27 Eylül 2022, Salı 12:55:51

THY'den iyi niyet sözleşmesi

Türk Hava Yolları (THY), 10 spor federasyonuyla iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
  • Mahalle yanarken diye başlayan bir laf vardır Kaynıyor haberiniz varmı?
  • 18 000tl mizi verin hak yemeyin
  • Tüm 5M Turkish Cargo çalışanları artık kadro bekliyo başkanım bitsin artık bu taşeron düzeni. Hem adaletsiz hemde TURK HAVA YOLLARI na yakışmıyor
  • İYİ NİYET.... ??? ÇALIŞAN HARİCİ HERKESE....
  • Bizlere de iyi niyet bekliyoruz artık
  • Çalışanlar, akademililer de görse artık. Çalışanların şirkete düzenli artan şekilde para ödemesi çok iyi niyetli değil gibi.
  • Biraz da personele iyi niyet gösterse ne hoş olur.
  • THY...
  • Uçucuların pazar mesailerini verin, değerli ekipler lütfen bunu dillendirin. Pazarlarımızı isriyoruz

THY yöneticileri ve THY'nin sponsoru olduğu spor federasyonlarının yetkililerinin katılımıyla Çırağan Sarayı'nda bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Toplantıya THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili Fikret Hayali, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç katıldı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı törende, THY ve federasyon temsilcileri arasında Türk sporunun gelişimine katkı sağlayacak fikirler ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Törende konuşan THY Genel Müdürü Ekşi, "Ülkemizin spor alanındaki başarılarının daha da yükseklere çıkması için çalışan federasyonlarımızla, ülkemizin en değerli ve bayrak taşıyıcı havayolu markası olan bizim mecralarımız farklı olabilir ancak hedeflerimiz aynı. Milletimize hizmet etmek, onları gururlandırmak ve birleştiriciliği temel alarak insanlığın iyiliğine katkı sağlamak. Ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu markası olarak her zaman sizin yanınızda olacağız, sizinle birlikte uçacağız, hep birlikte sevineceğiz." ifadelerini kullandı.

Ekşi'nin ardından söz alan federasyon başkanları ve yetkilileri, THY'nin spora verdiği desteğe dikkat çekerek, teşekkür etti.

THY'den iyi niyet sözleşmesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Hani ~ 1 yıl önce
Mahalle yanarken diye başlayan bir laf vardır Kaynıyor haberiniz varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayry ~ 1 yıl önce
18 000tl mizi verin hak yemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M e KADRO ~ 1 yıl önce
Tüm 5M Turkish Cargo çalışanları artık kadro bekliyo başkanım bitsin artık bu taşeron düzeni. Hem adaletsiz hemde TURK HAVA YOLLARI na yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 1 yıl önce
İYİ NİYET.... ??? ÇALIŞAN HARİCİ HERKESE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışanlara ~ 1 yıl önce
Bizlere de iyi niyet bekliyoruz artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYnin iyi niyeti ~ 1 yıl önce
Çalışanlar, akademililer de görse artık. Çalışanların şirkete düzenli artan şekilde para ödemesi çok iyi niyetli değil gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi niyet ~ 1 yıl önce
Biraz da personele iyi niyet gösterse ne hoş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kadar iyisin ~ 1 yıl önce
THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar mesaileri ~ 1 yıl önce
Uçucuların pazar mesailerini verin, değerli ekipler lütfen bunu dillendirin. Pazarlarımızı isriyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000