26 Mayıs 2009, Salı 15:05:53

THY'den iki yeni adım...

THY A.O. Kırgızistan Hava Yolları ile ortak girişim şirketi kurulmasına ilişkin niyet mektubu imzalayacak...
  • TEKNİK A.Ş GİBİ PARÇALA VE SAT HER KISMIN SONUNA A.Ş. EKLE AYRI ŞİRKET YAP VE KOLAYCA SAT
  • Bu anlaşma nasıl bir anlaşma şu an için ben geçerliliğini göremiyorumçünkü THY kimle bu anlaşmayı yapmış ulaştırma bakanı nın onayı varmı???
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Arkadaşlar buraya yorumlar yazıyorlar. Acaba bunlar bir işe yarıyor mu??? Yoksa atasözümüz olan " .T ÜRÜR KERVAN YÜRÜR" gibi mi oluyor.
  • THY yetiştirse yetiştirse "torpilli" eleman yetiştirir, şimdi olduğu gibi, nitelikli kişiler olsaydı bugün yaşanan rezilliklerin çoğu olmayabilirdi...
  • ...
  • Holding olmak daha mı iyidir. THY TEKNİK A.Ş- THY HABOM A.Ş.- THY EĞİTİM A.Ş- DO-CO A.Ş- TGS A.Ş.- KARGO A.Ş. bunlar sırasıyla gerçekleştiriliyor. Sanırım daha iyi olacak. En son PİLOT A.Ş ve HOSTES A.Ş. ile noktalanabilir. Sendikasız holdingler ise, hep iyidir.
  • Bir şirket kurulur, THY'nin-Sun Expresin- THY Teknik A.Ş.nin - DO-CO'nun- ileride kurulması planlanan Turkish Ground Service'nin- ABC'nin- DEF'nin-GEJ'nin, vs. vs. nin Yönetim kurulu başkanı ve yardımcısı sizce kim olur dersiniz.
  • sanırım sorum bu işin içinde olanlar tarafından gayet mantıklı ve anlaşılır ve laf sokulmasına gerek kalmayacak türden !!! shyo nu bitiren asistan olarak kpss ile giriyor ( ayrıntıları uzun ve bu bilgiyi buraya yazıp ukalalık yapmak istemiyorum çünkü bilinmesi değerli bir şeymiş ) normal vatandaşı kpss ile alıyor yetiştiriyor bu thy ya da nasadan et balık kurumundan... dışarıdan olan nasıl olacak girişi ve bunun gereği mantığı ya da ticari çıkarı ne ?
  • şimdi, tk yı eğitime yatırım için aldığı karardan dolayı kutluyorum. fakat açılmış bunca shyo noolacak? kapanacak mı? yoksa sektör tüm mezunlara ve kursiyerlere iş verebilecek mi? yahu, bi kere de şu memlekette yapılan işler planlı proğramlı olsun be kardeşim. yıl 2002, tk dan eğitmenler kalkıp gelmiş eskişehr e . biletti, yolcuydu, kargoydu,balanstı,rampti,.. ne varsa öğrettiler. vay be dedik adamlar geleceğe yatırım yapıyor. sonradan o sertifikaların bir anı olacağını kim bilebilirdi ...anneler, babalar. dikkat, çocugun üniversite seçiminde cok titiz davranın. ben davranmadım, sertifikalar anı oldu . ona göre. demedi deme

THY A.O. Kırgızistan Hava Yolları ile ortak girişim şirketi kurulmasına ilişkin niyet mektubu imzalayacak. Öte yandan THY, sivil havacılığa nitelikli personel yetiştirmek üzere şirket kurma kararı aldı. THY, hava trafik kontrolü, hava yolu şirketlerinde mali, teknik ve operasyon denetimi gibi sivil havacılığı ilgilendiren tüm alanlarda personel yetiştirecek.

THY’den İMKB’ye yapılan açıklamada, THY Yönetim Kurulu tarafından, Kırgızistan Havayolu’nun bayrak taşıyıcı havayolu şirketi olması amacıyla Kırgızistan hükümeti ile THY arasında bir ortak girişim şirketi kurulmasına ilişkin fizibilite çalışmaları yapmak üzere Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine ve Kırgızistan hükümeti ile THY arasında ortak girişim şirketi kurma hedefini ortaya koyan niyet mektubunun imzalanmasına karar verildiği duyuruldu.

