24 Temmuz 2020, Cuma 14:39:56

THY'den sağlık çalışanlarına iyi haber

Türk Hava Yolları, sağlık çalışanlarına uyguladığı yüzde 40 indirim kampanyasını bir ay uzattığını duyurdu.
  • Baz ücretten düşecek tabi ki. Çünkü THY’nin kasasına giren para baz ücret. Vergi kısmı THY ile alakalı değil, bunu siz ödemek zorundasınız. Ayrıca indirim sağlık personeli için geçerli, sağlık personelinin ailesi için değil. Yani üçünüz için de indirim yapılmasını beklemeniz saçma. Üç kişiden biri indirimden faydalanabiliyorsa ve vergilerden indirim yapılamadığına göre 1000TL indirim almanız gayet normal.
  • Kendi çalışanına da sürekli kötü haber
  • Bizim yatı paralarının bir kısmını sağlık çalışanlarına dağıttınız. Kalanı ile ne yapmayı düşünüyorsunuz
  • Keşke kendi çalışanlarına da iyi haber verse artık
  • bakalım ne kadar daha bu ayasofyayı gündemde tutabileceksiniz. hadi bakalım.
  • Personeline bindirim uzatıldı.
  • Sağlık çalışanlarına yaptığınız bu güzelliği keşke TURKISH CARGO taşeronu içinde düşünseydiniz. Bizler hastalık pahasına bütün pandemi sürecini iş yerinde geçirdik. Hakkımızı nasıl ödeyeceksiniz. İkramiyeerimizi keserek mi
  • Sunexpressin pass hakkını neden kestiniz acaba, pandemiyi fırsat mı bildiniz bunun hastalıkla ne alakası var. Zaten biz uçak boş olduğundan binmiyormuyduk ?
  • Kahramanca binlerce insanı taşıyan bu pandemi zamanında fedakarlık yapan, Kahraman pilot ve Kabin ekibinin de maddi ve manevi durumu azcık düşünülse keşke. Ne kadar zorda olduğumuzu bir duysalar keşke bizlerde huzur içinde görevlerimizi daha iyi icra edebilsek keşke ahh keşke.
  • Çalışanların aldığı ced/pass biletlere yaptıgınız zamları da geri almanızı bekliyoruz. Çalışanlarızı bu kadar sevmediğinizi bilmiyorduk.

Türk Hava Yolları, sağlık çalışanlarına uyguladığı yüzde 40 indirim kampanyasını bir ay uzattığını duyurdu.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden yapılan duyuruda; 'Sağlık çalışanları için düzenlediğimiz %40 indirim kampanyamız dünyanın dört bir yanında ilgiyle karşılandı.  Türk Hava Yolları olarak yüksek talep gören kampanyamızın son katılım ve biletleme tarihlerini bir ay daha uzatıyoruz, kahraman sağlıkçılara bir kez daha teşekkürler' ifadeleri kullanıldı.

