11 Haziran 2011, Cumartesi 09:32:31

THY'DEN SÖZCÜ'YE JET YANIT

THY, dünkü Sözcü Gazetesi’nin “Torpil Hava Yolları” manşeti için gazeteye açıklama gönderdi. Açıklamada, THY’de görev yapmanın tek koşulunun liyakat olduğu vurgulandı
  • insanda bu yanıtı verirken biraz utanma,arlanma,edep,haya olur...tek koşul liyakatmış...gülüyorum ama bir yerimle...
  • Dava aç müslüman kardeşim diyene cevap.. Al kardeşim sana %51
  • Yillarini havaciliga adamis,A dan Z ye en ince detayi bilen universite mezunu ve 25 yil ucmus cok degerli PURSER lar varken,neden bir muhasebeci tepeden inipde,kabin hizmetleri baskani olabiliyor! Cemaate yakin olmasi yeterli olabilirmi?
  • Biri aciklasin o zaman neden Trabzon postanesinde calisan memur gelir harekatci olur ?Butun Trabzonlular ve akrabalari THY da ....Trabzon Hava Yollari oldu :)
  • sizler bu kadar dogruyu soylemeye devam ettikce yönetimin eski personeli kovma isten çıkarma hırsı artıyor.. bilmem farkındamısınız.. unutmayın ileri demokrasi safsatası ile korku imparatorluğunun çalışanlarıyız biz.. ama yönetimin açıklamasına da çok ama çoook güldüm.. sayın yöneticilerimiz, birçok yurtdısı müdürlerinizi sizler görünce hiç mi sıkılmıyor ve umutsuzluğa kapılmıyorsunuz..
  • Bizler cumhurıyetcı bır grup thy calısanı olarak ucakta sözcu okuyoruz..
  • 10 yil marsiyla dalga gec sen,dua etki sadece su an icin o marsi söyluyoruz,dua etki herhangi bir eyleme gecmiyoruz,yoksa böyle rahat rahat 10.yil marsiyla dalga gecemezsin...
  • thy milli değil pilli hava yolu...pil azalıyor bitince birde bakın neler olacak zu ha ha ha
  • madem bu gazete senin gibi "mazlum "a iftira ediyor satın aldığınız ADALETinize dava açın.açın da boyunuzun ölçüsünü alın. o satılmış adalet bile bunca delilden sonra sizin yanınızda olmayacaktır.
  • Ya burda inkar eden arkadaşlar da dönen torpili "en az" bizim kadar biliyorlar. Hadi saçma sapan konuşmayın. Biz biliyoruz kimler torpilli, kimler değil. Torpilsiz giren bi kaç arkadaşın da torpillilerden neler çektiğini biliyoruz. Ayrıca torpilli tiplemeler işi beğenmeyip istifayı peşin sıra basıyorlar. Aynı torpili başka bir yerde denemek, bir başka ehil kişinin ekmeği ile oynamak üzere. Benim canım Müslüman kardeşlerim!
Sözcü'nün dün manşet yaptığı Torpil Hava Yolları haberi için Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden açıklama geldi. Açıklamada, "Türk Hava Yolları'nda görev yapmanın tek koşulu liyakattir. Tüm işe alım, atama ve terfilerde bu esasa hassasiyetle uyulmaktadır. Türk Hava Yolları Türkiye'nin tek sendikalı havayolu şirketidir. Ücret seviyeleri sendikayla yapılan toplu iş sözleşmeleri ile belirlenmektedir. Kişiye özgü ücret uygulaması yapılması kesinlikle söz konusu değildir" denildi.
THY'DEN SÖZCÜ'YE JET YANIT

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Misafir ~ 13 yıl önce
insanda bu yanıtı verirken biraz utanma,arlanma,edep,haya olur...tek koşul liyakatmış...gülüyorum ama bir yerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dava aç müslüman kardeşim diyene cevap.. Al kardeşim sana %51

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yillarini havaciliga adamis,A dan Z ye en ince detayi bilen universite mezunu ve 25 yil ucmus cok degerli PURSER lar varken,neden bir muhasebeci tepeden inipde,kabin hizmetleri baskani olabiliyor! Cemaate yakin olmasi yeterli olabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biri aciklasin o zaman neden Trabzon postanesinde calisan memur gelir harekatci olur ?Butun Trabzonlular ve akrabalari THY da ....Trabzon Hava Yollari oldu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizler bu kadar dogruyu soylemeye devam ettikce yönetimin eski personeli kovma isten çıkarma hırsı artıyor.. bilmem farkındamısınız.. unutmayın ileri demokrasi safsatası ile korku imparatorluğunun çalışanlarıyız biz.. ama yönetimin açıklamasına da çok ama çoook güldüm.. sayın yöneticilerimiz, birçok yurtdısı müdürlerinizi sizler görünce hiç mi sıkılmıyor ve umutsuzluğa kapılmıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizler cumhurıyetcı bır grup thy calısanı olarak ucakta sözcu okuyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 yil marsiyla dalga gec sen,dua etki sadece su an icin o marsi söyluyoruz,dua etki herhangi bir eyleme gecmiyoruz,yoksa böyle rahat rahat 10.yil marsiyla dalga gecemezsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy milli değil pilli hava yolu...pil azalıyor bitince birde bakın neler olacak zu ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem bu gazete senin gibi "mazlum "a iftira ediyor satın aldığınız ADALETinize dava açın.açın da boyunuzun ölçüsünü alın. o satılmış adalet bile bunca delilden sonra sizin yanınızda olmayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya burda inkar eden arkadaşlar da dönen torpili "en az" bizim kadar biliyorlar. Hadi saçma sapan konuşmayın. Biz biliyoruz kimler torpilli, kimler değil. Torpilsiz giren bi kaç arkadaşın da torpillilerden neler çektiğini biliyoruz. Ayrıca torpilli tiplemeler işi beğenmeyip istifayı peşin sıra basıyorlar. Aynı torpili başka bir yerde denemek, bir başka ehil kişinin ekmeği ile oynamak üzere. Benim canım Müslüman kardeşlerim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000