten, soykırım yaptıgımızımı kabul edecegiz. Ermeni asıllı Türk vatadandaşlarından Türkiyede aşayanlar alınmasın Lütfen. Benim derdim Diaspora çetesi ile. Keşke artık dedelerinin yerden aldıgı, ve komşusuna doğrulltugu o Rus silahlarını bıraksalar.
  • Agos okumaktan korkmayin, DNA'niz degismez.
  • El kendi milli degerlerini destekler bizimkilerse nerde fransiz ermeni veya yahudi sirketi var ona destek verir. Gelde anla bunlari...

Türk Hava Yolları, bundan böyle yolcularına ücretsiz hizmet veren gazete standında haftalık tirajı yalnızca 5 bin dolaylarında olan Agos Gazetesi'ni de dağıtma kararı aldı. Resmi açıklama AGOS Gazetesi'nden geldi.

Gazetenin internet sayfasından yapılan açıklamada, "Agos ile THY arasında yapılan anlaşma kapsamında THY ile yurtdışına uçan yolcular, artık Agos’u ücretsiz okuyabilecek. Agos ile THY arasındaki işbirliği, önümüzdeki aylarda bazı yurtdışı uçak seferlerini de kapsayacak şekilde genişleyecek" denildi.

Türk Hava Yolları'nın ücretsiz gazete dağıtımı hizmeti kapsamında Türkiye'nin en çok okunan 5'inci gazetesi konumundaki 280 bin tirajlı Sözcü Gazetesi'ni yok sayması büyük tartışmalara neden olmuştu. 

Haftalık tirajı yalnızca 5 bin civarında olan Agos Gazetesi'nin Türk Hava Yolları tarafından ücretsiz dağıtılacak olmasının nasıl tepkilere yol açacağı merak ediliyor.

