27 Ocak 2010, Çarşamba 13:13:06

THY'den 'İstanbul 2010'a logolu destek

Türk Hava Yolları’ndan 2010 Kültür başkenti İstanbul’a logolu destek geldi. THY, 116 uçağında "İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti" logosunu taşıyacak.
  • tabi tabi rumuzuyla yazan arkadaşımın hay ağzını öpeyim durum bu kadar özetlenebilinirdi.Polis alkollü sürücüyü durdurduğu zaman polise sarılıp öpüjjjeeem abicim diye bağırırken televizyona çıkan kültürlü insanların hep bir araya toplandığı kimsenin kimseye haksızlık etmediği bir kültür başkentimiz var hemde -2 derecede hayat duruyor oooohhh ne ala
  • tabiki çok kültürlüyüz. yolda yürürken tükürürüz, elimizle ulu ortalıkta olmadık yeri karıştırırız, yüksek sesli küfür ederiz, birbirimizin çukurunu kazmak için fırsat bekleriz, hatmızı kabul edip düzelteceğimize bahane bulmayı tercih ederiz, baba çocuğunu keser, erkek evde hanımı döver..say say bitmez. öyle kültür olacağına hiç olmasın daha iyi.
  • İstanbul'dan olsa olsa anca kültür mantarı olur...
  • biz türkiye olarak gayette kültürlüyüz sizi bilemeyiz!
  • aman, çok da kültürlüyüz ya....
  • Wiki de bir bakın lütfen, durumu anlarsınız.
  • Kimsenin abarttığı yok. Ayrıca neden heyecanlanmayalım? Bu ünvanı en fazla hakeden şehirdeyiz, heyecanlanmak sakıncalı mı? Bu ünvanı olabilecek her türlü ortamda duyurmak ve branding yapmak da gayet güzel bir uygulama. Bir şeyi hemen eleştirme güdümlü olmak artık çoğunuzu yeteri kadar kasmadı mı?
  • Bu konu bu kadar abartılacak bir konu değil. Bizimle beraber bu payeyi taşıyan iki şehir daha var : Essen (Almanya) ve Pecs (Macaristan)! Bu şehirleri araştırırsanız bu olayın o kadar da önemli olmadığını anlarsınız. Kendi kendimizi heyecana getirmeyelim. Barca ve Manchester sponsorluğu bundan bin kat daha değerli inanın.
  • cin ali kendi uçaklarına bunu yapmak için para ister hehehhe thy yakışan bi hareket dış hat uçuşlarına yoğun olarak uçan sunexpress de yapmalı bence güzel olmuş dimi dimi :)))
  • süper bir davranis olmus gercekten! Thy ye yakisacak bir hareket....tebrik ederim

Türk Hava Yolları ile İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti arasında imzalanan protokol çerçevesinde, İstanbul 2010 AKB Ajansının logosu THY'nin 116 uçağında göklere taşınacak.

Türk bayrağının yanında konumlandırılan 70 santimetre boyundaki logolar, uçakların yolcu giriş kapılarının hemen sağ tarafına yerleştirildi.

Logoların eskime ve değişim gerekmesi olasılığına karşın toplam 1125 adet logo etiketi üretildi. Logolar, 2010 yılının sonuna kadar THY'ye ait tüm uçaklar ve filoya eklenecek yeni uçaklarda yer alacak.

THY, 67 yıllık tarihinde ilk olarak 1998 yılında Cumhuriyet'in 75. yıl kutlamaları için, ikinci olarak ise 2008 yılında İzmir'in "Expo 2015 Fuarı" adaylığına destek için uçaklarında logo kullanmıştı.

THY

THY'den 'İstanbul 2010'a logolu destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
tabi tabi rumuzuyla yazan arkadaşımın hay ağzını öpeyim durum bu kadar özetlenebilinirdi.Polis alkollü sürücüyü durdurduğu zaman polise sarılıp öpüjjjeeem abicim diye bağırırken televizyona çıkan kültürlü insanların hep bir araya toplandığı kimsenin kimseye haksızlık etmediği bir kültür başkentimiz var hemde -2 derecede hayat duruyor oooohhh ne ala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabiki çok kültürlüyüz. yolda yürürken tükürürüz, elimizle ulu ortalıkta olmadık yeri karıştırırız, yüksek sesli küfür ederiz, birbirimizin çukurunu kazmak için fırsat bekleriz, hatmızı kabul edip düzelteceğimize bahane bulmayı tercih ederiz, baba çocuğunu keser, erkek evde hanımı döver..say say bitmez. öyle kültür olacağına hiç olmasın daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İstanbul'dan olsa olsa anca kültür mantarı olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz türkiye olarak gayette kültürlüyüz sizi bilemeyiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aman, çok da kültürlüyüz ya....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Wiki de bir bakın lütfen, durumu anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin abarttığı yok. Ayrıca neden heyecanlanmayalım? Bu ünvanı en fazla hakeden şehirdeyiz, heyecanlanmak sakıncalı mı? Bu ünvanı olabilecek her türlü ortamda duyurmak ve branding yapmak da gayet güzel bir uygulama. Bir şeyi hemen eleştirme güdümlü olmak artık çoğunuzu yeteri kadar kasmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu konu bu kadar abartılacak bir konu değil. Bizimle beraber bu payeyi taşıyan iki şehir daha var : Essen (Almanya) ve Pecs (Macaristan)! Bu şehirleri araştırırsanız bu olayın o kadar da önemli olmadığını anlarsınız. Kendi kendimizi heyecana getirmeyelim. Barca ve Manchester sponsorluğu bundan bin kat daha değerli inanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cin ali kendi uçaklarına bunu yapmak için para ister hehehhe thy yakışan bi hareket dış hat uçuşlarına yoğun olarak uçan sunexpress de yapmalı bence güzel olmuş dimi dimi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
süper bir davranis olmus gercekten! Thy ye yakisacak bir hareket....tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000