11 Temmuz 2015, Cumartesi 16:30:25

THY'den Ramazan Bayramı'na özel boyama

Türk Hava Yolları (THY), bir uçağını önümüzdeki hafta başlayacak olan Ramazan Bayramı'na özel olarak boyadı.
  • arabic nedir yaaa????
  • Uçakların üzerinin bu şekilde boyanması gayet normal,biz birbirimizin bayramını kutlamıyormuyuz sonuçta ,sorun şu dur ki din var ama ahlak yok, ahlak yoksa din sadece üzerimize giydiğimiz elbisedir,içinde insan olmayan bir elbise.
  • Evet ya boya değil stickerla kaplandı Dortmund uçağı gibi.
  • Uçak ahl de park posizyonunda boyama bitti
  • Zaten Arapça da yazıyor, uçağın diğer tarafı Arapça.
  • Daha birkaç ay önce THY'nin B777'si San Francisco uçuşlarının başlangıcını kutlamak için boyandı. Kimseden ses çıkmadı biz ABD yalakası mıyız diye. Gerçekten beynini kullanmayan çok insan var, üzülüyorum kendileri için, bu insanlar Ramazan Bayramı'nın, başka bir deyişle İslam dininin Araplara has birşey olduğunu zannediyor. Bayram denince, din denince adamların kafasında programlanmış tek şey var, Arap. Çünkü adam ırkçı ve bildiğiniz gibi ırkçıların beyni olmaz, olsa da kullanamaz. Aynı insanlar Ramazan Byaramı'nı Şeker Bayramı olarak bilir, tatlı yeme bayramı olduğunu sanar ve zaten bu bayramın tatilini Paris'e, Roma'ya tatile gitmek için kullanır. Oraya gitme vizesi almak için 3 gün konsolosluğun önünde yatarlar, bu yalakalık olmaz.
  • arapca mi? yok artık, ' mazzel tov' boyama yazıları olsaydı. sorry ama hiç beğenmedim standart Beyaz rengi daha güzel
  • DOBAR DAN LAFINA KATILIYORUM CUNKU O GEREKSIZ INSANLARDAN BIRIDE SENSIN
  • 2016 da Çanakkale Zaferinin Yıldönümünde Seyit Onbaşı yada O Savaşı simgeleyen bir Stickerlı uçak istiyoruz yetkili makamlara duyrulur .
  • ne olurdu Çanakkale Savaşı Yıl Dönümünde bir uçağa Çanakkale Savaşı motifleri uygulanıp ta İngiltereye gönderseydi ???????

Türk Hava Yolları (THY), filosundaki bir uçağı bayram için özel olarka hazırlıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki THY Teknik Hangar'da boyaması devam eden Türk Hava Yolları uçağı, önümüzdeki hafta kutlanacak olan Ramazan Bayramı'na özel olarak giydiriliyor.

TC-JSL tescilli Airbus A321-200 tipi uçağa yapılan boyamada islami eserler kullanıldı ve İngilizce "Eid Mubarak" yazıldı. 

2013 Haziran tarihinde THY filosuna katılan TC-JSL tescilli "Kulu" isimli uçak, Beyrut, Tunus, Kahire, Riyad gibi İslami bölgelere daha sık uçuş gerçekleştiriyor.





©AirportHaber

THY'den Ramazan Bayramı'na özel boyama

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

yok devenin nalı ~ 9 yıl önce
arabic nedir yaaa????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçakların üzerinin bu şekilde boyanması gayet normal,biz birbirimizin bayramını kutlamıyormuyuz sonuçta ,sorun şu dur ki din var ama ahlak yok, ahlak yoksa din sadece üzerimize giydiğimiz elbisedir,içinde insan olmayan bir elbise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 9 yıl önce
Evet ya boya değil stickerla kaplandı Dortmund uçağı gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Runaway ~ 9 yıl önce
Uçak ahl de park posizyonunda boyama bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gg ~ 9 yıl önce
Zaten Arapça da yazıyor, uçağın diğer tarafı Arapça.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eytisi ~ 9 yıl önce
Daha birkaç ay önce THY'nin B777'si San Francisco uçuşlarının başlangıcını kutlamak için boyandı. Kimseden ses çıkmadı biz ABD yalakası mıyız diye. Gerçekten beynini kullanmayan çok insan var, üzülüyorum kendileri için, bu insanlar Ramazan Bayramı'nın, başka bir deyişle İslam dininin Araplara has birşey olduğunu zannediyor. Bayram denince, din denince adamların kafasında programlanmış tek şey var, Arap. Çünkü adam ırkçı ve bildiğiniz gibi ırkçıların beyni olmaz, olsa da kullanamaz. Aynı insanlar Ramazan Byaramı'nı Şeker Bayramı olarak bilir, tatlı yeme bayramı olduğunu sanar ve zaten bu bayramın tatilini Paris'e, Roma'ya tatile gitmek için kullanır. Oraya gitme vizesi almak için 3 gün konsolosluğun önünde yatarlar, bu yalakalık olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Eline sağlık, güzel yorum.
abroad ~ 9 yıl önce
arapca mi? yok artık, ' mazzel tov' boyama yazıları olsaydı. sorry ama hiç beğenmedim standart Beyaz rengi daha güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACENTA ~ 9 yıl önce
DOBAR DAN LAFINA KATILIYORUM CUNKU O GEREKSIZ INSANLARDAN BIRIDE SENSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biga ~ 9 yıl önce
2016 da Çanakkale Zaferinin Yıldönümünde Seyit Onbaşı yada O Savaşı simgeleyen bir Stickerlı uçak istiyoruz yetkili makamlara duyrulur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arapcı Tk ya ~ 9 yıl önce
ne olurdu Çanakkale Savaşı Yıl Dönümünde bir uçağa Çanakkale Savaşı motifleri uygulanıp ta İngiltereye gönderseydi ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000