THY nitelikli eleman yetiştirecek

THY'den İMKB'ye yapılan açıklamada, THY Yönetim Kurulu tarafından, sivil havacılığı ilgilendiren tüm alanlarda (hava trafik kontrolü, hava yolu şirketlerinde mali, teknik ve operasyon denetimi gibi) nitelikli eleman yetiştirecek ve esas faaliyeti itibariyle eğitim hizmetleri ile iştigal edecek, çoğunluk sermayedarı THY olan bir anonim şirket kurulmasına, şirketin kurulması ve faaliyete geçmesine yönelik iş planı, sermayenin teşekkülüne ilişkin fizibilite, esas mukavele dahil tüm hazırlıkları yaparak nihai onay için yönetim kuruluna sunmak üzere genel müdürlüğün yetkilendirilmesine karar verildiği duyuruldu.

milliyet

THY'den iki yeni adım...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
TEKNİK A.Ş GİBİ PARÇALA VE SAT HER KISMIN SONUNA A.Ş. EKLE AYRI ŞİRKET YAP VE KOLAYCA SAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu anlaşma nasıl bir anlaşma şu an için ben geçerliliğini göremiyorumçünkü THY kimle bu anlaşmayı yapmış ulaştırma bakanı nın onayı varmı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar buraya yorumlar yazıyorlar. Acaba bunlar bir işe yarıyor mu??? Yoksa atasözümüz olan " .T ÜRÜR KERVAN YÜRÜR" gibi mi oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY yetiştirse yetiştirse "torpilli" eleman yetiştirir, şimdi olduğu gibi, nitelikli kişiler olsaydı bugün yaşanan rezilliklerin çoğu olmayabilirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Holding olmak daha mı iyidir. THY TEKNİK A.Ş- THY HABOM A.Ş.- THY EĞİTİM A.Ş- DO-CO A.Ş- TGS A.Ş.- KARGO A.Ş. bunlar sırasıyla gerçekleştiriliyor. Sanırım daha iyi olacak. En son PİLOT A.Ş ve HOSTES A.Ş. ile noktalanabilir. Sendikasız holdingler ise, hep iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir şirket kurulur, THY'nin-Sun Expresin- THY Teknik A.Ş.nin - DO-CO'nun- ileride kurulması planlanan Turkish Ground Service'nin- ABC'nin- DEF'nin-GEJ'nin, vs. vs. nin Yönetim kurulu başkanı ve yardımcısı sizce kim olur dersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sanırım sorum bu işin içinde olanlar tarafından gayet mantıklı ve anlaşılır ve laf sokulmasına gerek kalmayacak türden !!! shyo nu bitiren asistan olarak kpss ile giriyor ( ayrıntıları uzun ve bu bilgiyi buraya yazıp ukalalık yapmak istemiyorum çünkü bilinmesi değerli bir şeymiş ) normal vatandaşı kpss ile alıyor yetiştiriyor bu thy ya da nasadan et balık kurumundan... dışarıdan olan nasıl olacak girişi ve bunun gereği mantığı ya da ticari çıkarı ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şimdi, tk yı eğitime yatırım için aldığı karardan dolayı kutluyorum. fakat açılmış bunca shyo noolacak? kapanacak mı? yoksa sektör tüm mezunlara ve kursiyerlere iş verebilecek mi? yahu, bi kere de şu memlekette yapılan işler planlı proğramlı olsun be kardeşim. yıl 2002, tk dan eğitmenler kalkıp gelmiş eskişehr e . biletti, yolcuydu, kargoydu,balanstı,rampti,.. ne varsa öğrettiler. vay be dedik adamlar geleceğe yatırım yapıyor. sonradan o sertifikaların bir anı olacağını kim bilebilirdi ...anneler, babalar. dikkat, çocugun üniversite seçiminde cok titiz davranın. ben davranmadım, sertifikalar anı oldu . ona göre. demedi deme

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000