06 Temmuz 2013, Cumartesi 13:16:23

THY'DEN İŞ BİRLİĞİ İMZASI

Türk Hava Yolları Avustralyalı Jetstar ile özel iş birliği anlaşması imzaladı...
  • Avustralyadaki kardeşlerimiz haklı haydi THY Sidney e yaparsın sen.
  • thy'nin en çok uçması gereken avustralyaya uçmaması ilginç
  • Aman THY kendisi gelmesin.Dunyanin her yerine ucuyoruz diye reklam var ama Avustralya hanuz masada yok.Aslinda azimsanmayacak kadar Turk nufus Melbourne ve Sydney'de ikamet ediyor.Hic polmazsa haftada bir sefer olsun duzenleselerde biuzde ucagimiza Avustralya'dan binip Vatanimizda inme zevkini ve hakkimizi yasasak.Bu is bu kadar zormu yahu.

Türk Hava Yolları Avustralyalı havayolu şirketi Jetstar ile işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında THY'nin Avustralya'da uçmadığı noktalara Jetstar Airways ile Singapur üzerinden bağlantılı uçuş imkanı sunulacak.

THY'den yapılan açıklamada:

Avustralya havayolu Jetstar Airways ile özel iş birliği anlaşması imzalandı. 1 Temmuz itibarıyla geçerli olan anlaşmaya sayesinde Türk Hava Yolları'nın Avustralya, Yeni Zelanda ve Uzakdoğu’da sefer düzenlemediği noktalara seyahat etmek isteyen yolcularımıza Jetstar Airways ile Singapur üzerinden bağlantılı uçuş imkanı sağlanıyor.

THY'DEN İŞ BİRLİĞİ İMZASI

Yorumlar

Aviator ~ 11 yıl önce
Avustralyadaki kardeşlerimiz haklı haydi THY Sidney e yaparsın sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hanburg/tolga ~ 11 yıl önce
thy'nin en çok uçması gereken avustralyaya uçmaması ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avustralya'dan ~ 11 yıl önce
Aman THY kendisi gelmesin.Dunyanin her yerine ucuyoruz diye reklam var ama Avustralya hanuz masada yok.Aslinda azimsanmayacak kadar Turk nufus Melbourne ve Sydney'de ikamet ediyor.Hic polmazsa haftada bir sefer olsun duzenleselerde biuzde ucagimiza Avustralya'dan binip Vatanimizda inme zevkini ve hakkimizi yasasak.Bu is bu kadar zormu yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 11 yıl önce
bu kadar zor değil ama o kadar da kolay değil. syndey istanbul uzun menzil. hepsi ince hesaplamalar, ince planlamalar gerektiriyor. mesela acaba sdyney de airport slot var mı thy için ? ya da thy nin ek bir uzun menzil için ayırabileceği uçağı var mı acaba ? ve perde arkasında yaşanan onca bürokrasi vs vs

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000