30 Temmuz 2020, Perşembe 15:48:23

THY'den son dakika Hava İş açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) Hava İş ile yapılan görüşmelere dair son dakika açıklaması yaptı.
  • Ilker Bey'e sirkette 700 adet mudur oldugunu da hatirlatalim.
  • Bu bölümde yönetim karşıda sanki güçlü ve çalışanın yanındaymış görüntüsü versin diye , sendikayı şikayet eder . 2. bölümde sendika işçiyi ezdirmem der. 3. perdede sendika yönetimin istediklerinin %80’ini kabul eder , %20’yi de başarıymış gibi gösterir. Bakınız : bu sendika yönetimi kimler tarafından nasıl seçilmiş ..
  • Bende işveren olsam sarı sendikayla bu yolu dener 2018 maaşlarına oranla bile 8 kat kar ederim
  • Kimse kusura bakmasın yok bayrak taşıyıcıymış yok bilmemne,bizimde tüm thy çalışanları olarak bu pandemiden sizin bencilliğinizden yalan dolanlarınızdan,devlete yaranacak yalakalarınızdan,en üstten en alt müdür dediginiZ kan emicilerden psikolojimiz bozuldu.Bizden bu saatten sonra özveri,güler yüzlülük,saygı kusura bakmasın kimse beklemesin.Yok şirketim için tek motor taksi yapayımda Az yaksın,yok hardlanding yapmayımda zarar görmesin,kabinde arıza var aman alalımda ground olmasın,yerde arızayı hızlı yapayım,da rötara girmesin,şu parçayı değiştirmeyim yazıktır die bir kavramı kimse beklemesin,evet belki hain dieceksiniz veya başka birşey ama öyle g...te gerisini biliyorsunuz.Buyrun istediginizi yapın şimdi.Ne ekerseniz onu biçersiniz,Vatan millet sakarya çanakkalede kaldı.Devir o.ç devri hadi hayırlı işler.
  • Türk havacılığının en az 3 yılını etkileyecek yeni normaller belirleniyor ve göreceksiniz tedricen devreye girecek, kabullenilecek. Birileri sanmasınlar ki THY da değişim THY da kalır, bilakis THY nın yeni normalleri Türk havacılığının en üst çıtası konumunda olacaktır. Bundan dolayıdır ki hiçbir havacı ben nasılsa THY çalışanı değilim dememeli, havacılıkta birlik ruhunu kaybetmemelidir. İster kabul edin ister etmeyin, ister sevin yahut sevmeyin ancak şu gerçeği unutmayın, Türk sivil havacılığının lokomotifi THY nereye giderse diğer şirketler istemsiz aynı yolu takip edecektir. THY da hak kaybına uğrayan meslektaşlarınız için üzülmeyin, kendiniz için daha fazla üzülün. Bilin ki fırtına sizide vuracak ve bilin ki bugün sevgi pıtırcığı yöneticileriniz birer kurt kesilecek. Cümleten geçmiş olsun. İyi bayramlar dileriz...
  • bunlar hep isten atmanin ayak sesleri
  • THY yonetimne sesleniyorum… Yetti artık ya. 4 aydır Az maaş alıyoruz borclarimizi odeyemiyiruz. Bizi mahvettiniz ya. Valla artık bunaldım. Aidiyet duygusu falan kalmadı bende. 2 sene nasıl fedakarlık yapalım utanın ya. Bugüne kadar ettiğiniz karlar yedek akceler nereye gitti. 4 ay için şirket bu hale gelir mi ya. Kadroları gereksiz yere sisirdiniz .. doldurdunuz. Bunalttiniz iyice bizi. Bu nedir yani .. Bu saatten sonra Şirket çalışanları herkes birlik olmazsa asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Korkuyla yaşamaktan kurtulun artik. bu milat olmalı herkes birlik olmalı. Kimse bizi düşünmüyor herkes kendini düşünüyor. Artık yeter
  • Sendikaya bosuna bel baglamayin. Bugune kadar isveren aleyhine birsey yapmadi. ucretlerde dususe hazirlikli olun.
  • Liyakatsizligin sonu bu oldu. İş bilmez adamlara dünya devi THY teslim edildi sonuç kendi Basiretsizliklerin faturasını çalışana kesiyorlar.
  • tikanma yok ayci ya gidecek ya da gidecek. Hodri meydan

Türk Hava Yolları (THY) Hava İş ile yapılan görüşmelere dair son dakika açıklaması yaptı.

THY'den yapılan açıklamada Hava İş Sendikası ile yürütülen görüşmelerin tıkandığı belirtildi.

İşte THY'nin açıklaması;
Kıymetli Çalışma Arkadaşlarımız,

29.07.2020 tarihli duyurumuzda, içinde bulunduğumuz olağanüstü şartlar sebebiyle zorunlu hale gelen ücret düzenlemesi hakkında Hava İş Sendikasına teklifimizin yazılı olarak iletildiğini paylaşmıştık.

Akabinde Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İlker Aycı ve Hava İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ali Kemal Tatlıbal’ın ilgili teklif üzerinde yaptığı müzakerelerin devam ettiği hem Hava İş Sendikası tarafından sendika üyesi çalışanlarımıza duyurulmuş, hem de çeşitli basın yayın organlarında haber olarak yer almıştır.

