25 Aralık 2019, Çarşamba 13:22:09

THY'den personele Havaist tavsiyesi

Türk Hava Yolları, personeline Havaist kullanımıyla ilgili bir bilgilendirmede bulundu.
  • Arabasını ekip binasına yakın açık otoparka bırakan gurur kaynağı pilotlarını, güneş, sıcak, yağmur, kar, soğuk, rüzgar altında otoparktan binaya yürüme zorunluğunda bırakan başta proje mimarları olmak üzere bu projeyi onaylayan, yapan kişi ve kuruluşları, itiraz dahi etmeyen aklı selimden nasibini almamış THY yetkililerini şiddetle kınıyorum. Hiç birinin mi aklına gelmedi, kapalı bir otopark yapıp binaya bağlantı sağlamak? O kadar övünülen proje bu mudur? Bugün birçok AVM ye Metro'dan yer altından bir bağlantı ile ulaşabiliyorsunuz. Ama pilotlarınız her türlü hava koşullarına maruz kalarak otoparktan ekip binasına ulaşmaya çalışıyor.
  • şu TAV'a ödenen 389 milyon Euro'yu da bir açıklayıver. ya da 28 ekim 2018 de açılan iga'da günde inen 5 uçak için ödenen tam kapasiteyle çalışıyormuş gibi yapılan yolcu garantili ödemeyi. hadi bi deyiver.
  • Ne çok anlamadan dinlemeden yorum yazılmış. Geçici görev için demiş. Gerçi haber sitesi de bir yanlış algı oluşturmuş ya. Kabin, kokpitle alakalı değil
  • Hepiniz kafayı yemişsiniz
  • Havaist ile gitmenin ne zorluğu var. Hepsi zaten boş gidip boş geliyorlar. Belediye otobüsü değil ya. Gayet konforlu otobüsler.
  • gerçekte rezillik hatsafhada kabin memuru olarak hangi habere sevineceğiz hangi habere üzüleceğiz bilmiyoruz yeni havalimanı sonumuz olacak çok korkuyorum
  • Guzel bir caba fakat domates suyuyla sirket kurtarilmiyor malesef. Ayni hassasiyeti sirmalara cin dolduran arkadaslariniza karsi cikarken gosterdiginiz gormek dileklerimle/
  • Dikkat ederseniz Geçici Görev ibaresi var..Bu ne demek;eğitim için-geçici gorev için İST dışından gelmiş personelin Havaist durak-otel-Havaist durak kullanımı için geçerli.
  • Bu işi çözmek çok kolay! Uçuculara verdiğin gibi yakıt parasını verirsin. Oldu bitti işte! Nasıl geldiği koca şirketi neden ilgilendirsin ki? Kabin kokpit binlerce kişi saat farkı gözetmeksizin nasıl geliyorsa herkes öyle gelsin!
  • ne havaisti kardeş havaist nedir yaa?

Türk Hava Yolları, personeline Havaist kullanımıyla ilgili bir bilgilendirmede bulundu.

THY, personeline yaptığı bildilendirmede Havaist kullanımıyla ilgili uyarılarını sıraladı. Havaist kullanımı için personel giderleri konusunda yeni bir sekme açıldığı bilgisi verilirken, mümkün olduğunca Havaist'in tercih edilmesi gerektiği vurgulandı.

Havaist durağına kadar taksi kullanılmasının uygun olduğu, havalimanına ulaşım için de Havaist'in kullanılmasının maliyet açısından şirkete faydası belirtildi.

THY'den personele yapılan duyuru:

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Geçici görev masraf formlarına Havaist sekmesi eklenmiştir.

Havaist harcamaları ilgili sekme kullanılarak masraflaştırılmalıdır.

Destekleyici belge zorunluluğu bulunmayıp ilgili sekmeye girilen bilgiler esas alınacaktır.

Hem gidiş hem dönüşte kullanılmışsa iki sefer için de ayrı ayrı giriş yapılmalıdır.

Havaist duraklarına kadar olan faturalı taksi kullanımı da kabul görmektedir.

Seyahatlerde Havaist kullanılması ortaklık menfattine olacaktır.

©AirportHaber

THY'den personele Havaist tavsiyesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Akl-ı Selim ~ 4 yıl önce
Arabasını ekip binasına yakın açık otoparka bırakan gurur kaynağı pilotlarını, güneş, sıcak, yağmur, kar, soğuk, rüzgar altında otoparktan binaya yürüme zorunluğunda bırakan başta proje mimarları olmak üzere bu projeyi onaylayan, yapan kişi ve kuruluşları, itiraz dahi etmeyen aklı selimden nasibini almamış THY yetkililerini şiddetle kınıyorum. Hiç birinin mi aklına gelmedi, kapalı bir otopark yapıp binaya bağlantı sağlamak? O kadar övünülen proje bu mudur? Bugün birçok AVM ye Metro'dan yer altından bir bağlantı ile ulaşabiliyorsunuz. Ama pilotlarınız her türlü hava koşullarına maruz kalarak otoparktan ekip binasına ulaşmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rahat kardeş ~ 4 yıl önce
şu TAV'a ödenen 389 milyon Euro'yu da bir açıklayıver. ya da 28 ekim 2018 de açılan iga'da günde inen 5 uçak için ödenen tam kapasiteyle çalışıyormuş gibi yapılan yolcu garantili ödemeyi. hadi bi deyiver.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçici görev ~ 4 yıl önce
Ne çok anlamadan dinlemeden yorum yazılmış. Geçici görev için demiş. Gerçi haber sitesi de bir yanlış algı oluşturmuş ya. Kabin, kokpitle alakalı değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 4 yıl önce
Hepiniz kafayı yemişsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper Torun ~ 4 yıl önce
Havaist ile gitmenin ne zorluğu var. Hepsi zaten boş gidip boş geliyorlar. Belediye otobüsü değil ya. Gayet konforlu otobüsler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.m k.M ~ 4 yıl önce
gerçekte rezillik hatsafhada kabin memuru olarak hangi habere sevineceğiz hangi habere üzüleceğiz bilmiyoruz yeni havalimanı sonumuz olacak çok korkuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77Fo ~ 4 yıl önce
Guzel bir caba fakat domates suyuyla sirket kurtarilmiyor malesef. Ayni hassasiyeti sirmalara cin dolduran arkadaslariniza karsi cikarken gosterdiginiz gormek dileklerimle/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EtiCin ~ 4 yıl önce
kardeş isteyen istediğini içer dalgana bak üzerinde yazıyor ekip içindir diye ekip istediği yerde içer yani haha
GEÇİCİ GÖREV ~ 4 yıl önce
Dikkat ederseniz Geçici Görev ibaresi var..Bu ne demek;eğitim için-geçici gorev için İST dışından gelmiş personelin Havaist durak-otel-Havaist durak kullanımı için geçerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm basit! ~ 4 yıl önce
Bu işi çözmek çok kolay! Uçuculara verdiğin gibi yakıt parasını verirsin. Oldu bitti işte! Nasıl geldiği koca şirketi neden ilgilendirsin ki? Kabin kokpit binlerce kişi saat farkı gözetmeksizin nasıl geliyorsa herkes öyle gelsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek derdimiz havaistti ~ 4 yıl önce
ne havaisti kardeş havaist nedir yaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000