21 Şubat 2014, Cuma 23:04:43

THY'DEN ANINDA AÇIKLAMA....

İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin'in THY uçağından indirilmesi haberleri üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği konu ile ilgili açıklama yaptı. İşte THY'nin açıklaması...
  • Biraz Bülent Ecevit Biraz Necdet Sezer olun ya. Al birini vur ötekine. M.vekili peron der :) sanki otobüs terminali THY A.O keyfi uygulamalar yapar sanki babasının şirketi. Biri kel biri fodur eski tas eski hamam işler aynı zihniyet kötü devam ediyor.
  • Turk Hava Yollarinda ucus guvenligi disndaki her sey ve departmanda Kurumsallik standarti diye bir sey yok.Calisanlar cok iyi bilirler cifte standartin standartlari bulunmaktadir THYde insan kaynaklarinda,business classa upgradete,cip loungea girmede,excess baggage parasi alinmasinda,terfilerin yaapilmasinda vs vs bu liste uzarrr giderrr
  • Biri sayın vekile arkadaki koltuklarında aynı yere gittiğini söylememişmi?bu ne kadar kendini beğenmişlik bunlarmı millete hizmet edecek yazıklar olsun. Helal olsun THY ye bence bu uygulama tamamen kaldırılsın. Rahatına düşkün kişi parasını bastırır uçar herşeye para bulan vekil efendiler uçağa gelincemi bulamıyorlar. Seçim kanpanyalarında ortalığı bayrak, afiş çöplüğüne dönüştürürken parayı buluyorlar.
  • Neresinden tutsan kopuyor. Ne milletvekili sağlam, ne thy ,nede sistem ..tipik bir Şark şirketi Şark milletvekili ve Şark zihniyeti
  • THY milletvekillerine upgrade uygulaması yapıyor. Ali-Veli demeden. Aslında bu uygulama yanlış. Ben bu vekiller kadar gelirim olmamasına rağmen, zaman zaman yer olmadığında mecburiyetten, bastırıp parayı BC bilet almak zorundayken; vekile bu kıyak bana dokunuyor. Milletin kendisi BC alamazken, vekiline ne oluyor. Kendilerini seçen milletin arasına girmeye korkuyorlar mı, çekiniyorlar mı, yoksa tenezzül edemiyorlar mı?. Bu şirketin %49'u milletin ise; gelir kaybına neden olan bu uygulamadan derhal vaz geçilmeli, vekil BC uçmak isterse parayı bastırmalı... kardeşim.
  • İki tarafın da haksız olduğu bir acayip vaka, tam Türkiye'ye özgü. Bilmeyenler için izah edelim, milletvekillerine verilen bir hak olarak vekil THY'den ekonomi sınıfı bilet aldığında otomatik olarak upgrade edilerek business biniş kartı verilir. Bu milletvekili listeden çıkarılmış, sebep nedir, AKP'den istifa etmiş olması nedeniyle cezalandırılmış yani. Bu vekilde de kabahat var, madem business biniş kartı vermediler, aradaki farkı öde business'a çevirt, ya da ekonomide otur, hakkını sonra ara. Bir sürü yolcuyu geciktirmeye, işinden gücünden etmeye ne hakkın var. Neticede o da eski AKP'li işte, zihniyet aynı.
  • Sıkıntı milletvekiline yapılmayan uygulama değil.Sıkıntı milletvekilinin check-in sırasında upgrade ettirmemesi , uçağa gidince kafasına göre BC koltuğa oturması.Sonra gelin burada THY'ye laf söyleyin.
  • Yasaklı yolcu profili bile olmazken, uçaktan aşırı davranışlar nedeniyle atılan bir yolcu ertesi gün hiç bişey olmamış gibi bilet alıp tekrar uçabiliyorken, THY'nin açıklaması bana pek inandırıcı gelmedi. Eğer bu kadar şikayetçiyse bence THY hiçbir millet vekilini upgrade etmesin. Ayrıca millet vekillerinin parasını vermiş gibi, bussines class'da kurulmaları bitttttttt........ Geldiğiniz yere geri dönün artık, Halka karışın. Siz sadece BC yolcularının millet vekili değilsiniz. Yada biz öyle zannediyoruz...
  • Thy kafasına göre davranıyor bunun başka bir açıklaması olamaz. Her milletvekili upgrade ediliyordu zaten normalde bırda bu vekile kıllık olsun diye yapılmış bir uygulama bı kadar basit.
  • EKONOMİ BİLET ALAN BIR YOLCUNUN BUSİNESS CLASS TA UCMASI MUMKUN DEGIL.BUNU BILMEYECEK KADAR CAHIL BIR SAHSIYET.UCAK ICERISINDE COZULMEZ BU ISLER.CHECK İN DE BU SORUNU COZMESI GEREKIRDI.UPGRADE HAKKIN VARSA CHECKINDE UPGRADE OLURSUN.YAZIK DEGIMI THY YI KARALIYORSUN

İşte Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama;

İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları ile son donemde yaptığı seyahatler sırasında uçak içinde şirketin aleyhinde konuşmalar yaparak kurumsal kimliğimizi rencide etmiştir. Bu gelişmeler üzerine Türk Hava Yolları yönetimi İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin'i uçuşlara upgrade etmeme kararı almıştır.

