21 Ocak 2013, Pazartesi 08:17:13

THY'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL

Türk Hava Yolları Sevgililer Günü'ne özel kampanya hazırladı...
  • Verelim DC3 e bir hediye. sevgilisiyle uçsunlar !!! :))

THY'den yapılan açıklamada:

Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi Türk Hava Yolları’nın, “Gönüller 1 olunca, Miles&Smiles’la biletler 1 Euro olur.” sloganıyla başlattığı özel kampanya ile, 9-15 Şubat arasında İstanbul çıkışlı tüm yurt dışı uçuşlarında Miles&Smiles üyeleri, beraberlerindeki kişi için sadece 1 Euro ödeyecekler.

Miles&Smiles üyeleri, 8 Ocak 2013-15 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul çıkışlı gidiş-dönüş tüm yurt dışı uçuşlarında, beraberlerindeki kişinin bileti için sadece 1 Euro ödeyecek ve Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi Türk Hava Yolları ile uçma ayrıcalığını bu kampanya ile yaşayacaklar. Önemli nokta ise, Sevgililer Günü’ne özel bu kampanyanın 9-15 Şubat tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerli olması.

Türk Hava Yolları’nın avantajlarla dolu Özel Yolcu Programı Miles&Smiles, Türk Hava Yolları ve program ortağı diğer havayolları ile uçtukça, ya da anlaşmalı firmaların sunduğu, hayatı kolaylaştıran birçok fırsattan yararlandıkça, mil kazandıran bir programdır. Bu ayrıcalıklara sahip olmak ve harika bir Sevgililer Günü planı yapmak için Miles&Smiles üyesi olmak, ayrıca diğer kampanyalar hakkında bilgi edinmek isteyenler, apps.facebook.com/milesandsmiles adresini ziyaret edebilirler.

THY'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL

Yorumlar

Teselli Hediyesi ~ 11 yıl önce
Verelim DC3 e bir hediye. sevgilisiyle uçsunlar !!! :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000