20 Temmuz 2022, Çarşamba 09:49:39

THY'den kredi notu açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türk Hava Yolları'nın kredi notunu negatife düşürdü.
  • 3 off lu vardiya sistemine geçerse ben de tk ya başvurabilirim. 6 gün çalışıp 1.5 gün off ile havacılıkta kalite olmaz. Havaist ile köşe kapmaca oynayan personel ile kaliteli şirketim diyemezsiniz. Halkın vergileriyle alınıyor o sıfır uçaklar kimsenin babasının parasıyla değil
  • VARLIK FONU?
  • Gavur, yabancı der geçeriz ama adamlar herşeyin farkında ve her şeyi biliyorlar. Bu aynı fenerbahcenin ülke içi hiç ceza almaması ama yurt dışından cezalar alması gibi. Hiç fark yok. Yine yabancılar bizden iyi biliyor neyin ne olduğunu.
  • Dıjgüjler demek istemişler kısaca...
  • Onca belgeli,ispatlı yolsuzluk,çökme,hırsızlık,haksız kazanç,rüşvet,dümen, sahtekarlık,haksızlık, adaletsizlik,çürümüşlük, kokuşmuşluğun olduğu buna rağmen bir savcının soruşturma açmadığı,ekonominin resmen battığı,enflasyon,döviz kuru, cari açık,dış borç,işsizlik,hayat pahalılığı, ithalat rekorlarının kırıldığı, paranın,alım gücünün,güvenlik ve adaletin bittiği bir yerde kredi notu tabii ki düşürülür. Hepsi akape ve oy verenler sayesinde hamdolsun!!!
  • THY NIN GELİŞMESİNDEN FİRMALAR ŞİRKETLER VE HATTA ÜLKELER RAHATSIZ. ORTADA BİR GERÇEK VAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR GELİŞİYOR KAZANIYOR İŞTE BUNUN İÇİN DURDURMAK VE ENGELLEMEK İSTENİYOR.BU GÜN 9 NCU SIRADA OLAN THY , YARIN İLK ÜÇE GİRECEKTİR.ÇÜNKÜ ÇOK İYİ KOCKPİT VE KABİN EKİBİNE SAHİP. VE ŞİRKETİ ÇOK İYİ BİLEN BİR BAŞKANA , GENEL MÜDÜRE VE ÇALIŞANLARINA SAHİP.
  • biraz reklam verin bak nasıl positf oluyor
  • Liyakat yoksunluğu buralara kadar getirdi,biz iyiyiz aslında ama onlar kötü demekle iş kotarılmaz.. eleştirdikleri halde yeni yönetimin açtığı kadro ve makamlara bakınca hiçbir şeyin değişmediği ,aksine daha da kötüye evrildigimizi göstermekte... Dünya ve ahirette bunun hesabı illa ki sorulur...
  • AA neden yoksa THY nindemi içini boşaltıyorlar ?
  • THY, THY TEKNİK AŞ Taşeron konusunda da bir açıklama yapılmasını bekleyen 2700 personel var, bu kadar değersizleştirilmemeli, Sorumlularımız hiç birşey bilmediklerini söyleyip duruyorlar 4 ay oldu bir ihale belli olamadı personel ne yapacak bilmiyor hala kışlık kıyafet giyiyor yazlık kıyafet yok şirket belli değil, zam belli değil, bütün ortaklıklarda herşey net ilerler iken bir tek THY TEKNİK AŞ taşeron şirketinin akibetinin kimseye birşey söylenmemesi çalışanların aklındaki sorularla iş performansı beklenmesi adil birşey değil.! Yeter artık !

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türk Hava Yolları'nın kredi notunu negatife düşürdü.

THY tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in THY'nin "B" seviyesindeki kredi notunu teyit ederek durağan olan not görünümünü negatif olarak değiştirdiği duyuruldu.

Pandemi sonrası en hızlı toparlana havayollarından biri olduğunu vurgulayan THY, buna rağmen kredi notunun negatife düşürülmesi, ülke notunun düşürülmesinden kaynaklandığını açıkladı.

THY açıklaması:

Pandemi döneminde en hızlı toparlanan havayollarından biri olan Ortaklığımız, güçlü performansını 2022 yılında da devam ettirmesine rağmen, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ülke notunun düşürülmesi nedeniyle "B" seviyesindeki kredi notumuzu teyit ederek durağan olan not görünümünü negatif olarak değiştirmiştir. Fitch ayrıca, Ortaklığımızın 2015 yılında ihraç etmiş olduğu USD cinsi Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikası'na ait kredi notunu ilgili çerçevede bir not düşürerek "BB-" ye çekmiştir.

