20 Eylül 2018, Perşembe 15:45:21

THY'den kargo ücretlerine yüzde 82 zam!

Türk Hava Yolları (THY), uçak kargo olağanüstü bir zam yaptı.
  • Almanyadaki asgari ucrete bakin sokaktaki alim gucune bakin, Ama Almanya bizi gisganiyor diyin sonrada :D
  • Reisle gurur duyuyoruz başımızdan eksik etmesin.Bugünlerde geçecek
  • Hamdolsun teğet geçti
  • Kriz bu ülkeyi yönetenlere, ailelerine ve şakşakçılarına yok millete var, herşey zamlanıyor, alım gücü düşüyor, döviz, faiz, işsizlik, enflasyon fırlamış, daha da fırlayacak ama bu millete herşey müstahak.
  • Ucak su mu yakıyor? Artacak normal.
  • kriz mıriz yok
  • Bizde kriz yok manipülasyonmu var yoksa
  • Yok
  • Dün gelen zammı bugün niye yazıyorsunuz dün geldi bu zam günü kurtar AİRPORT haber dolarla ceza yazılmasın diyenler nerde yer kiraları çok yüksek diyenler nerde İki ayda üst üste zam yaptınız Allah Gözünüzü doyursun Ey Torpilli zatlar
  • Bir ülke nasıl kotu yönetilir anlamak mümkün değil?

Türk Hava Yolları (THY), uçak kargo olağanüstü bir zam yaptı.

THY'nin uyguladığı yeni zammın ardından birim başına yüzde 82+%18 KDV oranı ücretlere yansıdı.

Yapılan zammın ardından birim ücreti 1,10 TL'den 2 TL+%18 KDV oldu. Yeni tarifenin özellikle basılı medya gibi sektörlere artı yük olacağı tahmin ediliyor.

