28 Ağustos 2013, Çarşamba 08:50:42

THY'DEN 'KIŞ' ATAĞI

Bingöl’de havalimanının açılmasıyla birlikte Bingöl-İstanbul arası karşılıklı haftada 3 kez sefer yapan Türk Hava Yolları, 28 Ekim’de başlayacak kış tarifesiyle haftalık sefer sayısını 5’e çıkartmayı, daha önce aktarma yoluyla sağlanan Ankara seferlerinde ise, 19 Eylül tarihi itibariyle haftada 3 kez direk sefer sağlanacak.
  • 19 EYLÜLDE BAŞLAYACAK ANKARA BİNGÖL SEFERLERİ HAFTADA ÜÇ GÜN ŞİMDİDEN DOLDU HER GÜN OLSA GENE DOLAR ANKARA ŞIRNAK SEFERLERİDE BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI EMİNİM ONUNDA SEFERLERİ DOLU OLUR ANKARADAN BU İKİ İLİMİZE BÜYÜK TALEP OLUR...
  • Şırnak'tan istanbula yer bulmak çok zorlaştı seferlerin artırılmasını ve Ankara'ya uçuşların başlamasını dört gözle bekliyoruz.
  • Şırnak se

Bingöl’de yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Türk Hava Yolları (THY) Satış Müdürü Kuddusi Demir, Bingöl-İstanbul, Bingöl-Ankara seferleriyle ilgili güncel bilgileri paylaştı. Bingöl-İstanbul arası seferlerindeki yolcu yoğunluğundan dolayı sefer sayılarının 5’e çıkarılmasının planlandığını ifade eden Demir, “Haftada 3 gün olarak uygulanan Bingöl-İstanbul Atatürk Havalimanı seferimiz ortalama yüzde 95 dolulukla gerçekleştirilmekte olup Bingöllülerin yoğun talebini karşılamak için ekim itibari ile bu hattımızdaki uçuşlarımızı haftada 3 seferden 5 sefere çıkarmayı planlıyoruz. Ayrıca Bingöl’ün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan yoğun taleplerini de karşılamak için bu hat Bingöl-Sabiha Gökçen seferinin konulması için ise hazırlıklar yürütülmektedir” dedi.

Bingöl’den direkt Ankara seferlerinin planlamasının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Demir, haftada 3 sefer olarak planlanan uçuşların 19 Eylül 2013 itibari ile başlatılmasının planlandığını söyledi. 1 Aralık 2013 ile 31 Mart 2014 tarihleri arasında seyahat edecek yolcular için 27 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ‘tek gidiş 44 TL’ kampanyasının bugün başladığını ifade eden Demir, “Kış planını yazdan yapan yolcularımız Türk Hava Yolları ile 44 TL’ye bilet alma fırsatı bugün başladı. Bir hafta sürecek bu kampanyayla yolcularımız internet üzerinden tek yön biletlerini 44 TL’ye alabileceklerdir. Detaylı bilgi thy.com’dan, 4440849 nolu telefondan veya satış ofislerimizden alınabilecektir” şeklinde konuştu. 

THY'DEN 'KIŞ' ATAĞI

Yorumlar

ANKARALI ~ 11 yıl önce
19 EYLÜLDE BAŞLAYACAK ANKARA BİNGÖL SEFERLERİ HAFTADA ÜÇ GÜN ŞİMDİDEN DOLDU HER GÜN OLSA GENE DOLAR ANKARA ŞIRNAK SEFERLERİDE BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI EMİNİM ONUNDA SEFERLERİ DOLU OLUR ANKARADAN BU İKİ İLİMİZE BÜYÜK TALEP OLUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Şırnak'tan istanbula yer bulmak çok zorlaştı seferlerin artırılmasını ve Ankara'ya uçuşların başlamasını dört gözle bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Şırnak se

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000