10 Aralık 2013, Salı 10:59:14

THY’DEN GIDA SEKTÖRÜNE UÇTU

Türk Hava Yolları’nda uzun yıllar kabin memurluğu ve yöneticilik yapan Berna Tanyolaç, Edirne’nin Keşan ilçesinde gıda üretimi yapan aile şirketinin başına geçti, Mishka markasını yarattı.
  • onunla uzun zaman çalıştım ne kadar iyi bir yönetici insan amir olduğunu bazımız gidince anladı. Gelen gideni aratır demişler. gelenin gidenle alakası yok. Kıymetini bilmeyenler şimdi çok mutsuz pişman. eğitmeninden, güvenliğe, müdürden çaycıya hrrkes onu arıyor.
  • Berna Hanım sizsiz çok eksiğiz. Gülen yüzünüz, şefkatiniz, uyumlu, uzlaşmacı yaklaşımınız hepsiyle çok özeldiniz. Özlendiğinizi, yerinizin dolmayacağını bilin.
  • Bence de tarım çok doğru bir tercih, dünya gıda ve tarıma dönüyor. Geleceği çok parlak bir sektör. Havacılıkta kalsaydı hep aynı teranenin içinde kalacaktı. Kurtuldu. Darısı bizim başımıza.
  • son derece doğru bir tercih yapmış, tarımı seçerek.... Havacılığı uzmanlarına bırakmış.
  • Bizde burda başımızdakilerle acı çekelim hep iyi insanlar birer birer gidiyor bi tane insancıl yönetici gösterin khbde
  • Sevgili Bernacigim, her ne kadar ucuslarda birlikte olamadiysak ta ben seni gülen yüzünle, saygi,sevginle, egosuz tavirlarinla hatirlayacagim...yeni is hayatinda basarilarin da yuregin gibi engin olur insallah...♥
  • Ne güzel haber bu soğuk günde bu yüzü görünce içim ısındı. Eski amirimizin yolu açık olsun. Hiç unutulmadı unutulmayacak.
  • Ben orjinal sarışınım ona bakarsan! Hıh -leman
  • Sadece iyi bir insan değil, adil, EQ'su çok yüksek, iletişimi çok güçlü bir yöneticiydi. Şirketten ayrılmasını kayıp olarak değerlendirmişimdir. Bir tarafın kaybı diğer tarafın kazancı oluyor. Başarılarının devamını dilerim.
  • Sakal bırakmak istiyorum,başörtüsü serbest olacaksa buda serbest olsun..

Türk Hava Yolları’nda 19 yıl kabin memuru olarak görev yapan Berna Tanyolaç, 2012 yılında THY’den ayrıldıktan sonra bambaşka bir sektöre adım attı. 1993 yılında başladığı THY serüveninde önce kabin memurluğu, sonra kabin amirliği görevlerini yürüten Tanyolaç, başarılı çalışmaları sonrası TASSA (Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği) başkanlığına seçildi. 6 yıl TASSA başkanlığının akabinde 5 yıl boyunca Kabin Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü. THY’de birçok başarılı projeye imza atan Berna Tanyolaç, 2012 yılı yazında THY’den kendi isteğiyle emekli olduktan sonra havacılıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir sektöre adım attı. 1958 yılından bu yana gıda üretimi yapan aile şirketinin başına geçen Berna Tanyolaç, başarı çizgisini yeni sektöründe de devam ettirdi. Sadece tahin, pekmez ve helva üretimi yapan şirketin ürün yelpazesini genişleten genç girişimci, birkaç ay gibi kısa bir sürede Mishka Doğal Ürünler markasını yarattı, organik gıda sektöründe de başarılarıyla anılmaya başladı.

Mishka ile insanlara sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sunmayı hedeflediklerini söyleyen Berna Tanyolaç '' Çevremizde herşey hızla kirlenirken, gün geçtikçe daha fazla özlemini duyduğumuz çocukluğumuzun doğal gıdalarını sofralarımıza yeniden konuk edebilmenin, kendi çocuklarımızın da  sağlıklı beslenmelerini sağlayabilmenin mutluluğu, huzuru ve gururu içindeyiz. Çocukluğumuzun doğal, sağlıklı, tertemiz gıdalarını yeniden üretiyoruz”  dedi.