Covid-19 pandemisinin küresel ekonomileri tarihte benzeri görülmemiş olumsuz ve belirsiz bir noktaya getirdiği, bu durumun tüm sektörlerde olduğu gibi havacılık sektöründeki yansımaları aşikardır. Dün ve bugün devam eden görüşmelerde belirli bir ilerleme  sağlandıysa da, Ortaklığımızın tüm şartlarını zorlayarak sergilediği iyi niyetli uzlaşma çabalarına rağmen, Hava-İş Sendikası tarafından dünya ekonomilerinin ve sektörün içinde bulunduğu olağanüstü bu durum ve belirsizlik ortamı gözardı edilerek, ileriye dönük ücret artışlarına ilişkin hususların görüşmenin ön koşulu haline getirilmesi nedeniyle müzakere süreci bu aşamada istemeyerek de olsa durdurulmak zorunda kalınmıştır.

Ağustos ayı ve sonrasına ilişkin çalışma usul ve esaslarımız en kısa sürede duyurulacaktır.

THY'den son dakika Hava İş açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (115)

FO ~ 4 yıl önce
Ilker Bey'e sirkette 700 adet mudur oldugunu da hatirlatalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tiyatro 1. perde açıldı ~ 4 yıl önce
Bu bölümde yönetim karşıda sanki güçlü ve çalışanın yanındaymış görüntüsü versin diye , sendikayı şikayet eder . 2. bölümde sendika işçiyi ezdirmem der. 3. perdede sendika yönetimin istediklerinin %80’ini kabul eder , %20’yi de başarıymış gibi gösterir. Bakınız : bu sendika yönetimi kimler tarafından nasıl seçilmiş ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyi çözüm çözümsüzlüktür %10 maaş a devam ~ 4 yıl önce
Bende işveren olsam sarı sendikayla bu yolu dener 2018 maaşlarına oranla bile 8 kat kar ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycı medikal!!!! ~ 4 yıl önce
Kimse kusura bakmasın yok bayrak taşıyıcıymış yok bilmemne,bizimde tüm thy çalışanları olarak bu pandemiden sizin bencilliğinizden yalan dolanlarınızdan,devlete yaranacak yalakalarınızdan,en üstten en alt müdür dediginiZ kan emicilerden psikolojimiz bozuldu.Bizden bu saatten sonra özveri,güler yüzlülük,saygı kusura bakmasın kimse beklemesin.Yok şirketim için tek motor taksi yapayımda Az yaksın,yok hardlanding yapmayımda zarar görmesin,kabinde arıza var aman alalımda ground olmasın,yerde arızayı hızlı yapayım,da rötara girmesin,şu parçayı değiştirmeyim yazıktır die bir kavramı kimse beklemesin,evet belki hain dieceksiniz veya başka birşey ama öyle g...te gerisini biliyorsunuz.Buyrun istediginizi yapın şimdi.Ne ekerseniz onu biçersiniz,Vatan millet sakarya çanakkalede kaldı.Devir o.ç devri hadi hayırlı işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri demişti... ~ 4 yıl önce
Türk havacılığının en az 3 yılını etkileyecek yeni normaller belirleniyor ve göreceksiniz tedricen devreye girecek, kabullenilecek. Birileri sanmasınlar ki THY da değişim THY da kalır, bilakis THY nın yeni normalleri Türk havacılığının en üst çıtası konumunda olacaktır. Bundan dolayıdır ki hiçbir havacı ben nasılsa THY çalışanı değilim dememeli, havacılıkta birlik ruhunu kaybetmemelidir. İster kabul edin ister etmeyin, ister sevin yahut sevmeyin ancak şu gerçeği unutmayın, Türk sivil havacılığının lokomotifi THY nereye giderse diğer şirketler istemsiz aynı yolu takip edecektir. THY da hak kaybına uğrayan meslektaşlarınız için üzülmeyin, kendiniz için daha fazla üzülün. Bilin ki fırtına sizide vuracak ve bilin ki bugün sevgi pıtırcığı yöneticileriniz birer kurt kesilecek. Cümleten geçmiş olsun. İyi bayramlar dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atilma ~ 4 yıl önce
bunlar hep isten atmanin ayak sesleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
THY yonetimne sesleniyorum… Yetti artık ya. 4 aydır Az maaş alıyoruz borclarimizi odeyemiyiruz. Bizi mahvettiniz ya. Valla artık bunaldım. Aidiyet duygusu falan kalmadı bende. 2 sene nasıl fedakarlık yapalım utanın ya. Bugüne kadar ettiğiniz karlar yedek akceler nereye gitti. 4 ay için şirket bu hale gelir mi ya. Kadroları gereksiz yere sisirdiniz .. doldurdunuz. Bunalttiniz iyice bizi. Bu nedir yani .. Bu saatten sonra Şirket çalışanları herkes birlik olmazsa asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Korkuyla yaşamaktan kurtulun artik. bu milat olmalı herkes birlik olmalı. Kimse bizi düşünmüyor herkes kendini düşünüyor. Artık yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis olsun ~ 4 yıl önce
Sendikaya bosuna bel baglamayin. Bugune kadar isveren aleyhine birsey yapmadi. ucretlerde dususe hazirlikli olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat ~ 4 yıl önce
Liyakatsizligin sonu bu oldu. İş bilmez adamlara dünya devi THY teslim edildi sonuç kendi Basiretsizliklerin faturasını çalışana kesiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezil oluyoruz dunyaya ~ 4 yıl önce
tikanma yok ayci ya gidecek ya da gidecek. Hodri meydan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000