01 Ağustos 2019, Perşembe 09:57:03

THY'den Şanlıurfalılar’a müjde

Şanlıurfa'da en fazla tartışılan konulardan biri olan İzmir seferleri için girişimler sonuç verdi. Artık Şanlıurfa'dan İzmir'e direkt uçuş sağlanacak.
  • Urfa havalimanına açılan her sefer boş yatırımdır. Onun yerine Diyarbakır veya Gaziantep'in uçuş sayıları arttırılmalı.
  • Müdürü nasıl acaba.Çalışıyormu urfa için.
  • K.maraş- İzmir seferleride başlasın
  • İzmir Şanlıurfa seferleri Anadolujet tarafından icra ediliyor zaten.
  • Izmir Erzincan direk seferleri baslasin. Ankara aktarmali biletler 600-700 TL. Gecen 3 sene yaz aylarinda direk ucus vardi, Insallah seferler tekrar baslar.

Uçak seferlerinin yetersiz olması ve birçok yere direkt uçuşların olmaması Şanlıurfa'nın en önemli sorunları arasında bulunuyordu. 2019 yılının Göbekli tepe Yılı olarak ilan edilmesi ve turizm sezonunun başlamasına rağmen uçak seferlerinde yaşanan sıkıntı birçok kez tepki almıştı.

Girişimler sonucu İstanbul ve Ankara uçak seferleri artırılırken, en fazla talep olan Şanlıurfa-İzmir uçak seferlerinde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı kısa süre içerisinde Urfa-İzmir seferlerinde artıracağını bildirildi.

Ayrıca Türk Hava Yollarına ait Göbeklitepe isimli uçak 2015’te Katmandu’da bir kaza yaptımıştı. Havacılık kuralları gereği bu isim başka uçağa verilmediği ancak 2.Boeing 787-9 uçağına Göbekli Tepe’nin yer aldığı ilçenin, Haliliye'nin ismi verilecek ve uçak Göbekli tepe görseli ile giydirileceği öğrenildi.

THY'den Şanlıurfalılar’a müjde

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yunus ~ 5 yıl önce
Urfa havalimanına açılan her sefer boş yatırımdır. Onun yerine Diyarbakır veya Gaziantep'in uçuş sayıları arttırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arde ~ 5 yıl önce
Müdürü nasıl acaba.Çalışıyormu urfa için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
:)
K.maraşlı ~ 5 yıl önce
K.maraş- İzmir seferleride başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 5 yıl önce
Sefer yok demiyor zaten..Sefer var ve sayisi artacak deniyor
mevcut ~ 5 yıl önce
İzmir Şanlıurfa seferleri Anadolujet tarafından icra ediliyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzincan ~ 5 yıl önce
Izmir Erzincan direk seferleri baslasin. Ankara aktarmali biletler 600-700 TL. Gecen 3 sene yaz aylarinda direk ucus vardi, Insallah seferler tekrar baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000