Bugün akşamki İslamabad uçağında uçuşu bulunan Sayın Çetin, ekonomi biletiyle yer almasına karşın uçak içinde hakkı olmadığı halde başka yolcuya ait business sınıfındaki koltuğa oturmuştur. Kabin ekiplerinin uyarısı üzerine ekonomide uçmayacağını ve inmek istediğini söylemiştir. Daha sonra uçak kapı açmış ancak Sayın Milletvekili inmekten vazgeçmiştir. Bunun üzerine gerekli tutanaklar tutularak işlem yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk Hava Yolları
Basın Müşavirliği

Öte yandan THY'nin milletvekili hakkında dava açacağı öğrenildi. Uçağı pist başında "ineceğim" diyerek geri çeviren vekilin uçuş güvenliğini tehlikeye attığı ve uçağı rötara soktuğu gerekçesiyle dava açılacağı kaydedildi.

THY'DEN ANINDA AÇIKLAMA....

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

Bülent Ecevit ~ 10 yıl önce
Biraz Bülent Ecevit Biraz Necdet Sezer olun ya. Al birini vur ötekine. M.vekili peron der :) sanki otobüs terminali THY A.O keyfi uygulamalar yapar sanki babasının şirketi. Biri kel biri fodur eski tas eski hamam işler aynı zihniyet kötü devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standart mi ~ 10 yıl önce
Turk Hava Yollarinda ucus guvenligi disndaki her sey ve departmanda Kurumsallik standarti diye bir sey yok.Calisanlar cok iyi bilirler cifte standartin standartlari bulunmaktadir THYde insan kaynaklarinda,business classa upgradete,cip loungea girmede,excess baggage parasi alinmasinda,terfilerin yaapilmasinda vs vs bu liste uzarrr giderrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 10 yıl önce
Biri sayın vekile arkadaki koltuklarında aynı yere gittiğini söylememişmi?bu ne kadar kendini beğenmişlik bunlarmı millete hizmet edecek yazıklar olsun. Helal olsun THY ye bence bu uygulama tamamen kaldırılsın. Rahatına düşkün kişi parasını bastırır uçar herşeye para bulan vekil efendiler uçağa gelincemi bulamıyorlar. Seçim kanpanyalarında ortalığı bayrak, afiş çöplüğüne dönüştürürken parayı buluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neresinden tutsan kopuyor. Ne milletvekili sağlam, ne thy ,nede sistem ..tipik bir Şark şirketi Şark milletvekili ve Şark zihniyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milletin evladı ~ 10 yıl önce
THY milletvekillerine upgrade uygulaması yapıyor. Ali-Veli demeden. Aslında bu uygulama yanlış. Ben bu vekiller kadar gelirim olmamasına rağmen, zaman zaman yer olmadığında mecburiyetten, bastırıp parayı BC bilet almak zorundayken; vekile bu kıyak bana dokunuyor. Milletin kendisi BC alamazken, vekiline ne oluyor. Kendilerini seçen milletin arasına girmeye korkuyorlar mı, çekiniyorlar mı, yoksa tenezzül edemiyorlar mı?. Bu şirketin %49'u milletin ise; gelir kaybına neden olan bu uygulamadan derhal vaz geçilmeli, vekil BC uçmak isterse parayı bastırmalı... kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekno ~ 10 yıl önce
İki tarafın da haksız olduğu bir acayip vaka, tam Türkiye'ye özgü. Bilmeyenler için izah edelim, milletvekillerine verilen bir hak olarak vekil THY'den ekonomi sınıfı bilet aldığında otomatik olarak upgrade edilerek business biniş kartı verilir. Bu milletvekili listeden çıkarılmış, sebep nedir, AKP'den istifa etmiş olması nedeniyle cezalandırılmış yani. Bu vekilde de kabahat var, madem business biniş kartı vermediler, aradaki farkı öde business'a çevirt, ya da ekonomide otur, hakkını sonra ara. Bir sürü yolcuyu geciktirmeye, işinden gücünden etmeye ne hakkın var. Neticede o da eski AKP'li işte, zihniyet aynı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıntı ~ 10 yıl önce
Sıkıntı milletvekiline yapılmayan uygulama değil.Sıkıntı milletvekilinin check-in sırasında upgrade ettirmemesi , uçağa gidince kafasına göre BC koltuğa oturması.Sonra gelin burada THY'ye laf söyleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
Yasaklı yolcu profili bile olmazken, uçaktan aşırı davranışlar nedeniyle atılan bir yolcu ertesi gün hiç bişey olmamış gibi bilet alıp tekrar uçabiliyorken, THY'nin açıklaması bana pek inandırıcı gelmedi. Eğer bu kadar şikayetçiyse bence THY hiçbir millet vekilini upgrade etmesin. Ayrıca millet vekillerinin parasını vermiş gibi, bussines class'da kurulmaları bitttttttt........ Geldiğiniz yere geri dönün artık, Halka karışın. Siz sadece BC yolcularının millet vekili değilsiniz. Yada biz öyle zannediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy kafasına göre davranıyor bunun başka bir açıklaması olamaz. Her milletvekili upgrade ediliyordu zaten normalde bırda bu vekile kıllık olsun diye yapılmış bir uygulama bı kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf ~ 10 yıl önce
EKONOMİ BİLET ALAN BIR YOLCUNUN BUSİNESS CLASS TA UCMASI MUMKUN DEGIL.BUNU BILMEYECEK KADAR CAHIL BIR SAHSIYET.UCAK ICERISINDE COZULMEZ BU ISLER.CHECK İN DE BU SORUNU COZMESI GEREKIRDI.UPGRADE HAKKIN VARSA CHECKINDE UPGRADE OLURSUN.YAZIK DEGIMI THY YI KARALIYORSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000