THY'den sağlık çalışanlarına iyi haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Havacı ~ 4 yıl önce
Baz ücretten düşecek tabi ki. Çünkü THY’nin kasasına giren para baz ücret. Vergi kısmı THY ile alakalı değil, bunu siz ödemek zorundasınız. Ayrıca indirim sağlık personeli için geçerli, sağlık personelinin ailesi için değil. Yani üçünüz için de indirim yapılmasını beklemeniz saçma. Üç kişiden biri indirimden faydalanabiliyorsa ve vergilerden indirim yapılamadığına göre 1000TL indirim almanız gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi çalışanı ~ 4 yıl önce
Kendi çalışanına da sürekli kötü haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatı paralarının ne yapıldığı belli oldu ~ 4 yıl önce
Bizim yatı paralarının bir kısmını sağlık çalışanlarına dağıttınız. Kalanı ile ne yapmayı düşünüyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
" kalan yatı paralarınız ? ı " ~ 4 yıl önce
PANDEMİ SÜRESİNCE CANLA BAŞLA ÇALIŞAN SAĞLIKÇILAR GİBİ YİNE CANLA BAŞLA ÇALIŞAN TEMİZLİK HİZMETLERİ VEREN ÇALIŞANLARA VERİLECEK : " Buradan Buyrun "
Sadakacı ~ 4 yıl önce
Sana sadaka vermeyi planlıyorlarmış :)
Hayrat ~ 4 yıl önce
Keşke kendi çalışanlarına da iyi haber verse artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi bakalım ~ 4 yıl önce
bakalım ne kadar daha bu ayasofyayı gündemde tutabileceksiniz. hadi bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çünkü ~ 4 yıl önce
Personeline bindirim uzatıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY SHOW BUSINESS ~ 4 yıl önce
Sağlık çalışanlarına yaptığınız bu güzelliği keşke TURKISH CARGO taşeronu içinde düşünseydiniz. Bizler hastalık pahasına bütün pandemi sürecini iş yerinde geçirdik. Hakkımızı nasıl ödeyeceksiniz. İkramiyeerimizi keserek mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah 5m ~ 4 yıl önce
Milletin paslarında sizin kadar kimsenin gözü yok işiniz gücünüz pass hakkı tklar ucamıyoken siz taşeronlar nereye ucucak çok merak ettim ! Ayrıca haksızlık yapmayın thynin hiç bir biriminde istanbul kargoda çalışan taşeronların maaşı yok vardiya primi ofis 1 bilmem ne derken 3 mesai ile 5 bin maaş alıyosunuz ! Kim kesti ikramiyenizi ? Tam çalışan herkes aldı ikramiyesini hiç kesilmeden !
İga ~ 4 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
pass hakkı ~ 4 yıl önce
Sunexpressin pass hakkını neden kestiniz acaba, pandemiyi fırsat mı bildiniz bunun hastalıkla ne alakası var. Zaten biz uçak boş olduğundan binmiyormuyduk ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzülmeyin ~ 4 yıl önce
Alınan maaş ile yurtdışı passlarını kullanabilmekte başarı oldu zaten, boşver ne yapacaksınız bu saatten sonra pass bileti :) Kullanılamayan hak, hak değildir :)
Km1 ~ 4 yıl önce
Kahramanca binlerce insanı taşıyan bu pandemi zamanında fedakarlık yapan, Kahraman pilot ve Kabin ekibinin de maddi ve manevi durumu azcık düşünülse keşke. Ne kadar zorda olduğumuzu bir duysalar keşke bizlerde huzur içinde görevlerimizi daha iyi icra edebilsek keşke ahh keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya sen kabin ekibi olarak ~ 4 yıl önce
Ne kahramanlık yaptin Allah askina?
Hayret ~ 4 yıl önce
Doymadinizmi hala askeri ücretle çalışan ları düşünün billeseydin yemeseydin parayı ağlamayin şimdi artistlik yapma
Kahraman hostes ~ 4 yıl önce
Vay arkadaş gözlerim doldu :)
Ced/pass bilete Zam gelmiş ~ 4 yıl önce
Çalışanların aldığı ced/pass biletlere yaptıgınız zamları da geri almanızı bekliyoruz. Çalışanlarızı bu kadar sevmediğinizi bilmiyorduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ced ~ 4 yıl önce
Ve pass dolar olarak hesaplanıyor. TL bazlı değil.
Çözüm kolay ~ 4 yıl önce
Yurtiçinde normal bilet alın kafanız rahat olsun :) Bu maaşlar ile yurtdışı passlarını da birçok kişi kullanamaz muhtemelen :) O yüzden üzmeye değmez tatlı canınızı.
Meraklı ~ 4 yıl önce
Maaşta dolar bazlı mı hesaplanıyor ?
Kpt ~ 4 yıl önce
Bana dolar mı maaş veriyor? Lafa geldimi tl işe geldimi usd ne güzel dünya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000