07 Eylül 2018, Cuma 17:30:24

THY'den pilotlara bir zam daha!

Türk Hava Yolları'nda kaptan ve 2. pilotlara yüzde 30 ile yüzde 25 oranlarında zam yapılma kararı alındı.
  • Arkadaslara hayirli ugurlu olsun ama artik sira teknige gelmeli ayri gayri olmamali.
  • Kaptanlarimiza hayirli olsun. Burda lutfen yorumlara dikkat edelim. Kaptanlarin altin bilezigi var ve arz ve talep meselesi. Birbirimize saygisizlik yapmaya gerek yok.
  • Yorumlardan gordugum kimsenjn birbirini cekemedigi, hostes pilotu cekemior pilot hostesi cekemior. Evet sendikanin ve yonetimin istedigi olmus demekki. Thy yonetimi burayi okuyup ne kadar da basarili bir is cikardiklari icin gurur duyuyolardir. Herkes birbirini raporlasin gammazlasin diye elinden geleni yaptilar simdi de basariorlar. Delikanli olan (kadinlarda dahil), rapor yazacagina suratina soyler, rapor yazicam diye de bilgi verir. Standart ortadogu ulkesi iste, turkiye ortadogululkta bir seviye daha atlamistir bunu da thy nin icine sirayet ettirmistir. Kisa donemde avantajli gibi gorunen bu teknik uzun donemde thy ye buyuk bir dezavantaj olarak donecektir.
  • Demek FO lar Rupi üzerinden alıyo maaşı daha az etkilenmişler !
  • Kim ne derse desin Gemi ve Uçak kaptanlarının yaptığı iş zor ve şartlar çetin. Başka bir sektörden bakış açım budur. Herkese kolaylıklar dilerim.
  • Km arkadaşlar siz host ve hostes değilmisiniz otobüslerdeki çalışan host kardeşlerimizden tek farkınız bulunduğunuz uçak iş aynı iş pilotların ismi neden şoför diye geçmiyor çünkü tamamıyla kullanılan tekni ve pratik bilgi farklı biz yolcu olarak bunları görüyorsak bence kendinizi çok kandırmayın.
  • Burada yorum yapanların %99'unun kıskandıkları "THY'yi ve uyum içinde çalışan personelini birbirine düşürmeye yönelik yorumlar olduğunu ve havacılıkla alakası olmayan şahıslar olduğunu düşünmekteyim. Yorumlarıda hakaret eden, terbiyesizce hayasızca insanları kötülemeye çalışanlar aynı kurumda olsa kimliklerinin kolayca tespit edileceklerini çok iyi bilecekleri eğitim seviyelerine sahip oldukları için yazmazlar. Yazanlar ipsiz sapsız kimselerdir.
  • Bunca saçma yorumdan anlaşılıyorki burdaki yorumcuların yüzde 80 90 ı trol yada ağır işsiz .
  • Bu sirkette ahlak yerler altindaysa bunun sorumlusu pilotlar degil hosteslerdir. Asagida zaten yazilmis, THY kaynaklarini manipule ediyorlar. Goruldugu an raporlamaya devam edilmeli.
  • Hiç değilse yabancı km'ler gibi bize de ev yardımı verilsin. Bir nebze döviz kaybını engellemek için..

Türk Hava Yolları'nda kaptan ve 2. pilotlara yüzde 30 ile yüzde 25 oranlarında zam yapılma kararı alındı.

Türk Hava Yolları'nda bir süredir döviz kurunun yükselmesiyle kopitte yaşanan huzursuzluk şirket yönetimini harekete geçirdi. Haziran ayında pilotlara yüzde 20 oranında zam yapan THY, döviz kurunu dikkate alarak 2. kez zam kararaı aldı. 

Son dönemde pilotların toplu istifa hazırlığında olması THY yönetimini tedirgin etti. Türk Hava Yolları, önceki zammın dışında kaptan pilotlara yüzde 30, 2. pilotlara ise yüzde 25 oranında zam kararı aldı.

