04 Nisan 2016, Pazartesi 17:30:21

THY'den Sabri'li açıklama!

Türk Hava Yolları'nın Olağan Genel Kurulu'nda, Batman Superman'a karşı filmindeki sponsorluk için ödenen para Sabri Sarıoğlu ile karşılaştırıldı.
  • geçersiz bir işlem yürüttü ve şimdi kapanacak. ad homineme gel ya. beyinsiz çok ülkede çünkü.
  • aman böyle şeyler söyleyip sabriyi ve eşini küstürmeyin. adamın eşi pilot. buralarda gezinip haberleri okuyor olabilir. sonra allah korusun önce sosyal medya fenomenliğini sonra da pilotluğu bırakabilir. sosyal medyada ona ihtiyacımız var.
  • thy için değil bu sözüm futbol camiası için , konuşulan miktarlara bak sabri gibi bi malın aldığı paraya bak kara para aklamaktan başka bişey değil. futboldan nefret ediyorum
  • Sabri'nin şutu Batman ve Superman'i yere düşürdü!!!
  • yazıklar olsun .
  • Cift haneli rakam ne 10 lira mi?
  • Sabrinin tek rakibi THY miş te haberimiz yokmuş..!!!
  • yahu hadi batman ve superman sponsorluğunu anladık tüm dünyaca tanınan hayali kahramanlar bununla birlikte tüm dünyada daha iyi akılda kalabilmek için yapıldı. peki ya sabri ??? sabri batman ve superman kadar etkili bir sponsorluk olabilecek mi?
  • thy yöneticileri gsli yöneticilere göre daha akıllıymış
  • Sabri'nin lamborghinisinden daha ucuz deseydi de hemen hemen aynı olurdu koca şirketin düşündüğü zihniyete,beynini yorduğu duruma ve karşılaştırdığı olaya bak şaka gibi..

Türk Hava Yolları'nın Olağan Genel Kurulu'nda, Batman Superman'a karşı filmindeki sponsorluk için ödenen para Sabri Sarıoğlu ile karşılaştırıldı.

Yaklaşık 500 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Adaletin Şafağı; Batman Superman'a karşı filmine sponsor olan Türk Hava Yolları'nın bu sponsorluk bedeli için ödediği rakam yaklaşık olarak açıklandı.

THY'nin film için ödediği paranın Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun yıllık kazancı olan 1.8 milyon Euro'dan daha az olduğu açıklandı. 

Öte yandan THY'nin kapatılan hatlar için ettiği zararın çift haneli rakamlara ulaştığı, ancak bu zararın yeni açılan hatlarla telafi edilme sürecinde olduğu belirtildi.

©AirportHaber

THY'den Sabri'li açıklama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

beyin.dll ~ 8 yıl önce
geçersiz bir işlem yürüttü ve şimdi kapanacak. ad homineme gel ya. beyinsiz çok ülkede çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eşi pilot ~ 8 yıl önce
aman böyle şeyler söyleyip sabriyi ve eşini küstürmeyin. adamın eşi pilot. buralarda gezinip haberleri okuyor olabilir. sonra allah korusun önce sosyal medya fenomenliğini sonra da pilotluğu bırakabilir. sosyal medyada ona ihtiyacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara para ~ 8 yıl önce
thy için değil bu sözüm futbol camiası için , konuşulan miktarlara bak sabri gibi bi malın aldığı paraya bak kara para aklamaktan başka bişey değil. futboldan nefret ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ediyorsun ~ 8 yıl önce
Sabri Sarıoğlu şu memlekette forma için ter döken nadir topçulardan biridir, para vermeseniz de çıkar sahaya aslanlar gibi topunu oynar. Aldığı para fazladır azdır, kabiliyetlidir de ya da değildir bir şey diyemem, her işin bir piyasası var. Ama hem GS hem de milli takım başarısı için ter döken bir sporcuya bu denli hakaret etmeniz hiç doğru değil.
Radikeler ~ 8 yıl önce
Futbolculara ödenen rakamların hepsi futbolculara gitmez. Arada birsürü boşluk var paranın kaçacağı.
Flaş!! ~ 8 yıl önce
Sabri'nin şutu Batman ve Superman'i yere düşürdü!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
valllahi billahi ~ 8 yıl önce
yazıklar olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasha ~ 8 yıl önce
Cift haneli rakam ne 10 lira mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek rakip ~ 8 yıl önce
Sabrinin tek rakibi THY miş te haberimiz yokmuş..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
yahu hadi batman ve superman sponsorluğunu anladık tüm dünyaca tanınan hayali kahramanlar bununla birlikte tüm dünyada daha iyi akılda kalabilmek için yapıldı. peki ya sabri ??? sabri batman ve superman kadar etkili bir sponsorluk olabilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Sabriye sponsor olunmuyor, yanlış anlamışsın. Dikkatlice Tekrar Oku..
zabri ~ 8 yıl önce
thy yöneticileri gsli yöneticilere göre daha akıllıymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Sabri'nin lamborghinisinden daha ucuz deseydi de hemen hemen aynı olurdu koca şirketin düşündüğü zihniyete,beynini yorduğu duruma ve karşılaştırdığı olaya bak şaka gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000