18 Haziran 2015, Perşembe 13:13:48

THY'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları ve Filipin Hava Yolları, 1 Temmuz 2015 tarihi itibarıyla geçerli olacak, iki ülke taşıyıcılarının yeni pazarlara girmesine olanak sağlayacak ve yolcularına yeni seyahat imkânları sunacak bir kod paylaşımı anlaşmasını başlatıyor.
  • Listeledikleti branşların hiçbirinde 1. Olamayıp ama toplamda Avrupa'nın en iyi havayolu nasıl olunuyor? Ben yemiyorum, siz?
  • thy dunyanin bir numarasi diye gazi getirmek ve gelmek dogru degil, kabin ici eglence sistemi icinde boyle diyorlardi, ilk uc e giremedi. American Airlines in yeni ucaklarinda ki eglenci sistemi, Qatar airways de ki sistemin bizimki ile karsilastiralamaz, bizim ki turk muzigi diye hukumet yalakalarinin kasetlerini doldurmus, Canakkale yi anlatan belgesel var, insan onu ingilizceye cevirir yabanci ve mutlaka izlenilmesi gereken filmerin arasina koyar,
  • Dünyanın 1 numarası THY!
  • dünyada THY'nı görmeyen kalmayacak başarılar

Türk Hava Yolları ve  Filipin Hava Yolları, 1 Temmuz 2015 tarihi itibarıyla geçerli olacak, iki ülke taşıyıcılarının yeni pazarlara girmesine olanak sağlayacak ve yolcularına yeni seyahat imkânları sunacak bir kod paylaşımı anlaşmasını başlatıyor. Anlaşma, Filipin Hava Yolları Genel Müdürü Jaime J. Bautista ile Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Temel Kotil tarafından Miami’de IATA AGM 2015 görüşmeleri sırasında imzalandı.

Türk Hava Yolları, hâlihazırda İstanbul-Manila-İstanbul. parkurunda haftada 3 frekans sefer icra etmekte olup, ticari işbirliğinin ilk aşamasında Filipin Hava Yolları, söz konusu seferlerde kendi havayolu kodu ve sefer numarası ile satış yapabilecek. Aynı şekilde, Filipin Hava Yolları’nın Manila-Cebu-Manila ve Manila-Davao-Manila seferlerinde de Türk Hava Yolları kendi havayolu kodu ve sefer numarası ile satış yapabilecek. İki havayolu arasındaki işbirliği, Filipinler ve Türkiye arasındaki frekans haklarının artması ile genişletilebilecektir. Bu sayede yolculara Türkiye ve Filipinler arası ve ötesindeki noktalarda daha iyi bağlantılar sunulabilecek ve esnek seyahat olanakları sağlanabilecek.

Filipin Hava Yolları ve Türk Hava Yolları, İstanbul ve Manila arasındaki turizmi ve kültürel paylaşımları artırmak için işbirliği yapacak ve iki bölge arasındaki iş amaçlı seyahatleri teşvik edecektir.

Filipin Hava Yolları Genel Müdürü Jaime J. Bautista, “Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları ile işbirliği yapmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Bu anlaşma her iki taşıyıcıya da Türkiye ve Filipinler arasında ve ötesinde turizm ve iş amaçlı seyahat hacmini arttırma imkânı verecektir.” diyerek görüşlerini dile getirdi. Filipin Hava Yolları ile akdedilen kod paylaşımı anlaşmasının memnun edici olduğunu belirten Türk Hava Yolları Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç Dr. Temel Kotil, iki havayolu şirketinin uçuş ağı ile yolculara daha fazla seyahat olanakları sunulabileceğini söyledi. Kotil, “İki ülke arası ilişkilerin gelişmesi ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ticari açıdan her iki havayoluna da fayda sağlayacaktır” dedi.

Dünyanın iki kıta üzerinde kurulmuş tek şehri olarak Doğu ile Batı arasında bir köprü vazifesi gören İstanbul noktasını ana uçuş ve aktarma merkezi olarak kullanan Türk Hava Yolları, 100’den fazlası Avrupa’da olmak üzere 226 uluslararası noktaya sefer icra etmektedir. İstanbul’un coğrafi konumunun getirmiş olduğu avantaj sayesinde, bu işbirliği daha önce görülmemiş kolaylıkta yolculuk imkânı sağlayacaktır.

Filipin Hava Yolları, Pasifik Okyanusu üzerinden seyahat gerçekleştiren ilk Asya havayolu şirketidir. Türk Hava Yolları ile imzaladığı kod paylaşımı anlaşması ile kod paylaşımına dayalı dokuzuncu  işbirliğini gerçekleştiren Filipin Hava Yollarının işbirliği içinde olduğu diğer havayolları, Westjet, Cathay Pacific, Etihad Airlines, All Nippon, Malaysia Airlines, Vietnam Airlines, Garuda Indonesia and Air Macau’dur.

THY'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Nasıl? ~ 9 yıl önce
Listeledikleti branşların hiçbirinde 1. Olamayıp ama toplamda Avrupa'nın en iyi havayolu nasıl olunuyor? Ben yemiyorum, siz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
thy dunyanin bir numarasi diye gazi getirmek ve gelmek dogru degil, kabin ici eglence sistemi icinde boyle diyorlardi, ilk uc e giremedi. American Airlines in yeni ucaklarinda ki eglenci sistemi, Qatar airways de ki sistemin bizimki ile karsilastiralamaz, bizim ki turk muzigi diye hukumet yalakalarinin kasetlerini doldurmus, Canakkale yi anlatan belgesel var, insan onu ingilizceye cevirir yabanci ve mutlaka izlenilmesi gereken filmerin arasina koyar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk hayrani ~ 9 yıl önce
Ben katiliyorum arkadasin dediğine hemen ucak ici teknoloji yatirimi yapilsin
Tk hayrani ~ 9 yıl önce
Ben katiliyorum arkadasin dediğine hemen ucak ici teknoloji yatirimi yapilsin
Celal Hollanda ~ 9 yıl önce
Dünyanın 1 numarası THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk hayrani ~ 9 yıl önce
Haci abi, Ben diğer havayollari ile ucuyorum ve 300 tane film eglence turu programlar var ama thy de filmler hep ayni ve 100 geçmiyor! Thy ucak içi eglenceyide comforuda duzeltseler cok iyi olacak ama insaallah siyasi olaylar bir kenara birakilip bunun yatirimi hemen yapilmali
çava reş ~ 9 yıl önce
dünyada THY'nı görmeyen kalmayacak başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000