18 Mart 2019, Pazartesi 21:01:46

THY'den İstanbul Havalimanı yol tarifi

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınmaya sayılı günler kala bilgilendirmelere başladı.
  • Yürüyerek çok kolay gidiliyor. Maltepeden Kadıköy'e hızlı tempo ile 3 saatte yürünüyor. Oradan vapurla Beşiktaş. Beşiktaştan da mola vermezsen 12-13 saatte ulaşılıyor İstanbul Havalimanına. Hem sağlık açısından da iyi olur bence. Durma Türkiye, Yürü!
  • Oku bakayım Otopark ,oku bakayım giden yolcu eee bunu da gelen yolcu tamamdır kolay bi ulaşım oldu sağolun yarın gözümüzü kapatarak çıkışta eve ışınlanmayı öğreneceğiz :(
  • Atatürk’ten Güngören’e servis ile 1 saatte varıyordum yeni havalimanını düşünemiyorum İnş ülkemize ve tüm çalışanlara hayırlı olur
  • Akşam 18.00 dan sonra otobüs yok vapurlamı gelcez acaba bunu yapan zihniyet nasıl bi zihniyet
  • Arif'e tarif gerekmez. Her yere metro yap,biz buluruz yolu.
  • Aklımdaki tüm sorulara cevap vermişler, çok faydalı bir hizmet olmuş. Artık gönül rahatlığı içinde yeni limana gidebilirim. Eğer bir giden yolcu isen giden tabelasını, gelen yolcu için gelen tabelasını, otopark için otopark tabelasını takip ediyorsun. Dahice bir yöntem!
  • Resmen havalimanının içinde iç hatlar ve dış hatlara geliş videosu çekilmiş. Koskoca sözüm ona dünyanın en büyük havalimanına sadece 4 havaist ve 3 tane otobüs mü gidiyor? Esenyurt tarafında veya farklı bölgelerde oturan ne yapıcak? Yarım yamalak havalimanı açıyorsunuz umarım rezil olursunuz
  • ben özel jetimle saw'dan uçarım valla
  • Bu videoyu hazırlayan havalimanının yanında oturuyor herhalde.. Direk limana girmiş.
  • tam bir fiyasko.. otobusle ulasim nedir oyle? metrosu olmayan havalimanina sadece 4 merkezden shuttle var? ya da elinde esyayla tiklim tiklim belediye otobusu.. yaziklar olsun..

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınmaya sayılı günler kala bilgilendirmelere başladı.

Taşınma süreci daha önce iki defa ertelenen İstanbul Havalimanı’na 6 Nisan’da taşınılması kararlaştırılmıştı. Türk sivil havacılığının en büyük oyuncusu THY de bu tarihe göre yolcularını bilgilendirmeye başladı.

Önceki günlerde havalimanının işletmecisi İGA da terminali kullanımla ilgili bir vide yayınlamıştı. THY ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Havalimanı’na nasıl gidileceğini tarif etti.

İşte THY’nin İstanbul Havalimanı yol tarifi;

THY'den İstanbul Havalimanı yol tarifi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Yürümek ~ 5 yıl önce
Yürüyerek çok kolay gidiliyor. Maltepeden Kadıköy'e hızlı tempo ile 3 saatte yürünüyor. Oradan vapurla Beşiktaş. Beşiktaştan da mola vermezsen 12-13 saatte ulaşılıyor İstanbul Havalimanına. Hem sağlık açısından da iyi olur bence. Durma Türkiye, Yürü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlkokul önemli tabi ~ 5 yıl önce
Oku bakayım Otopark ,oku bakayım giden yolcu eee bunu da gelen yolcu tamamdır kolay bi ulaşım oldu sağolun yarın gözümüzü kapatarak çıkışta eve ışınlanmayı öğreneceğiz :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski çalışan ~ 5 yıl önce
Atatürk’ten Güngören’e servis ile 1 saatte varıyordum yeni havalimanını düşünemiyorum İnş ülkemize ve tüm çalışanlara hayırlı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Akşam 18.00 dan sonra otobüs yok vapurlamı gelcez acaba bunu yapan zihniyet nasıl bi zihniyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arif ~ 5 yıl önce
Arif'e tarif gerekmez. Her yere metro yap,biz buluruz yolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 5 yıl önce
Aklımdaki tüm sorulara cevap vermişler, çok faydalı bir hizmet olmuş. Artık gönül rahatlığı içinde yeni limana gidebilirim. Eğer bir giden yolcu isen giden tabelasını, gelen yolcu için gelen tabelasını, otopark için otopark tabelasını takip ediyorsun. Dahice bir yöntem!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mı? ~ 5 yıl önce
Resmen havalimanının içinde iç hatlar ve dış hatlara geliş videosu çekilmiş. Koskoca sözüm ona dünyanın en büyük havalimanına sadece 4 havaist ve 3 tane otobüs mü gidiyor? Esenyurt tarafında veya farklı bölgelerde oturan ne yapıcak? Yarım yamalak havalimanı açıyorsunuz umarım rezil olursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esencılıs ~ 5 yıl önce
Esenyurt marmara parkın karşısında otobüse binicen
:) ~ 5 yıl önce
ben özel jetimle saw'dan uçarım valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))))) ~ 5 yıl önce
Dikkatli ol oralarda çok çevirme var
Ali ~ 5 yıl önce
Bu videoyu hazırlayan havalimanının yanında oturuyor herhalde.. Direk limana girmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaziklar olsun ~ 5 yıl önce
tam bir fiyasko.. otobusle ulasim nedir oyle? metrosu olmayan havalimanina sadece 4 merkezden shuttle var? ya da elinde esyayla tiklim tiklim belediye otobusu.. yaziklar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 5 yıl önce
yolcular için doğru bir de çalışanlar var.12 saat dinlenme ile geri gelenler ne yapacak.taşının diyorlar ev de yok..istifa mı etsinler bu insanlar.ya araba kullanamayanlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000