04 Mart 2010, Perşembe 11:41:55

THY'DEN LOT AÇIKLAMASI

THY’den, Polonya hava yolları açıklaması... Şirket tarafından yapılan açıklamada, Polonya’nın ulusal hava yolu şirketi LOT’un satın alınmasıyla ilgili alınmış herhangi bir yönetim kurulu kararının olmadığı kaydedildi.
  • keşke alsalardı işe yarayabilirdi gerçekten turist açısından. neyse eğer böyle bir girişim yoksa diğer limanlara bakarız. ayrıca elimizde zaten büyümeyi hedefleyen Bosna Havayolu var öncelikle bu firma ile işlemler bitsin dha sonra LOT u alırlar. hem lot tan daha iyi firmalarda çkacaktır karşımıza bence. THY nin bu şekilde strateji yürütmesi ülkemiz turizmi ve sermayemizin artması için büyük fırsat
  • Bu tür haberler bilinçli olarak çıkarılıyor.O kadar büyüdük ki avrupada havayolu alıyoruz.sonra da basın açıklamasıyla yok öyle bişey ama neden olmasın diye imaj yapılıyor.ortada fol yok yumurta yok.

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, Polonya’nın ulusal havayolu şirketi LOT’un satın alınmasıyla ilgili alınmış bir yönetim kurulu kararı olmadığını bildirdi.
    
THY’nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayımlanan özel durum açıklamasında, son günlerde bazı gazetelerdeki “THY, Polonyalı LOT’un peşinde” başlıklı yazılarda, THY’nin söz konusu havayoluna talip olduğu yönünde bilgilerin yer aldığı hatırlatıldı.
    
Açıklamada, “Polonya’nın ulusal havayolu şirketi LOT’un satın alınmasıyla ilgili alınmış bir yönetim kurulu kararımızın olmadığı, ortaklığımızın büyüme stratejisi çerçevesinde oluşabilecek fırsatları değerlendirmeye açık olduğu ve bu çerçevede ortaklığımızın özel bir motivasyonu bulunmadığı hususlarını kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” denildi.

THY'DEN LOT AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
keşke alsalardı işe yarayabilirdi gerçekten turist açısından. neyse eğer böyle bir girişim yoksa diğer limanlara bakarız. ayrıca elimizde zaten büyümeyi hedefleyen Bosna Havayolu var öncelikle bu firma ile işlemler bitsin dha sonra LOT u alırlar. hem lot tan daha iyi firmalarda çkacaktır karşımıza bence. THY nin bu şekilde strateji yürütmesi ülkemiz turizmi ve sermayemizin artması için büyük fırsat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tür haberler bilinçli olarak çıkarılıyor.O kadar büyüdük ki avrupada havayolu alıyoruz.sonra da basın açıklamasıyla yok öyle bişey ama neden olmasın diye imaj yapılıyor.ortada fol yok yumurta yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000