24 Temmuz 2009, Cuma 07:52:34

THY'den ortak hareket

THY ve TUROB işbirliği ile 'İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti' tanıtım çalışmaları kapsamında; Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'dan 19 gazeteci İstanbul'a geldi...
  • suç oranının son 7 yılda inanılmaz rakamlara ulaştığı, güvenli olmayan, her tarafında adam öldürmenin, haraçın,gaspın,tecavüzün olduğu ve bu suçları işleyenlerin cezasız kaldığı bir ülkeye ve onun en büyük şehrine 2010 kültür başkenti payesini verenler bir değil bir kaç kez daha düşünmeliler... Daha geçende alman turisti tinercinin biri öldürdü..sonuç adam öldü tinerci serbest..avrupa nın her yerinde haber oldu..böyle sahipsiz memleket olur mu?maalesef bu ülkeyi bu hale getirenlerden ve onlardan hesap sormayanlardan utanıyorum..

Basın grubuna, Türkiye'nin ilk butik-müze otel'i ERESIN CROWN HOTEL - Sultanahmet ev sahipliği yapacak. 26 Temmuz'a kadar İstanbul'da kalacak basın grubu Istanbul'un tarihi, kültürel, eğlence ve alışveriş merkezleri gezdirilecek.

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, çalışmaya ilişkin şu bilgileri verdi:

"Dünyada, marka şehirler vardır. Bu marka şehirler arasında, üst sırada yer alanlardan biri de İstanbul'dur. İstanbul, öyle canlı, öyle cıvıl cıvıldır ki; sahip olduğu potansiyeli ve güzellikleri ile cazibesini hiçbir zaman kaybetmeyecektir. THY ile işbirliği içerisinde yaptığımız bu çalışmayı çok anlamlı buluyoruz".

Her iki ülkeden gelen turist sayısını, 2008 ile 2009'un ilk 6 aylık verilerine göre değerlendiren Başkan Timur Bayındır, "Bu yılın ilk 6 ayında, bir önceki yıla oranla; Çek Cumhuriyeti'nden gelen turist sayısı % 6,96 artışla 54 bin 317 kişi olurken, Slovakya'dan gelen turist sayısı % 21,73 artışla 26 bin 601 kişi olmuştur. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın süregelen başarılı tanıtım çalışmalarına paralel olarak yürüttüğümüz bu tür etkinlikler ile komşularımızdan ve yakın ülkelerden daha fazla turisti ülkemizde misafir etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

THY'den ortak hareket

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
suç oranının son 7 yılda inanılmaz rakamlara ulaştığı, güvenli olmayan, her tarafında adam öldürmenin, haraçın,gaspın,tecavüzün olduğu ve bu suçları işleyenlerin cezasız kaldığı bir ülkeye ve onun en büyük şehrine 2010 kültür başkenti payesini verenler bir değil bir kaç kez daha düşünmeliler... Daha geçende alman turisti tinercinin biri öldürdü..sonuç adam öldü tinerci serbest..avrupa nın her yerinde haber oldu..böyle sahipsiz memleket olur mu?maalesef bu ülkeyi bu hale getirenlerden ve onlardan hesap sormayanlardan utanıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000