17 Şubat 2015, Salı 09:44:15

THY’DEN SONRA SİYASETE GÖZ KIRPTI…

Türk Hava Yolları’nda genel müdür yardımcılığı yapan Kazım Çalışkan, Ak Parti Çanakkale milletvekili aday adayı olmak üzere siyasete girdi.
  • çok değer verdiğim arkadaşımdır
  • Sagolsun isci olarak aldirmisti simdi yuzunu kara cikarmayip azimlw calisarak tgs de memur oldum..ustadim yolun acik olsun
  • Mütevazi kişiliğiyle hayranlık uyandıran çalıştığı bütün şirketlerde başarıyı hedefleyip o hedefine ulaşan nadir bulunacak bir karaktere sahip olan, milletvekilliği mevkine en çok yakışacak isimlerden biri Kazım bey. Siyasete attığı doğru adımlar için tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
  • 305 denen grubun içindeki kabin ekipleri o kadar kaliteli ve kalifiye olsanız başka şirkette iş bulur thyye girmek için kapılarda beklemezdiniz.pegasusa giripte şimdi burada son numara uçuyor ve "kaptanım pegasus o kadar kötüki anlatamam" diyor. THY o kadar kötüki son numara uçmaya bile razısınız. Bu şirketin sahibi olsam serbest piyasa nasılsa o şekilde maaş veririm. Uçak motoru söküp takan lisanslı teknisyen servis yapan hostesin yarı maaşını alıyor. Özelde hak ve maaş sıralaması şöyledir; Pilot, lisanslı teknisyen, mühendis, hostestir.
  • Çanakkalenin bu fırsatı kaçırmayacağını umuyorum yalan dolan yorumlarla kimsenin aklını çelemezsiniz adamın kim olduğu neler yaptığı çok açık ortada doğru işler yaptığının göstergesi bu kötü yorumlar zaten. Başarılarının devamını dilerim Allah yardımcısı olsun kendisinin herzaman.
  • Biraz araştırırsanız sayın kazım beyin nereden nereye nasıl yüksek mevkiilere kendi azmi ve çalışkanlığıyla sürekli olarak kendini yenileyerek ve geliştirerek geldiğini görürsünüz. Çanakkalenin kesinlikle kazım bey ile yepyeni ve canlı bir yola gireceğini düşünüyorum Allah yolunu açık etsin.
  • Çanakkale'nin hangi bölgede olduğunu bilmeyen arkadaş biraz coğrafya çalış sen Kazım beye başarılar
  • Hayırlı olsun. Sen en iyisi layıksın büyük çalışkan adam. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN.
  • Çanakkale artık kazım çalışkan gibi özgeçmişi dolu kaliteli insanları bekliyor ,yolunu açık olsun
  • Yakınlarının tamamı Thy de çalışmaktadır.

Türk Hava Yolları’nda genel müdür yardımcılığı yapan Kazım Çalışkan, Ak Parti Çanakkale milletvekili aday adayı olmak üzere siyasete girdi. Adaylığını memleketi Biga’da açıklayan Kazım Çalışkan’ın aday gösterileceği belirtiliyor.

Türk Hava Yolları hem bürokrat hem de siyasetçi çıkarmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları genel müdür yardımcılığı yapan Kazım Çalışkan Ak Parti Çanakkale milletvekili olmak için kolları sıvadı. Güçlü bir kariyere sahip olan Çalışkan aday adaylığını memleketi Biga’da açıkladı.

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu ve uzun süre maliyede çalışan Kazım Çalışkan’ın geçmişi başarılarla dolu. Hesap Uzmanları Kurulu Başkanlığı’ndaki görevinden sonra Gelir İdaresi Başkanlığı’nda daire başkanlığı görevi yapan Çalışkan, Özelleştirme İdaresi Daire Başkanlığı görevi de yaptı.

Tekel A.Ş, Tekel Pazarlama A.Ş.,Et ve Balık Kurumu A.Ş, Seka Yönetim Kurulu Başkanlığı ile TEDAŞ Yönetim Kurulu üyelikleri de yapan Kazım Çalışkan, Tekel ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanlığı görevlerinde de bulundu.

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcılığı görevini dört yıl süre ile yapan Kazım Çalışkan, TGS ve THY-OPET şirketlerinin kuruluşlarında aktif olarak çalışan Çalışkan’ın THY’nin Çanakkale uçuşlarını gerçekleştirmesi için özel gayret gösterdi.

