30 Ocak 2017, Pazartesi 16:23:24

THY'den önemli Trump açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Trump'ın
  • Bir takım kötü insanların yaptıkları kötü işlerden, olaya dahil olmayan insanların zarar görmesi hiç hoş değil. Hele ki insanların umutlarıyla oynanması, aile fertlerinin birbirinden ayırılması hiç bir şekilde kabul edilemez.
  • Yakında Türkiye ve Afganistanda bu listeye eklenecek deniyor.
  • Thy bu karari Emirates ten veye diger Arap ulkeleri havayollarindan once aldi ise tebrik etmek lazim.
  • Afgan ve pakolara niye yyasak yok ki
  • Bu karar sonradi bakiyorum ve haberleri takip ediyorumda hic bir musluman ulkesi ne bir kinama ne bir aciklama yapti turkiye dahil. Yeri gelince gavur kafir dediginiz hiristiyan ulke vatandaslari ayaklandi protesto ediyor. Yazik cok yazik
  • İnsanlarda marka tecrube guven hissi uyandiracak cok basarili bir adim
  • Bravo THY. Kimseyi magdur etmiyor. Bilet alirken bu guvenceyi hissetmek guzel.
  • Bu sirket tarihe gececek, herkes duyup imrenecek.
  • THY'nin ABD uçuşlarından hatri sayılır miktarda gelir etmekte olduğunu dusunursek, alınmış olan yeni yaptırım kararlari nedeniyle şirketin bu hatlarda yolcu sayısının ve kazancın düşmesine neden olacağından zaten zararda olan şirketi işlerin pek de iyi gitmediği böyle bir zamanda finansal acidan daha da zora sokabilir .USD kuru da bugün 3.80 TL civarında.

ABD Başkanı Donald Trump'ın geçtiğimiz gün imzaladığı "Ulusu yabancı teröristlerin ülkeye girişinden koruma” başlığını taşıyan kararname, yedi Müslüman ülkenin vatandaşlarına üç ay boyunca vize verilmemesini öngörüyordu. 

Suriyeli mültecilerin ABD'ye gelişini askıya alan ve Irak, İran, Suriye, Sudan, Libya, Somali ve Yemen vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayan kararname sonrasında birçok kişi gözaltına alınmış ve ülkeye sokulmamıştı.

Türk Hava Yolları (THY) bu nedenle uçuşu iptal edilen yolcuların biletlerinde ücretsiz değişiklik yapılacağını belirtti.

THY'den yapılan açıklamada şöyle denildi;

"ABD'nin aldığı karar sonrası uçuşları iptal edilen yolcularımızın bilet değişiklikleri ücretsiz yapılmaktadır. İade isteyen yolcularımıza da ödedikleri ücretler herhangi bir kesinti yapılmadan iade edilmektedir."

THY'den önemli Trump açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Kerkenez kuşu ~ 7 yıl önce
Bir takım kötü insanların yaptıkları kötü işlerden, olaya dahil olmayan insanların zarar görmesi hiç hoş değil. Hele ki insanların umutlarıyla oynanması, aile fertlerinin birbirinden ayırılması hiç bir şekilde kabul edilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakında Biz ~ 7 yıl önce
Yakında Türkiye ve Afganistanda bu listeye eklenecek deniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karar ~ 7 yıl önce
Thy bu karari Emirates ten veye diger Arap ulkeleri havayollarindan once aldi ise tebrik etmek lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hulki ~ 7 yıl önce
Afgan ve pakolara niye yyasak yok ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ba777 ~ 7 yıl önce
Bu karar sonradi bakiyorum ve haberleri takip ediyorumda hic bir musluman ulkesi ne bir kinama ne bir aciklama yapti turkiye dahil. Yeri gelince gavur kafir dediginiz hiristiyan ulke vatandaslari ayaklandi protesto ediyor. Yazik cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
Doğru tespit
~ 7 yıl önce
Birincisi orada protesto edenler çoğunlukla Abd liki bu olay kendi ülkelerini ilgilendirdiği için protesto etmek en doğal hakları. İkincisi ise ben kararı doğru bir karar olarak görüyorum. Çünkü gerek Ortadoğuda gerekse dünyada çoğu terörist bu ülkelerden çıkıyor. Bunu önlemek adına doğru bir karar alınmış. Bence tez zamanda bizim de bu tarz bir uygulama yapmamız gerekiyor.
Erdalım ~ 7 yıl önce
Nerelerdesin?
Yazık... ~ 7 yıl önce
O teröristleri hangi abdliler eğitiyor acaba bunu da biliosundur sen kesin teröristin memleketini bildiğine göre...
iste bu ~ 7 yıl önce
İnsanlarda marka tecrube guven hissi uyandiracak cok basarili bir adim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yes ~ 7 yıl önce
Bravo THY. Kimseyi magdur etmiyor. Bilet alirken bu guvenceyi hissetmek guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Bu sirket tarihe gececek, herkes duyup imrenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut ~ 7 yıl önce
THY'nin ABD uçuşlarından hatri sayılır miktarda gelir etmekte olduğunu dusunursek, alınmış olan yeni yaptırım kararlari nedeniyle şirketin bu hatlarda yolcu sayısının ve kazancın düşmesine neden olacağından zaten zararda olan şirketi işlerin pek de iyi gitmediği böyle bir zamanda finansal acidan daha da zora sokabilir .USD kuru da bugün 3.80 TL civarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Duyan da bütün Abd yolcusu 6 ülkeden geliyor sanır.
6 ülke diyene ~ 7 yıl önce
Mahmut Bey oldukça doğru bir tespitte bulunmuş.THY yolcularının önemli bir kısmını transit yolcular oluşturur ve bunların da çoğu ortadoğu kökenli ya da bu ülkelerinden gelenlerdir.Siz nerden geldiklerini sanıyordunuz acaba ? İyi bilmediğiniz konularda boş boş yorumlar yapmayın lütfen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000