12 Ekim 2021, Salı 15:36:17

THY'den Porto atağı

Türk Hava Yolları Güney Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Sönmez, salgın sürecinde ara verilen İstanbul-Porto seferlerinin tekrar başlamasının ardından artan ilgi üzerine uçuş sayısını 2022 yılının yaz döneminde 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
  • Maaşlarımız yerlerde bilginiz olsun
  • Kabinin bu maaşlardan ağlamasından bıktık kokpitten %50 kesilmiş sizde %35 adamlar sizin kadar laf etmiyor, biraz az makyaj malzemesi alın olsun bitsin. Ayrıca pilotun yükü var omuzlarında ya siz ? Story atmak hariç derdiniz yok. Hayır yani siz olmadan da bu uçuş yapılır kendinizi kokpit ve teknikle bir mi tutuyorsunuz ? Ben yönetimin yerinde olsam sizin maaşları iyice azaltırım. Çıkıyorsanız da çıkın sanki başka iş yapabileceksiniz :))) 2999 tl verse şirket sanki başka çareniz var ???
  • Seferleri arttırın. Nasılsa ucuracak pilot bulamayacaksınız.
  • Yandik ya 3 tane porto git gel yaptirirlar artik
  • Millet ac bunlar sefer arttirma derdinde.
  • Kim ne derse desin biz görevimizin başındayız....NOKTA!!

Türk Hava Yolları Güney Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Sönmez, salgın sürecinde ara verilen İstanbul-Porto seferlerinin tekrar başlamasının ardından artan ilgi üzerine uçuş sayısını 2022 yılının yaz döneminde 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

THY Porto Ofisi ile Porto ve Kuzey Portekiz Turizm Ofisi ortaklığıyla Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen etkinlikte, Porto ile İstanbul arasında haftada 5 olan sefer sayısının ve turist akışının artırılması için olası iş birlikleri ele alındı.

Türkiye'den ve Portekiz'den birçok otel, turizm firması ve turizm sektörü çalışanının katıldığı programda, Kuzey Portekiz Turizm Ofisi tarafından hazırlanan tanıtıcı videolar izletildi, THY ve Portekizli yetkililer uçuşlar ve turizm kaynaklarıyla ilgili sunumlar yaptı.

Sunumların ardından Türk ve Portekizli firmalar birebir görüşme gerçekleştirdi.

THY Güney Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Porto'nun Portekiz'de Lizbon'dan sonra en çok uçuş yapılan ikinci ve popüler bir şehir olduğunu söyledi.

Sönmez, pandemi öncesinde Porto'ya haftada 10 uçuş yapıldığını belirterek, "2019 sonu itibarıyla 285 bin yolcu taşımıştık. Bunun 90 bini Porto'dan gerçekleşmişti. Önümüzdeki yıl pandemi öncesi rakamlara yaklaşmayı hedefliyoruz. Porto’da öngörümüz gelecek yaz haftada 7 uçuşa kadar çıkmayı hedefliyoruz. "diye konuştu.

Organizasyonun büyük ilgi gördüğünü anlatan Sönmez, şunları kaydetti:

"Bu organizasyondaki talebe göre inşallah uçuşları, haftada 10'a kadar çıkarmayı istiyoruz. Portekiz hem gidiş hem de dönüş için ilgi gören noktalardan biri. Karşılıklı turist akışı var. Avrupa'nın kültürel ve sportif popüler noktalarından birisi. Tatil noktası açısından birçok alternatifi barındırıyor. Türkiye çıkışlı yolcularımız için de sevilen noktalardan."

"Kültürel ve tarihi açıdan harika yerler var"
Porto ve Kuzey Portekiz Turizm Ofisi Ürün Müdürü Juana Pissarra da Portekiz'in ve özelde Porto'nun birçok zenginliğiyle önemli bir turizm destinasyonu olduğunu belirtti.

Pissarra, "Porto ve Kuzey Portekiz'de kültürel ve tarihi açıdan harika yerleriyle kesinlikle kendi evinizde hissedeceksiniz. UNESCO mirası listesinde yerlerimiz de var. Braga'da Bom Jesus do Monte bunlardan birisi. Guimaraes de güzel noktalardan birisi. Porto ailelerin de eğlenebileceği bir yer. Çok fazla kültürel ve gastronomi etkinliği var. Koronavirüs salgınına karşı Portekiz en iyi önlemleri alan ülkelerden biri. Aşılanma oranlarında Avrupa'da ve dünyada en yüksek rakamlara sahip ülkelerden. Porto gece gündüz rahat ve güvenle gezebileceğiniz bir yer." diye konuştu.