THY'den kredi notu açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Thy ~ 2 yıl önce
3 off lu vardiya sistemine geçerse ben de tk ya başvurabilirim. 6 gün çalışıp 1.5 gün off ile havacılıkta kalite olmaz. Havaist ile köşe kapmaca oynayan personel ile kaliteli şirketim diyemezsiniz. Halkın vergileriyle alınıyor o sıfır uçaklar kimsenin babasının parasıyla değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VARLIK! ~ 2 yıl önce
VARLIK FONU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gavur ~ 2 yıl önce
Gavur, yabancı der geçeriz ama adamlar herşeyin farkında ve her şeyi biliyorlar. Bu aynı fenerbahcenin ülke içi hiç ceza almaması ama yurt dışından cezalar alması gibi. Hiç fark yok. Yine yabancılar bizden iyi biliyor neyin ne olduğunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gavur yazana ~ 2 yıl önce
Kasa kasa hamsi gönderdik diyen şımartılmışlara ve onlara ceza vermeyenlere laf söyle sen...
Aslında..... ~ 2 yıl önce
Dıjgüjler demek istemişler kısaca...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 2 yıl önce
Onca belgeli,ispatlı yolsuzluk,çökme,hırsızlık,haksız kazanç,rüşvet,dümen, sahtekarlık,haksızlık, adaletsizlik,çürümüşlük, kokuşmuşluğun olduğu buna rağmen bir savcının soruşturma açmadığı,ekonominin resmen battığı,enflasyon,döviz kuru, cari açık,dış borç,işsizlik,hayat pahalılığı, ithalat rekorlarının kırıldığı, paranın,alım gücünün,güvenlik ve adaletin bittiği bir yerde kredi notu tabii ki düşürülür. Hepsi akape ve oy verenler sayesinde hamdolsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceyhan ~ 2 yıl önce
THY NIN GELİŞMESİNDEN FİRMALAR ŞİRKETLER VE HATTA ÜLKELER RAHATSIZ. ORTADA BİR GERÇEK VAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR GELİŞİYOR KAZANIYOR İŞTE BUNUN İÇİN DURDURMAK VE ENGELLEMEK İSTENİYOR.BU GÜN 9 NCU SIRADA OLAN THY , YARIN İLK ÜÇE GİRECEKTİR.ÇÜNKÜ ÇOK İYİ KOCKPİT VE KABİN EKİBİNE SAHİP. VE ŞİRKETİ ÇOK İYİ BİLEN BİR BAŞKANA , GENEL MÜDÜRE VE ÇALIŞANLARINA SAHİP.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fitsch ~ 2 yıl önce
biraz reklam verin bak nasıl positf oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne olacaktı ki... ~ 2 yıl önce
Liyakat yoksunluğu buralara kadar getirdi,biz iyiyiz aslında ama onlar kötü demekle iş kotarılmaz.. eleştirdikleri halde yeni yönetimin açtığı kadro ve makamlara bakınca hiçbir şeyin değişmediği ,aksine daha da kötüye evrildigimizi göstermekte... Dünya ve ahirette bunun hesabı illa ki sorulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ymca ~ 2 yıl önce
AA neden yoksa THY nindemi içini boşaltıyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi ~ 2 yıl önce
Olanı boşaltırsın ancak Su kabağı lambalarını bilirsin
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Yeni bordrolar neden çıkmıyor…
Taşeron ~ 2 yıl önce
THY, THY TEKNİK AŞ Taşeron konusunda da bir açıklama yapılmasını bekleyen 2700 personel var, bu kadar değersizleştirilmemeli, Sorumlularımız hiç birşey bilmediklerini söyleyip duruyorlar 4 ay oldu bir ihale belli olamadı personel ne yapacak bilmiyor hala kışlık kıyafet giyiyor yazlık kıyafet yok şirket belli değil, zam belli değil, bütün ortaklıklarda herşey net ilerler iken bir tek THY TEKNİK AŞ taşeron şirketinin akibetinin kimseye birşey söylenmemesi çalışanların aklındaki sorularla iş performansı beklenmesi adil birşey değil.! Yeter artık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000