13 Mart 2015, Cuma 09:15:02

THY'DEN HARTUM ÇIKARMASI

Türk Hava Yolları Hartum Satış Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü resmi makamlara, acentelere ve Coorporate Firmalarına yönelik hem Ortaklığın tanıtımı hem de 2014 yılındaki Ortaklığa katkılarından, çalışmalarından dolayı teşekkür amacıyla Türk Hava Yolları Tanıtım Gecesi düzenlendi.
  • Tam yeri,, gercekten cok iyi insanlar ,cuma gunu halen osmanli kiyafeti ile gezen tek ulke Ha aklima geldi ,hamdi nepal den dondu mu?
  • Ulkeyi tuttum, cok Islami gozukuyorlar, hanimlarin basi acik degil. Ayrica Cumhurbaskanlarimiz Abdullah Gul ve Tayyip Erdoganin can dostu Omer El-Besir de bizi seviyor. Gerci El-Besir Savas Suclusu olarak Uluslararasi Adalet mahkemesi tarafindan araniyor ama o kadar kusur olsun artik. Laf aramizda Dostumuz El-Besir biraz katliam yapti Darfur'da o yuzden. Ama durumdan dolayi cok uzgun. Uzgun muslumana zulum hak degil. Bagrimiza basacagiz mecburen.
  • Hartummmm Hartummmm ETA NUBAR .... (Hiç bir şey duyulmuyor ki Kaptanım)
  • Sudan yer hizmetlerine %200 civarı zam yapmıştı. Şirketler tepki koyacaktı. O iş ne oldu acaba?
  • hortum mu hartum mu:) yakın zamanda 380 ile oraya uçacaz

Türk Hava Yolları Hartum Satış Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü resmi makamlara, acentelere ve Coorporate Firmalarına yönelik hem  Ortaklığın tanıtımı  hem de  2014 yılındaki Ortaklığa katkılarından, çalışmalarından dolayı teşekkür amacıyla Türk Hava Yolları Tanıtım Gecesi düzenlendi.

Davetliler tarafından büyük bir ilgi gösterilen organizasyona yaklaşık 250 kişi katıldı. Etkinlik, başından sonuna kadar Sudan‘ın en çok izlenen televizyon kanalı Blue Nile TV tarafından kayda alındı ve önümüzdeki günlerde programın tamamının televizyonda yayınlanacağı bildirildi. Aynı şekilde Sudan`ın yüksek tirajlı yazılı medya kuruluşları tarafından takip edilerek Ortaklıktan övgüyle bahsedilen yayınlar yapıldı ve yapılmaya devam edecek.

Sudan Turizm Bakanı , Türkiye Cumhuriyeti Sudan Büyükelçisi Cemalettin Aydın, Sudan Sivil Havacılık Genel Müdürü, Hartum Havaalanı Genel Müdürü ve yöneticileri, Hartum Havaalanı Gümrük Müdürü ve Hartum ‘da bulunan IATA turizm acentelerinin yönetici ve çalışanlarının katılımları ile başlayan programda ilk olarak THY Hartum Müdürü Okan Uluocak,  Ortaklığın icraatlarını konu alan ve gelen tüm davetlilere teşekkürle son bulan bir konuşma yaptı. Ardından Büyükelçi ve Turizm Bakanı tarafından THY‘nin başarılarının ve Sudan için taşıdığı rolün öneminin altının çizildiği yaklaşık 20 dakika süren birer konuşma yapıldı.

Programa THY‘nin sunumu ile devam edilmiş ve arkasından Ortaklığın güncel reklam filmlerinden oluşan  bir  video  gösterisi  davetlilere  sunuldu.  Yemek  öncesi  Sudan‘ın  en  ünlü keman  sanatçısının enstrümantal  gösterisi  davetliler  tarafından  büyük bir beğeniyle izlendi. Yemeğin sonlarına doğru yine Sudan‘ın ünlü ses sanatçısı  tarafından seslendirilen  geleneksel  ve  popüler  Sudan  şarkılarına  davetlilerin hep birlikte eşlik etmesi  geceye ayrı bir renk kattı.

Yemek sonrası 2014 yılı satışları baz alınarak belirli kategorilere göre ödüle hak kazanan toplam 6 acenteye plaketleri  Büyükelçi,  Sudan  Turizm  Bakanı ve THY  Hartum  Müdürü  tarafından  takdim  edildi.

Ödül töreni esnasında yine Ortaklığın tanıtım filmlerinden oluşan video gösterisi dev ekranlarda oynatılmaya devam etti.

Gecenin sonunda konukların davetiyelerinde yazılı numaralar arasından 2 adet şanslı numara için kura çekilişi yapıldı ve kazanan davetiyelerin sahiplerine birer  adet  ücretsiz  ekonomi  sınıf  bilet  ödülü  takdim edildi.


















 

THY'DEN HARTUM ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tam yeri,, gercekten cok iyi insanlar ,cuma gunu halen osmanli kiyafeti ile gezen tek ulke Ha aklima geldi ,hamdi nepal den dondu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sudan ~ 9 yıl önce
Ulkeyi tuttum, cok Islami gozukuyorlar, hanimlarin basi acik degil. Ayrica Cumhurbaskanlarimiz Abdullah Gul ve Tayyip Erdoganin can dostu Omer El-Besir de bizi seviyor. Gerci El-Besir Savas Suclusu olarak Uluslararasi Adalet mahkemesi tarafindan araniyor ama o kadar kusur olsun artik. Laf aramizda Dostumuz El-Besir biraz katliam yapti Darfur'da o yuzden. Ama durumdan dolayi cok uzgun. Uzgun muslumana zulum hak degil. Bagrimiza basacagiz mecburen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hartummmm Hartummmm ETA NUBAR .... (Hiç bir şey duyulmuyor ki Kaptanım)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sudan yer hizmetlerine %200 civarı zam yapmıştı. Şirketler tepki koyacaktı. O iş ne oldu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hortum ~ 9 yıl önce
hortum mu hartum mu:) yakın zamanda 380 ile oraya uçacaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000