Çanakkale’den milletvekili olmak için Ak Parti’den aday adayı olan Kazım Çalışkan’ın aday gösterileceği kaydediliyor.

Türk Hava Yolları’ndan bürokrasiye geçen Fuat Oktay, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne getirilen Bilal Ekşi ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı’na getirilen İsmail Demir’den sonra Kazım Çalışkan’ın da siyasete girmesi THY’de görev yapanların kariyerlerinin parladığı yorumları yapılıyor.

©Airporthaber.com

THY’DEN SONRA SİYASETE GÖZ KIRPTI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

macit ~ 8 yıl önce
çok değer verdiğim arkadaşımdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
Sagolsun isci olarak aldirmisti simdi yuzunu kara cikarmayip azimlw calisarak tgs de memur oldum..ustadim yolun acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakisti tebrikler ~ 9 yıl önce
Mütevazi kişiliğiyle hayranlık uyandıran çalıştığı bütün şirketlerde başarıyı hedefleyip o hedefine ulaşan nadir bulunacak bir karaktere sahip olan, milletvekilliği mevkine en çok yakışacak isimlerden biri Kazım bey. Siyasete attığı doğru adımlar için tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
305 denen grubun içindeki kabin ekipleri o kadar kaliteli ve kalifiye olsanız başka şirkette iş bulur thyye girmek için kapılarda beklemezdiniz.pegasusa giripte şimdi burada son numara uçuyor ve "kaptanım pegasus o kadar kötüki anlatamam" diyor. THY o kadar kötüki son numara uçmaya bile razısınız. Bu şirketin sahibi olsam serbest piyasa nasılsa o şekilde maaş veririm. Uçak motoru söküp takan lisanslı teknisyen servis yapan hostesin yarı maaşını alıyor. Özelde hak ve maaş sıralaması şöyledir; Pilot, lisanslı teknisyen, mühendis, hostestir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLENKİŞİ ~ 9 yıl önce
Çanakkalenin bu fırsatı kaçırmayacağını umuyorum yalan dolan yorumlarla kimsenin aklını çelemezsiniz adamın kim olduğu neler yaptığı çok açık ortada doğru işler yaptığının göstergesi bu kötü yorumlar zaten. Başarılarının devamını dilerim Allah yardımcısı olsun kendisinin herzaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Araştırmacı ~ 9 yıl önce
Biraz araştırırsanız sayın kazım beyin nereden nereye nasıl yüksek mevkiilere kendi azmi ve çalışkanlığıyla sürekli olarak kendini yenileyerek ve geliştirerek geldiğini görürsünüz. Çanakkalenin kesinlikle kazım bey ile yepyeni ve canlı bir yola gireceğini düşünüyorum Allah yolunu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltici ~ 9 yıl önce
Çanakkale'nin hangi bölgede olduğunu bilmeyen arkadaş biraz coğrafya çalış sen Kazım beye başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY17 ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun. Sen en iyisi layıksın büyük çalışkan adam. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 9 yıl önce
Çanakkale artık kazım çalışkan gibi özgeçmişi dolu kaliteli insanları bekliyor ,yolunu açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yakınlarının tamamı Thy de çalışmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ GÖNCÜOĞLU ~ 9 yıl önce
İSİM VER. ADAMI BÖYLE BASİT ŞEYLERLE KARALAYAMAZSIN. GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.SİZ BU KAFAYLA SİTTİN SENE MUHALEFETTEN KURTULAMAZSINIZ. ANCAK ELEŞTİRİR YALAN UYDURURSUNUZ.SİZ ÇALIŞMADAN THY DEN PARA KAZANMAYA ALIŞMIŞSINIZ .ADAM SİZİ BİRAZ ÇALIŞTIRINCA KÖTÜ OLDU. ÇALIŞMAYANA THY DE YER YOK. DEFOLUN ARTIK THY DEN. THY KAZIM BEY ZAMANINDA THY OLDU. BUNU UNUTMA. SİZİN GİBİ ASALAKLARIDA TEMİZLEDİ. ALLAH RAZI OLSUN KENDİSİNDEN. YOLUN AÇIK OLSUN ÇALIŞKAN ADAM. DURMAK YOKKKKKKKKKKKKK YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000