17 Ağustos 2010, Salı 09:18:19

THY'den resmi açıklama geldi

Türk Hava Yolları (THY), yapılan ihale sonucunda yaklaşık 24 bin poliçeye 17 ay süre ile hizmet vermek üzere Groupama Sigorta ile anlaşıldığını duyurdu.
  • sigorta primini şirket, vergiden düşüyor bilginize.
  • bişeyi atlamayın bu sigorta yapılmak zorunda bunu thy istemedi sadece üye olduğu star alıance bunu tüm üyelerine şart koşuyor aksi taktirde star ittifakını uye olamıyorsunuz kısacası dünya çapında 35 havayolu firması bu şekilde sgortalı ve aile fertleride
  • İnsafsızlıkta sınır tanımıyoruz... THY çalışanını özel sigorta kapsamına alıyor ve bunu kendisi karşılıyor yetmiyor, aile fertleri için de indirim alıyor. Biz ne yapıyoruz ELEŞTİRİ... Yahu THY'den bunu talep eden sendika değil, çalışanlar değil... Ee kabahat THY'de bırak zaten önceden sağlık sigortası yoktu, ne diye jest yaparsın ki... Bak bir de bunun için eleştirilirsin işte...
  • Üst yönetimden, yönetimde yapacakları değişiklik içinde açıklama bekliyoruz. Bu kadar olaya tepkisiz kalınamaz herhalde!!!!
  • yeni sigoarta şirketinin ücreti çok yüksek ,üstelik çoğu hastaneyle anlaşması yok ,daha düşük bir ücrete hiçbir grup indirimi olmadan başka bir sigorta şirketine sigorta yaptırlabiliyor..Ne biçim bir grup anlaşması anlamadım..
  • Arkadaşlar, dışarıda 2000 TL'ye alınabilecek bir poliçeyi 1000 TL'ye aldıktan sonra sigorta şirketinin zarar ediyorum bahanesiyle poliçeyi sürdürememesi sonucu yeni poliçe bedeli 1600 TL olduysa bunu başarısızlık atfetmek haksızlık olur. Poliçeyi yürütemeyen sigortacının hiç mi suçu yok.
  • THY çok yerinde bir karar aldı. Bu arada birkısım THY personeli Acıbadem hastanesine giderek yok masajlar, yok estetikler yaptırıp bunları kılıfına uydurttu. Acıbadem kazandı, personel kazandı...
  • LÜTFEN SİGORTA ŞİRKETİ SİGORTA KARTLARINI DAGITSIN ARTIK.BAZI HASTANELER KART YOK DİYE SORUN ÇIKARTIYO...
  • geçildi ancak birim fiyatlar daha yüksek... yani thy yönetimi ve yine başarısızlık... herşeyde olduğu gibi.. mesela eski ücret 84 lira iken şimdi yakınlarınız için 132 lira ödeyeceksiniz... peki y maaşalara zam.... nerde.... (teknik)

THY'nın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:

“Ortaklığımız ile Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi arasında imzalanan anlaşma tahtında 1 Ocak 2009 tarihi itibariyle tüm personelimize sağlık sigortası temin edilmiş idi. Ancak Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi'nin sözleşme bitimine 17 ay kalmış olmasına rağmen aile fertleriyle birlikte yaklaşık 24 bin poliçeye hizmeti ifadan vazgeçtiğini resmi olarak ortaklığımıza bildirmesi üzerine yapılan ihale sonucunda, Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi tarafından hizmeti kesilen söz konusu yaklaşık 24 bin poliçeye 17 ay süre ile hizmet vermek üzere Groupama Sigorta ile anlaşılmıştır.”

 

THY'den resmi açıklama geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
sigorta primini şirket, vergiden düşüyor bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bişeyi atlamayın bu sigorta yapılmak zorunda bunu thy istemedi sadece üye olduğu star alıance bunu tüm üyelerine şart koşuyor aksi taktirde star ittifakını uye olamıyorsunuz kısacası dünya çapında 35 havayolu firması bu şekilde sgortalı ve aile fertleride

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsafsızlıkta sınır tanımıyoruz... THY çalışanını özel sigorta kapsamına alıyor ve bunu kendisi karşılıyor yetmiyor, aile fertleri için de indirim alıyor. Biz ne yapıyoruz ELEŞTİRİ... Yahu THY'den bunu talep eden sendika değil, çalışanlar değil... Ee kabahat THY'de bırak zaten önceden sağlık sigortası yoktu, ne diye jest yaparsın ki... Bak bir de bunun için eleştirilirsin işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Üst yönetimden, yönetimde yapacakları değişiklik içinde açıklama bekliyoruz. Bu kadar olaya tepkisiz kalınamaz herhalde!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni sigoarta şirketinin ücreti çok yüksek ,üstelik çoğu hastaneyle anlaşması yok ,daha düşük bir ücrete hiçbir grup indirimi olmadan başka bir sigorta şirketine sigorta yaptırlabiliyor..Ne biçim bir grup anlaşması anlamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar, dışarıda 2000 TL'ye alınabilecek bir poliçeyi 1000 TL'ye aldıktan sonra sigorta şirketinin zarar ediyorum bahanesiyle poliçeyi sürdürememesi sonucu yeni poliçe bedeli 1600 TL olduysa bunu başarısızlık atfetmek haksızlık olur. Poliçeyi yürütemeyen sigortacının hiç mi suçu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY çok yerinde bir karar aldı. Bu arada birkısım THY personeli Acıbadem hastanesine giderek yok masajlar, yok estetikler yaptırıp bunları kılıfına uydurttu. Acıbadem kazandı, personel kazandı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LÜTFEN SİGORTA ŞİRKETİ SİGORTA KARTLARINI DAGITSIN ARTIK.BAZI HASTANELER KART YOK DİYE SORUN ÇIKARTIYO...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
geçildi ancak birim fiyatlar daha yüksek... yani thy yönetimi ve yine başarısızlık... herşeyde olduğu gibi.. mesela eski ücret 84 lira iken şimdi yakınlarınız için 132 lira ödeyeceksiniz... peki y maaşalara zam.... nerde.... (teknik)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000