Pissarra, futbol turizmi açısından da Porto'nun özel bir yeri olduğunu kaydetti.

THY Porto Ofisi Müdürü Ahmet Şahiner de pandemi döneminde kapanan uçuşların tekrar başlamasıyla Porto'ya büyük bir ilgi olduğunu aktardı.

Şahiner, ülkelerin yaptığı düzenlemelerle turistik gezilerin önünün açıldığına dikkati çekerek, "Önümüzdeki yaz uçuşlarımızın eski rakamlara çıkmasını bekliyoruz. Hem Portekiz'den getirdiğimiz acente ve otelleri buradaki acente ve otellerle tanıştırmış olduk. Bunun yolcu rakamlarına da yansıyacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

THY'den Porto atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Yer maaşı ~ 2 yıl önce
Maaşlarımız yerlerde bilginiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de ~ 2 yıl önce
Kabinin bu maaşlardan ağlamasından bıktık kokpitten %50 kesilmiş sizde %35 adamlar sizin kadar laf etmiyor, biraz az makyaj malzemesi alın olsun bitsin. Ayrıca pilotun yükü var omuzlarında ya siz ? Story atmak hariç derdiniz yok. Hayır yani siz olmadan da bu uçuş yapılır kendinizi kokpit ve teknikle bir mi tutuyorsunuz ? Ben yönetimin yerinde olsam sizin maaşları iyice azaltırım. Çıkıyorsanız da çıkın sanki başka iş yapabileceksiniz :))) 2999 tl verse şirket sanki başka çareniz var ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sgsfsg ~ 2 yıl önce
Kabin olmadan nefes bile alamazsanız siz be yazdıklarınıza gülüyoruz sadece
Mahmut ~ 2 yıl önce
Bu tarz yorumlari girenler, kabin-kokpit geriliminden nemalanan ve çıkarı olan kişiler.
———- ~ 2 yıl önce
Siz kimsiniz kendinizi pilot falan mı sanıyorsunuz parayla pilot olunuyorda insan olunmuyor maalesef o değersiz gördüğünüz kabin olmazsa sen asıl yüzde 50yi bırak aç kalırsın ayrıştırma yapmak ne kadar kolay öyle çok ağlamaya devam edicekseniz makyaj paramızı size gönderelim
Dönem 128 ~ 2 yıl önce
Dedi uçak şoförü
Artırın ~ 2 yıl önce
Seferleri arttırın. Nasılsa ucuracak pilot bulamayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman yatı koymayin ~ 2 yıl önce
Yandik ya 3 tane porto git gel yaptirirlar artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy personel ~ 2 yıl önce
Personel umurlarında değil yönetim yer içer gezer işe gelmez çalışan hem baskı uygulanır hem para verilmez
Kabin ~ 2 yıl önce
Bıktık artık kurye 8 bin kazanıyorum diyo dalga geçer gibi maaş politikasına son verin artık
Green kart ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar green kartla bırakın gidin ABD garson daha mutlu yaşıyo
Rezalet ~ 2 yıl önce
Millet ac bunlar sefer arttirma derdinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 2 yıl önce
Kim ne derse desin biz görevimizin başındayız....NOKTA!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
——- ~ 2 yıl önce
Yalandan, çalışıyoruz etkinliklerine, shovlara başlanmış. Ee sonuç nasıl bir işbirliği yapıldı, taahütler nedir :) görseydik misafirlerinizi. Ne zaman ciddi ciddi çalışmaya başlayacaksınız, hep aynı taktikler.
——- ~ 2 yıl önce
Yalandan, çalışıyoruz etkinliklerine, shovlara başlanmış. Ee sonuç nasıl bir işbirliği yapıldı, taahütler nedir :) görseydik misafirlerinizi. Ne zaman ciddi ciddi çalışmaya başlayacaksınız, hep aynı taktikler.
Hrkt ~ 2 yıl önce
Evet yalaka lazım onsuz olmaz :))
ahhh ~ 2 yıl önce
oyle kestirip atmasaydin ya, yorum yapmak isteyen olurdu belki:)
Sen necisin ~ 2 yıl önce
Sorduk mu ?
Arff ~ 2 yıl önce
Çimleri sulamaya devam mı bro
Tgs ~ 2 yıl önce
Sayin Karahanlı sadakatini taktir ediyor :)))))
Yigidim ~ 2 yıl önce
Kimsenin birşey dediği yok,sen şimdi niye celallendin onu anlamadım
Isimsiz ~ 2 yıl önce
Vay ben öleydim:))
Arf ~ 2 yıl önce
Gorevin mi var

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000