15 Mart 2011, Salı 08:43:19

THY'DEN MARDİN VE ADIYAMAN DUYURUSU

Türk Hava Yolları(THY) Adıyaman ve Mardin Havalimanları için bilet alan yolcularını uyardı.
  • turk hava yolları call center asıstanı ve adıyamanlı olarak thy den guru duyuyorum adıyamandan gunde bır kısı bılet almıyor bız ısın ıcındeyız nankorluk yapmasın kımse ayrıca bazı ınsanlarımız otobusle ucak arasındakı farkı halen ögrenememıskı 59 tl bılet her gun olsun ıstıyor bır ılde yatırımın olması ıcın oncelıkle o ılın sahıbının olması gerekır adıyamanımız hep sahıpsız kaldı malesef
  • merhaba sanırım arkadaşım adıyaman 'a özel havayolu çağırıyor yalnız, dikkatinizi çekerim saygılar
  • arkadaş anlama özürlü müsün sen? pist kapatılacak diyor bakım için sen kalkmış hala thy'ye laf sokma derdindesin. birde bakıma alınacak meydana özel havayolları sefer yapsın diyorsun...urfa'ya thy ve anadolu jeti'in verdiği uçaklar o seferi tamamladıktan sonra yurtdışlı bağlantılara da gönderiliyor haberin var mı döküntü uçak kaldı mı sanıyorsun sen? elinde tek thy veanadolu jet kalmış bir tane özel havayolu uçmaz urfa'ya sen hala nankörlük peşindeysen birgün gelirde elindekini de kaybedersen o zaman sakın ağlama
  • 1,5 senedir mardinin kesin kapatılacağı biliniyordu. neden thy mardin bileti sattı. anlamsız anlamsız iş yapıyorlar
  • madem orada bir çalışma var. THY hem pahalı hemde servisi yok. ayrıca Adıyaman müşteri yoğunluğu olan bir ildir. Kültür turizmi açısından calı olan bu şehre neden diğer havayolu şirketleri ilgisiz. en azından yaz aylarında seferler konabilir. Ayrıca şanlıurfaya THY en eski uçaklarını gönderiyor. URFA-ANKARA aktarma uçakları DÖKÜNTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.
Türk Hava Yolları(THY) Adıyaman ve Mardin Havalimanlarında yapılacak olan pist bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşemeyecek olan uçuşları için duyuru yayınladı.

Türk Hava Yolları’nın internet sitesinde yayınladığı duyuru şöyle:

Mardin Havalimanı Pist Bakımı
Mardin Havaalanı 15-Haziran 2011’den 2011 sene sonuna kadar pist çalışmaları sebebiyle geçici olarak uçuşlara kapatılacaktır. Bu nedenle anılan tarihler arasında Mardin seferlerimiz iptal edilmiştir.

Mardin Havalimanı Meydan Ofisi bilet satış işlemlerini yürütmeye devam edecektir. Tadilat çalışmaları süresince, yolcularımız Diyarbakır Havalimanına direkt ve karşılıklı düzenlenen karayolu servisleri ile ücretli olarak taşınacaktır.

Adıyaman Havalimanı Pist Bakımı
Adıyaman Havaalanı 15-Haziran 2011’den 2011 sene sonuna kadar pist çalışmaları sebebiyle geçici olarak uçuşlara kapatılacaktır. Bu nedenle anılan tarihler arasında Adıyaman seferlerimiz iptal edilmiştir.

Adıyaman Havalimanı Meydan Ofisi bilet satış işlemlerini yürütmeye devam edecektir.Tadilat çalışmaları süresince, yolcularımız Şanlıurfa Havalimanı'na direkt ve karşılıklı düzenlenen karayolu servisleri ile ücretli olarak taşınacaktır.
THY'DEN MARDİN VE ADIYAMAN DUYURUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
turk hava yolları call center asıstanı ve adıyamanlı olarak thy den guru duyuyorum adıyamandan gunde bır kısı bılet almıyor bız ısın ıcındeyız nankorluk yapmasın kımse ayrıca bazı ınsanlarımız otobusle ucak arasındakı farkı halen ögrenememıskı 59 tl bılet her gun olsun ıstıyor bır ılde yatırımın olması ıcın oncelıkle o ılın sahıbının olması gerekır adıyamanımız hep sahıpsız kaldı malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
merhaba sanırım arkadaşım adıyaman 'a özel havayolu çağırıyor yalnız, dikkatinizi çekerim saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş anlama özürlü müsün sen? pist kapatılacak diyor bakım için sen kalkmış hala thy'ye laf sokma derdindesin. birde bakıma alınacak meydana özel havayolları sefer yapsın diyorsun...urfa'ya thy ve anadolu jeti'in verdiği uçaklar o seferi tamamladıktan sonra yurtdışlı bağlantılara da gönderiliyor haberin var mı döküntü uçak kaldı mı sanıyorsun sen? elinde tek thy veanadolu jet kalmış bir tane özel havayolu uçmaz urfa'ya sen hala nankörlük peşindeysen birgün gelirde elindekini de kaybedersen o zaman sakın ağlama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1,5 senedir mardinin kesin kapatılacağı biliniyordu. neden thy mardin bileti sattı. anlamsız anlamsız iş yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem orada bir çalışma var. THY hem pahalı hemde servisi yok. ayrıca Adıyaman müşteri yoğunluğu olan bir ildir. Kültür turizmi açısından calı olan bu şehre neden diğer havayolu şirketleri ilgisiz. en azından yaz aylarında seferler konabilir. Ayrıca şanlıurfaya THY en eski uçaklarını gönderiyor. URFA-ANKARA aktarma uçakları DÖKÜNTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000