HAVA İŞ'TEN DESTEK

Türk Hava Yolları'nda çalışan pilotların yaklaşan Toplu İş Sözleşmesi öncesinde yıl içinde 2. zammı almasıyla birlikte büyük oranda rahatlayacağı ifade edilirken, THY aldığı bu kararı Hava İş Sendikası'na da gönderdi. Sendika da bu karara olumlu yaklaşırken, önümüzdeki hafta sendika başkanı Ali Kemal Tatlıbal başkanlığında toplanacak yönetimin THY'nin önerisini kabul etmesi bekleniyor. 

©AirportHaber

THY'den pilotlara bir zam daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (1027)

Sıra Teknikte ~ 6 yıl önce
Arkadaslara hayirli ugurlu olsun ama artik sira teknige gelmeli ayri gayri olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Steaward ~ 6 yıl önce
Kaptanlarimiza hayirli olsun. Burda lutfen yorumlara dikkat edelim. Kaptanlarin altin bilezigi var ve arz ve talep meselesi. Birbirimize saygisizlik yapmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
işte bu seviyede yorumlar görmek harika. En kısa sürede sizin de bir düzenleme haberi almanız dileğiyle....hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
Cekememezlik ~ 6 yıl önce
Yorumlardan gordugum kimsenjn birbirini cekemedigi, hostes pilotu cekemior pilot hostesi cekemior. Evet sendikanin ve yonetimin istedigi olmus demekki. Thy yonetimi burayi okuyup ne kadar da basarili bir is cikardiklari icin gurur duyuyolardir. Herkes birbirini raporlasin gammazlasin diye elinden geleni yaptilar simdi de basariorlar. Delikanli olan (kadinlarda dahil), rapor yazacagina suratina soyler, rapor yazicam diye de bilgi verir. Standart ortadogu ulkesi iste, turkiye ortadogululkta bir seviye daha atlamistir bunu da thy nin icine sirayet ettirmistir. Kisa donemde avantajli gibi gorunen bu teknik uzun donemde thy ye buyuk bir dezavantaj olarak donecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RUPI ~ 6 yıl önce
Demek FO lar Rupi üzerinden alıyo maaşı daha az etkilenmişler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorluklar ~ 6 yıl önce
Kim ne derse desin Gemi ve Uçak kaptanlarının yaptığı iş zor ve şartlar çetin. Başka bir sektörden bakış açım budur. Herkese kolaylıklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Km arkadaşlar siz host ve hostes değilmisiniz otobüslerdeki çalışan host kardeşlerimizden tek farkınız bulunduğunuz uçak iş aynı iş pilotların ismi neden şoför diye geçmiyor çünkü tamamıyla kullanılan tekni ve pratik bilgi farklı biz yolcu olarak bunları görüyorsak bence kendinizi çok kandırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcuya cvp ~ 6 yıl önce
Cnm sen hostes olmak isteyip olamayanlardasin belli
Yolcuya cevap verene cevap ~ 6 yıl önce
Hostes mi olmak istiyormuşum güldürme birde olmamamışım bak şimdide kahkaha attım pilot deseydin anlarımda neyse..
Ayhan ~ 6 yıl önce
Burada yorum yapanların %99'unun kıskandıkları "THY'yi ve uyum içinde çalışan personelini birbirine düşürmeye yönelik yorumlar olduğunu ve havacılıkla alakası olmayan şahıslar olduğunu düşünmekteyim. Yorumlarıda hakaret eden, terbiyesizce hayasızca insanları kötülemeye çalışanlar aynı kurumda olsa kimliklerinin kolayca tespit edileceklerini çok iyi bilecekleri eğitim seviyelerine sahip oldukları için yazmazlar. Yazanlar ipsiz sapsız kimselerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fx ~ 6 yıl önce
Bunca saçma yorumdan anlaşılıyorki burdaki yorumcuların yüzde 80 90 ı trol yada ağır işsiz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu sirket ~ 6 yıl önce
Bu sirkette ahlak yerler altindaysa bunun sorumlusu pilotlar degil hosteslerdir. Asagida zaten yazilmis, THY kaynaklarini manipule ediyorlar. Goruldugu an raporlamaya devam edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 6 yıl önce
Hiç değilse yabancı km'ler gibi bize de ev yardımı verilsin. Bir nebze döviz kaybını engellemek için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000