THY'den kargo ücretlerine yüzde 82 zam!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Mahir ~ 6 yıl önce
Almanyadaki asgari ucrete bakin sokaktaki alim gucune bakin, Ama Almanya bizi gisganiyor diyin sonrada :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 6 yıl önce
Reisle gurur duyuyoruz başımızdan eksik etmesin.Bugünlerde geçecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çomar bükücü ~ 6 yıl önce
Hamdolsun ~ 6 yıl önce
Hamdolsun teğet geçti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstahak ~ 6 yıl önce
Kriz bu ülkeyi yönetenlere, ailelerine ve şakşakçılarına yok millete var, herşey zamlanıyor, alım gücü düşüyor, döviz, faiz, işsizlik, enflasyon fırlamış, daha da fırlayacak ama bu millete herşey müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kına lazım ~ 6 yıl önce
16yıldır sesiniz çıkmıyordu. Şu an cihan savaşı var. Ülkemize boyunduruk takmak istiyorlar sizin hesabınız ne. Yazık vallahi. Bir İngiliz daha mı istiyorsunuz başımıza. Allah muhafaza. Cuma günü hürmetine dileğim hidayettir. Yoksa bu işin sonu gaflettir.
Yalnız ~ 6 yıl önce
Onu yapmak isteyen çoğu avrupa ülkesine de aynj şeyi yapmak istiyor. Üzgünüm ama olayı kavrayamamışsın. Madem Amerike dostumuz değilmiş bizde 16 senede şuan yaptığımızı yapsaydıkta bir anda böyle çökmeseydik değil mi?
Devletlerin Politikaları ~ 6 yıl önce
Değişkendir. Önemli olan çıkarlardır. At gözlüğü ile bakınca sadece önünü görün hayvan. Ama çıkarınca her tarafı net bir şekilde görür. Objektif bakabilirsen, ki çok zor gibi: Rusya, İran, Çin e de yaptırım ve ekonomik savaş yapılıyor. Hatta yakında ab ye. Devlet olma vasfını yitirirsek köle oluruz. Yalın müsaitse hatırlarsın, değilse tarih kitaplarına bak. Zamanında taviz verip boyun eğenlere nolmuş. Türk boyun eğmez, taviz vermez.. Sözde Türk olmayın gerçek Türk olun..
!!! ~ 6 yıl önce
Devletlerin çıkarları olur doğru da şerefi, haysiyeti, onuru da olur. Bize karşı ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek veren ülkelere boyuna iş, ihale vermek, vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına izin vermek doğru şeyler mi? Gerçek Türk olun lafını sen git Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir, Türk demeyelim Türkiye'li diyelim, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen iktidara söyle. Ayrıca bu ülkeyi bu hale bile bile iktidar ve yandaşları getirdi başkası değil. İngiliz vatandaşını ekonomi bakanı kim yaptı? Ya da kim 35 yaşında damadı Türkiye gibi ekonomisi vs son derece riskli,kaygan,sorunlu bir ülkeye ekonomi bakanı yaptı? Kimse onlara paraları betona dökün, hayvancılık ve tarımı mahfedin, üretimi bitirin herşeyi ithal edin, dış borcu arttırın, insanları birbirine düşman edin, torpili heryerde yapın, yaptırın, eğitimi rezil edin, milletin hakkını yiyin, adaleti kepaze edin demedi. Dediler de iktidar da yaptıysa durum daha da vahim.
yoyo ~ 6 yıl önce
ahhh o ingiliz dediğiniz adamın saçının bir teli olabilseniz, şu an neyse sahipseniz onun sayesinde a benim cahil vatandaşım
Yoyo ~ 6 yıl önce
Çok komiksin.. İş bankasının geçmişini bir araştırabilir misin ;) ama objektif ol. Bi kere hayatında bu konuda objektif ol. Sonunda hayal kırıklığı var söyleyeyim
Yoyo'ya ~ 6 yıl önce
İş bankasını araştıralım peki akbil davasını da araştıralım mı? Ya da tren, deniz otobüsü vs alımlarını? Veya thy'nin uçak alımlarındaki komisyonları? 90'ların sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki zorla alınan bağışları? Ülker ortakl Hollanda'lılar ile gemicik işinde ortaklığı? İdo biletlerinin binali'nin oğlunun şirketince satılmasını? Man adasını? İsviçre'deki hesapları? Sen daha çok hayal kırıklığına uğrarsın haberin olsun.
Yoyo rumuzuna ~ 6 yıl önce
Halkbank'ın geçmişini de araştırsak veya Abd tarafından ceza kesilmesi muhtemel Türk bankalarını, Türk Telekom'un satışını, özelleştirmeleri. Objektif olarak ama tamam mı?
Su mu? ~ 6 yıl önce
Ucak su mu yakıyor? Artacak normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Beyinsizsin işte
su ~ 6 yıl önce
İrandan sonra bizde ucuz ucak yakıtı yabancı havayolları buraya geldikleri zaman fazladan yakıt alıp gidiyolar. İran ucakları mecbur kalmadıkca yakıt almıyolar.
Herşey normal zaten ~ 6 yıl önce
Ülke batıyor desen normal der bişey olmaz su mu yakıyor der bu zihniyet yazık
ipek ~ 6 yıl önce
kriz mıriz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bariz yok evet ~ 6 yıl önce
2 katı fiyat ve kriz yok ha bravo
Çok dandik yaa ~ 6 yıl önce
Abi bırakın bu işleri her yer toz toprak ne teknolojisi... Sanki havalimanı bitmiş de şov yapıyorlar tam tersine rezil oluyoruz... Cnr var tğyap var bir sürü yer var neden toprak alanda teknoloji etkinliği... Topraktan geldik o yüzden mi
Ersan ~ 6 yıl önce
Her duyduğuna inanırsan saçma yorum yapman da kaçınılmaz
Niye ~ 6 yıl önce
Bizde kriz yok manipülasyonmu var yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz Mriz ~ 6 yıl önce
Yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz mriz ~ 6 yıl önce
Teget gecti yine haberin yok mu.? manipülasyon bu yasadiklarimiz. Tipki halisünasyon gibi birsey.
Dün ~ 6 yıl önce
Dün gelen zammı bugün niye yazıyorsunuz dün geldi bu zam günü kurtar AİRPORT haber dolarla ceza yazılmasın diyenler nerde yer kiraları çok yüksek diyenler nerde İki ayda üst üste zam yaptınız Allah Gözünüzü doyursun Ey Torpilli zatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kmx ~ 6 yıl önce
Müşteriye %80 zam, çalışana %10 zam. Müthiş bir hak ve adalet anlayışı var yöneticilerimizde masallah.
Zorlr ~ 6 yıl önce
Bir ülke nasıl kotu yönetilir anlamak mümkün değil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000