THY'DEN SÜRPRİZ "AGOS" KARARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Adem ARSLAN ~ 11 yıl önce
eRMENİSTAN HAVA YOLLARI DA ACABA sözcü, cumhuriyet, tercüman, vatan, aydınlık VS. HERHANGİ BİR GAZETEYİ AYNI ŞEKİLDE DAĞITIR MI? eRMENİ DOSTLARIMA SAMİMİ OLARAK SORUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoksa ~ 11 yıl önce
AGOS da mı THY yönetimine yalakalık yapıyor. Artık Hamdiyi ve Temeli yerlere göklere çıkarırlar..Eleştiren Türk de olsa olmuyor değil mi? o zaman Sözcü de dağıtılsın birader..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzittin Abuzero ~ 11 yıl önce
bu sayfa fasistlerle dolmus, kokusmaya basladi...kuru kafa kokusu...bir gazeteye bile tahammulleri olmayan kuru kafacilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ermeniden... ~ 11 yıl önce
ermenilerden daha büyük faşist olmadığını bundan 20 yıl öncesindeki hocalı da yaptıkları katliam ve soykırımlara baktığımızda net bir şekilde anlarız. Uzak tarihe gitmeye bile gerek yoktur. Ayrıca diyasporanın açıklamalarını takip edersen ne kadar büyük Türk düşmanlığı ve faşist olduğunuzu anlarsın. Böle boş ve bol keseden atmakla olmuyor!!
Bir gazete ~ 11 yıl önce
İnsanın kendi hakkını savunması? Ona düşmanca haraket eden insandan kendini korkumasını faşisizim olarak görmek litaratürdeki faşizim ile farklı tanımlarda. Siz sanırım faşizmi iyi bir sanıyorsunuz. Bir gazete düşünün ülkenden sokırım adına para tahsil etmee çalışıyor. Senin bir borcun varsa ödemekte serbestsin ancak, bizim daha karabağ gibi bir alacagımız var.
;) ~ 11 yıl önce
Halaçoğlu, Prof. Dr. Yusuf-; Ermeni Tehcirine Dair Gerçekler (1915), TTK Yayını, Ankara 2001. ermeni soykırımını destekleyen ve diyaspora talimatları dışına çıkmayan bir gazeteye mali kaynak sağlayan THY yöneticileri biraz tarihi gerçekleri okusunda neye hizmet ettiklerinin farkına varsınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYyerine'E'HYyapın ~ 11 yıl önce
Ermeniler bizim düşmanımızdır, bu düşmanlığımızın kaynağıda Pasinler savasından beri Türklerin gölgesinde yaşayan 1912 yılına kadar bu ülkenin ekmeğini yiyen ermeniler, yedikleri kaba edip Türkleri kahpece arkalarından vurmuslardır. Milli devlet politikasından her gecen gün uzaklaşan bu hain odaklarından olağan bir davranıştır. Şimdi azerbaycanla 2 devlet 1 millet iken ve devamlı düzenli uçuşlarımız varken gazeteleri olmadığına göre ermenilere hiç gerek yoktur. çünkü yine ilk fırsatta Türkleri arkasından vurucaklardır. THY nin de sağladığı bu finans bize ve soydaşlarımıza mermi ve bomba olarak döneceğini düşünemeyen bu kuş beyinli, ermeni tohumlarının uzantısı olan hain yöneticilere sölenecek tek laf ''TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR'' veya bunların anlıcağı daha net bir şekilde ifade etmek gerekirse '' KESER DÖNER SAP DÖNER; BU HESAP ELBET BİRGÜN DÖNER '' , her zaman akıllarının köşesinde bu keserin sapını tutsunlar ki hesap günü hatırlamak zorunda kalmasınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 11 yıl önce
Agos da Sözcü de dağıtılmalıdır. Bu ülkede Ermenilerde yaşıyor, Türklerde yaşıyor. Agos tamamen ermenice basılabilir kime ne? ne zararı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok iyi karar ~ 11 yıl önce
Ben ne zamandir havaalaninda yurtdisi - IST - yurtdisi ucuslarinda alabilmek icin AGOS gazetesi talep ediyordum. D&R bulundurmuyodu. THY'yi bu girisiminden dolayi kutluyorum. Uzun etek ve icki olaylarindan tartismalari baska yöne cekmek icin de olsa dogru bir karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diaspora ~ 11 yıl önce
AGOS isimiyle yorum yapan kişinin yan yana yazdıgı isimler birbirinden alakasızdırlar. En kel alaka Alevi ler hakkında hiç haber yapmaz, zaten ne alakası var Alevilik bir islam felsefesidir. Yada meshep densin. Ayrıca Agosta Ermeniler haricinde hiç haber okmadım. Ayrıca Diaspora ile ilgili özel haber yapıyorlar. Mesela şöyle bir ifade var ' 2015’e doğru inkârda(soykırım) yumuşama görülüyor ' Yine bir haberde; Abd dış işleri bakanı olan Senatör kerry ile alakalı ' 2009 yılında Senato Dış İlişkiler Komitesi Genel Başkanı olan Kerry’nin, yıllar boyunca Ermeni soykırımının Kongre tarafından onaylanmasının gayretli bir savunucusu olduğu belirtiliyor' Durum bu. Thy bu haberlerin üzerine siyah bant mı çekecek, yoksa makyevalist bakışla Hakikaten, soykırım yaptıgımızımı kabul edecegiz. Ermeni asıllı Türk vatadandaşlarından Türkiyede aşayanlar alınmasın Lütfen. Benim derdim Diaspora çetesi ile. Keşke artık dedelerinin yerden aldıgı, ve komşusuna doğrulltugu o Rus silahlarını bıraksalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agos! ~ 11 yıl önce
Agos okumaktan korkmayin, DNA'niz degismez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin thy ~ 11 yıl önce
El kendi milli degerlerini destekler bizimkilerse nerde fransiz ermeni veya yahudi sirketi var ona destek verir. Gelde anla bunlari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000