ÜRÜN YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ

Edirne’nin Keşan ilçesinde kendi arazilerinde doğal tarım yaparak ürettikleri ürünleri pazarlayan Tanyolaç, bölgedeki birçok köylü kadına da iş imkanı sağladı. Ürünlerinin yüzde 100 doğal olması konusunda hassasiyet gösterdiklerini kaydeden Berna Tanyolaç, “ Hiçbir şekilde kimyasal ilaç, gübre ya da hibrit tohum kullanmıyoruz. Bu şekilde elde ettiğimiz ürünleri doğal ortamlarda pazara sunulmak üzere hazır hale getiriyoruz. Ürün yelpazemiz her geçen gün genişliyor.  Taze sebze ve meyveden, tarhana, ev yapımı erişte, mantı gibi unlu mamullerden, reçellere, kahvaltılıklara kadar bir çok çeşitte ürünümüz mevcut. Ürünlerimizi titizlikle seçtiğimiz bir kaç satış noktasında ve markamızla aynı adı taşıyan internet sitemiz üzerinden pazarlıyoruz” dedi.

PREMATÜRE BEBEK GIDASI

Prematüre bebekler, alerjik ve özel beslenmesi gereken kişiler için de doğal gıdalardan oluşan bir ürün bölümü hazırladıklarını ekleyen Tanyolaç, bu özel ürünlerini yeni yılda ihtiyaç duyanların beğenilerine sunacaklarını kaydetti.

THY’DEN GIDA SEKTÖRÜNE UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

özlüyoruz ~ 10 yıl önce
onunla uzun zaman çalıştım ne kadar iyi bir yönetici insan amir olduğunu bazımız gidince anladı. Gelen gideni aratır demişler. gelenin gidenle alakası yok. Kıymetini bilmeyenler şimdi çok mutsuz pişman. eğitmeninden, güvenliğe, müdürden çaycıya hrrkes onu arıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berna Hn. ~ 10 yıl önce
Berna Hanım sizsiz çok eksiğiz. Gülen yüzünüz, şefkatiniz, uyumlu, uzlaşmacı yaklaşımınız hepsiyle çok özeldiniz. Özlendiğinizi, yerinizin dolmayacağını bilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru tercih ~ 10 yıl önce
Bence de tarım çok doğru bir tercih, dünya gıda ve tarıma dönüyor. Geleceği çok parlak bir sektör. Havacılıkta kalsaydı hep aynı teranenin içinde kalacaktı. Kurtuldu. Darısı bizim başımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarım isabet ~ 10 yıl önce
son derece doğru bir tercih yapmış, tarımı seçerek.... Havacılığı uzmanlarına bırakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khb ~ 10 yıl önce
Bizde burda başımızdakilerle acı çekelim hep iyi insanlar birer birer gidiyor bi tane insancıl yönetici gösterin khbde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli/S/H ~ 10 yıl önce
Sevgili Bernacigim, her ne kadar ucuslarda birlikte olamadiysak ta ben seni gülen yüzünle, saygi,sevginle, egosuz tavirlarinla hatirlayacagim...yeni is hayatinda basarilarin da yuregin gibi engin olur insallah...♥

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 10 yıl önce
Ne güzel haber bu soğuk günde bu yüzü görünce içim ısındı. Eski amirimizin yolu açık olsun. Hiç unutulmadı unutulmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben orjinal sarışınım ona bakarsan! Hıh -leman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GM.YRD ~ 10 yıl önce
Sadece iyi bir insan değil, adil, EQ'su çok yüksek, iletişimi çok güçlü bir yöneticiydi. Şirketten ayrılmasını kayıp olarak değerlendirmişimdir. Bir tarafın kaybı diğer tarafın kazancı oluyor. Başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sakal bırakmak istiyorum,başörtüsü serbest olacaksa buda serbest olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000