16 Nisan 2016, Cumartesi 09:44:55

THY'den 'Senegal Havayolları' açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) Senegal Havayolları ile işbirliği çalışmaları yapılmasına karar verildiğini KAP'a yaptığı açıklama ile duyurdu.
  • Eyyy Senegal biz senin havayolunu kurtaracagiz ama sen TC vatandaslarina hala vize iste. Helal sana President Sall...( Bu arada Cumhurbaskanin adi Macky Sall---Sally degil :)
  • Google yaparsaniz Senegal Airlines'in iki gun once tumuyle faliyetlerini durdurdugunu gorurusunuz. Toplam borcu $110M'a ulastigi icin faaliyetleri durdu. Eger bir iliski olursa, o da tumden yeni bir havayolu kurmak seklinde olacak.
  • Vakti zamaninda neler olmus orada neler?
  • Tgs senegal için alım yapacak mı ? Yaz sezonu öncesi işe girersem şirketi çok kara geçiririm
  • Bir yolcu olarak gercekten merak ettigim icin soruyorum 737 filosu THY'de ikinci sinif konumunda mi calisanlar icin? Yani egitim gibi bir konumda mi? Ic hatlar da sik sik 737 denk geliyor ve buradaki yorumlar nedeniyle hep bir suphe ile biniyorum
  • Senegal'de gece hayati nasil,kizlar bilen var mi?
  • Eski 737'leri ekipleri ile birlikte Senegal'e kiralasinlar.

Türk Hava Yolları (THY), Senegal Havayolları ile işbirliği yapacak. 

THY'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sally ile yapılan görüşmeler sonucunda Senegal Havayolları ile işbirliği kararı alındığı belirtildi.

THY'den yapılan açıklama şöyle;
Ortaklığımız Yönetimi ile Senagal Cumhurbaşkanı Macky Sally arasında yapılan görüşmelerde Ortaklığımız ve Senagal Havayolları arasında işbirliği çalışmaları başlatılmasına karar verilmiştir. 

THY'den 'Senegal Havayolları' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Vize ~ 8 yıl önce
Eyyy Senegal biz senin havayolunu kurtaracagiz ama sen TC vatandaslarina hala vize iste. Helal sana President Sall...( Bu arada Cumhurbaskanin adi Macky Sall---Sally degil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senegal Airlines ~ 8 yıl önce
Google yaparsaniz Senegal Airlines'in iki gun once tumuyle faliyetlerini durdurdugunu gorurusunuz. Toplam borcu $110M'a ulastigi icin faaliyetleri durdu. Eger bir iliski olursa, o da tumden yeni bir havayolu kurmak seklinde olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senegal yatisi ~ 8 yıl önce
Vakti zamaninda neler olmus orada neler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs senegal için alım yapacak mı ? Yaz sezonu öncesi işe girersem şirketi çok kara geçiririm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Cok skici bir hayatin var di mi hadi itiraf et
işsiz ~ 8 yıl önce
senegal için yokmuş ama somali'ye varmış. yarın git başla dediler. bakalım, kısmet.
Merak ~ 8 yıl önce
Bir yolcu olarak gercekten merak ettigim icin soruyorum 737 filosu THY'de ikinci sinif konumunda mi calisanlar icin? Yani egitim gibi bir konumda mi? Ic hatlar da sik sik 737 denk geliyor ve buradaki yorumlar nedeniyle hep bir suphe ile biniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 8 yıl önce
Asker kökenli bir çok kaptan genelde 737de uçuyor. Nedeni ise ego ve ingilizce bozuklukları. Şirket bunları Avrupa'ya göndermeye çekiniyor sanki.
Atma ~ 8 yıl önce
Turkiye de ki zor ve teror tehlikesi olabilecrk havalimanlarina asker kokenliler gonderiliyor, ayrica iki pilotla, first officer olmadan uculan yerler ne olacak, sen git kumda top oyna, iki de instagram da fotograf paylas
Atmacaya ~ 8 yıl önce
Ne o kardeş? Yarana mı bastı arkadaş? Doğruları söylemek zoruna mı gitti? Kaptan olupta Fo'lara er muamelesi yapan az mı arbay kaptan hakkında rapor var sence?
737 ~ 8 yıl önce
Pilot yapısı ve kaynağı olarak A320 ve 737 farklı değil. Fakat 737 niye görece daha istrnmeyen uçuşları yapıyor, o kısım tuhaf.
gece hayati ~ 8 yıl önce
Senegal'de gece hayati nasil,kizlar bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 8 yıl önce
fena degil..yatilarda baska ulkelerde bos zamanlarimizda kabin ekibinden arkadaslarla takilma gerceklesmedigi durumlarda,cuzi paralara eglenmeler mumkun.
crew ~ 8 yıl önce
Bu afrika'da ki gece klupleri,eglence yerlerine gideceginize ve basiniza bir suru problem gelme ihtimaline karsi,varsa ekip arkadaslarinizda size uygun bir cift, otel ne gune duruyor yatida?
fly82 ~ 8 yıl önce
Sizin gibiler yuzunden camia icinde kimin neyin sevgilisi,ciktigi her sey birbirine girdi.Pilot olarak calisan bir is arkadasimin kiminle yatip,kalktigini anlayamaz oldum artik.
Aynen fly82 ~ 8 yıl önce
Sokak hayvanlarına benzer tipte bir hayat süren ucucular var maalesef. Fazla yaklasmamk lazim, hastalık bulastirabilirler. "Insanlıktan Uzaklaşma Hastalığı"
737 ~ 8 yıl önce
Eski 737'leri ekipleri ile birlikte Senegal'e kiralasinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihni sinir ~ 8 yıl önce
Nereden aklınız geliyor bu kadar yapay fikirler..(Şimdi hemen altına yazarsınız "İnce espri'den de anlayan yok.." diye)
Asker ~ 8 yıl önce
37 deki bütün asker kökenli vatan hainlerin topunu oraya göndermek gerek. Madem bu memleketin bir ferdi oldukları için utanıyorlar hadi yaylanın...
Gunaydinlar camiaaaa ~ 8 yıl önce
Ince espriden anlayan yok ki.. Hic mi yok? Aaaa var mis !!! ;))) sabah sabah yorum yazdirmayin banaaa ;))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000