27 Nisan 2011, Çarşamba 17:04:50

THY'DEN STUTTGART'TA BİR İLK

THY, Almanya´daki ilk ´´Self check-in´´ sistemini Stuttgart Havaalanı´nda hizmete sundu.
  • sonradan havacılık sektörüne gelen, fakat cok azimli dürüst bir yönetici olarak bildiğimiz kişidir. Takunya takıntısıda var :-)
  • THY Stuttgart ekibi olarak Şefimizi seviyor ve takdir ediyoruz. Müdürümüz Mustafa Dogan ve Ebubekir beyin gayreti ile artık almanyada meslek eğitim imkanı verilmektedir. Buna benzer çok sayıda çalışmalara imza atılmıştır. Kıskananlar olacaktır yapacak bir sey yok.!!!!!
  • Seyehat Acente sahibi olarak Stuttgart bölgesinde hizmet veriyorum. Ebubekir bey ile 1997-2002 yıllarında (Air Alfa ) berlikte çalıştım. Bu zaman zarfında her hangi bir sıkıntı yasamadım. Kombassan isine bir sey söyliyemem, ancak şirketin merkezi Türkiyede, oraya müracaat etmek gerekir diye düsünüyorum değil mi?
  • O DA TAKUNYALI AĞABABASI GİBİ HAVACILIĞI İNTERNET DEN ÖĞRENENLERDEN HERHALDE.....HEY GİDİ THY..HEY GİDİ TÜRKİYE..KİMLERİN ELİNE KALDIN???
  • milleti dolandıran kombassan dan sonra thy de ne gibi icraatler!! yapacak acaba??? thy na bak nerden kimlere iş veriyor..yazıklar olsun...
  • THY yi tebrik ediyorum. Sacma yorumlara gelince Ne demisler birileri ürür kervan yürür...Durmak yola devam
  • Vay vay vaaay... Demek kombassan mmombassan ayaklari haaa. Baska turlu o tipin oraya gelmesi imkansizdi zaten.
  • Gazetede, dergide, nette tribune oynamayi birakin da artik acentelerinize yolculariza hizmet veriniz. Telefonlara bakmiyorsunuz, yolcularin sikayetlerini süründürüyorsunuz... Yaptiginiz is degil, 2 tane alete kendinizi ilave ettirdiniz. Ne alet sizin ne de program. Meydan otoritesinin hizmeti hepsi!
  • SAYIN EBUBEKIR ÖZDEMIR KOMBASAN VE AIR ALFA STUTGART TEMSILCILIGINDEN THY SEFINE YÜKSELDI YA ARTIK SOKAKTAKI KEDILERDE? YAKINDA IS BULURLAR EBUBEKIR SAKALLARINI KESTINMI BARI AUSBURGTAN MAHDUR ETTIGIN YAKUP
  • ...tribünlere kim oynuyor acaba? Adamlar calismis, ugrasmis, yaptigi isle tabiiki övünecek, hasetinden catlamak yerine biraz emege saygin olsa, ne kaybedeceksin merak ediyorum...
THY Stuttgart Satış Şefi Ebubekir Özdemir, bu sistemle THY yolcularının daha hızlı ve rahat bir şekilde check-in işlemlerini kendilerinin yapabileceğini belirtti.

Yeni sistemin tanıtım etkinliği çerçevesinde ayrıca 33 yıldır THY´de çalışan ve Eylül ayında emekliye ayrılacak olan Faruk Kalafat´a bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı bir plaket takdim edildi.

Stuttgart Havaalanı´nda düzenlenen törenle plaketi Kalafat´a takdim eden THY Stuttgart Müdürü Mustafa Doğan, Kalafat´ın çok değerli bir çalışma arkadaşı olduğunu belirterek, kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kalafat da, törenin kendisi için çok duygulu bir an olduğunu ifade ederek, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
THY'DEN STUTTGART'TA BİR İLK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
sonradan havacılık sektörüne gelen, fakat cok azimli dürüst bir yönetici olarak bildiğimiz kişidir. Takunya takıntısıda var :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Stuttgart ekibi olarak Şefimizi seviyor ve takdir ediyoruz. Müdürümüz Mustafa Dogan ve Ebubekir beyin gayreti ile artık almanyada meslek eğitim imkanı verilmektedir. Buna benzer çok sayıda çalışmalara imza atılmıştır. Kıskananlar olacaktır yapacak bir sey yok.!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seyehat Acente sahibi olarak Stuttgart bölgesinde hizmet veriyorum. Ebubekir bey ile 1997-2002 yıllarında (Air Alfa ) berlikte çalıştım. Bu zaman zarfında her hangi bir sıkıntı yasamadım. Kombassan isine bir sey söyliyemem, ancak şirketin merkezi Türkiyede, oraya müracaat etmek gerekir diye düsünüyorum değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O DA TAKUNYALI AĞABABASI GİBİ HAVACILIĞI İNTERNET DEN ÖĞRENENLERDEN HERHALDE.....HEY GİDİ THY..HEY GİDİ TÜRKİYE..KİMLERİN ELİNE KALDIN???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
milleti dolandıran kombassan dan sonra thy de ne gibi icraatler!! yapacak acaba??? thy na bak nerden kimlere iş veriyor..yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY yi tebrik ediyorum. Sacma yorumlara gelince Ne demisler birileri ürür kervan yürür...Durmak yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vay vay vaaay... Demek kombassan mmombassan ayaklari haaa. Baska turlu o tipin oraya gelmesi imkansizdi zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gazetede, dergide, nette tribune oynamayi birakin da artik acentelerinize yolculariza hizmet veriniz. Telefonlara bakmiyorsunuz, yolcularin sikayetlerini süründürüyorsunuz... Yaptiginiz is degil, 2 tane alete kendinizi ilave ettirdiniz. Ne alet sizin ne de program. Meydan otoritesinin hizmeti hepsi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN EBUBEKIR ÖZDEMIR KOMBASAN VE AIR ALFA STUTGART TEMSILCILIGINDEN THY SEFINE YÜKSELDI YA ARTIK SOKAKTAKI KEDILERDE? YAKINDA IS BULURLAR EBUBEKIR SAKALLARINI KESTINMI BARI AUSBURGTAN MAHDUR ETTIGIN YAKUP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
...tribünlere kim oynuyor acaba? Adamlar calismis, ugrasmis, yaptigi isle tabiiki övünecek, hasetinden catlamak yerine biraz emege saygin olsa, ne kaybedeceksin merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000