27 Aralık 2021, Pazartesi 14:17:36

THY'den George Clooney açıklaması

George Clooney, bir röportajında 'ülkenin rejimi ve insan haklarına bakışı yüzünden' 35 milyon dolarlık bir anlaşmayı reddettiğini açıklamış, o reklamın THY'ye ait olduğu iddia edilmişti.
  • İlker aycı beyefendi kafasına ne eserse yapsın, doğru haberse milyonları ermeni soykırımı yalanına destek verenlere teklif etsin, şirketi babasının çiftliği gibi yönetsin, istediği atı istediği yerde koştursun nasılsa hesap soran yok.Yazıklar olsun ilker sana.Bir hakkımız var ise haram olsun.Allah en kısa zamanda sana ve şirketi babasının malı gibi tarumar edenlere hesap sorsun.
  • Adamlar halimizi oradan görüyorlar biz içinden kendi durumumuzu göremiyoruz
  • bunlar patates olmuş adamlar.bunlarla reklam filmi olmaz.Dua Lipa,Bieber v.s teklif götürün
  • George Clooney sibasliymis, babasi musluman adi huseyin barack, Charlesda yozgatli, gizli gizli namaz kilarmis, herkes bizi kiskanirmis, icimiz disimiz viccik yalan oldu, ne devirmis kardesim yalan ve fesat devri
  • Yalanlama başlığı olmamış. “Resmi” bir teklifimiz olmadı demek, teklifimiz olmadı demek değil.
  • Tabii ki reddedecekler. Kaç yıldır yaptıkları hangi hatayı açıkça kabul ettiler ki?
  • Cevir hoca kaz yanmasin
  • Yalandan kim ölmüş,bunlar koltuk,para,hava ve gösteriş için her şeyi yaparlar. Ayrıca bu artistin hanımı ülkemiz aleyhine açılan davalarda avukatlık da yapıyor hatırlatalım.
  • Vallahi yalan THY doğruyu söyle
  • Neden adamlar yalan atsın ki? Eyyyyy Türkiye erken seçim e varmısınız?

George Clooney, bir röportajında 'ülkenin rejimi ve insan haklarına bakışı yüzünden' 35 milyon dolarlık bir anlaşmayı reddettiğini açıklamış, o reklamın THY'ye ait olduğu iddia edilmişti. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama hiçbir şekilde reklamımızda oynatalım diye girişimimiz yok olmadı" dedi.

Hollywood yıldızı George Clooney, aralık ayının başlarında İngiliz The Guardian gazetesine verdiği röportajda, 'ülkenin rejimi ve insan haklarına bakışı yüzünden' 35 milyon dolarlık bir anlaşmayı reddettiğini açıklamıştı. Günler sonra Clooney'in reddettiği reklam filminin THY olduğu iddia edildi.

“TEKLİFİMİZ OLMADI”

İddialar üzerine bir açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “George Clooney severim, çok iyi bir oyuncudur, çok iyi filmleri vardır. Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama hiçbir şekilde George Clooney reklamımızda oynatalım diye girişimimiz yok olmadı da. Konuşulan astronomik ücretler zaten dünyadaki bu tür yapılan anlaşmalara aykırı. Biz Türk Hava Yolları olarak dünyada birçok önemli reklam yıldızı veya önemli yüzle anlaşmaları olan, uluslararası reklamlar konusunda ödüller almış bir şirketiz. Bizim gibi şirketler sektör rayiçleri üzerinde bir anlaşma yapmayız. George Clooney ismiyle resmi olarak hiç ilgilenmedik hiçbir böyle teklifimiz olmadı" diye konuştu. 

The Tender Bar adlı filminin tanıtım faaliyetleri kapsamında The Guardian'a konuşan George Clooney, "Şu anda yeteri kadar paranız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtını verdikten sonra şunları söylemişti:

"Bir keresinde bir hava yolu şirketinin reklam filminde oynamam karşılığı tek bir gün için 35 milyon dolar teklif edildi. Geldim, evde eşim Amal ile konuştum. Şirket bazı zamanlar şüpheli hamleler yapan bir ülkeye bağlı olduğu için ikimiz de bu paraya çalışmaya değmeyeceğini düşündük ve teklifi reddettim."

THY'den George Clooney açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Bu hesapsızlık nereye kadar ~ 2 yıl önce
İlker aycı beyefendi kafasına ne eserse yapsın, doğru haberse milyonları ermeni soykırımı yalanına destek verenlere teklif etsin, şirketi babasının çiftliği gibi yönetsin, istediği atı istediği yerde koştursun nasılsa hesap soran yok.Yazıklar olsun ilker sana.Bir hakkımız var ise haram olsun.Allah en kısa zamanda sana ve şirketi babasının malı gibi tarumar edenlere hesap sorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HATIRLIYORUM ~ 2 yıl önce
Öyle bir haber vardı.
Hal ve gidiş ~ 2 yıl önce
Adamlar halimizi oradan görüyorlar biz içinden kendi durumumuzu göremiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelmezsen Gelme ~ 2 yıl önce
Eyyy clony sen kimsiki la gelmezsen gelme Bu THY Koca CUMHİRİYETİN BAYRAĞINI TAŞIYOR SANA KALDIK THY DE BAŞKA ADAM BAKSIN YERLİ MİLLİ OLSUNN ADI GİBİ
diyarbakırlı ~ 2 yıl önce
bunlar patates olmuş adamlar.bunlarla reklam filmi olmaz.Dua Lipa,Bieber v.s teklif götürün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivas ~ 2 yıl önce
George Clooney sibasliymis, babasi musluman adi huseyin barack, Charlesda yozgatli, gizli gizli namaz kilarmis, herkes bizi kiskanirmis, icimiz disimiz viccik yalan oldu, ne devirmis kardesim yalan ve fesat devri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 2 yıl önce
Kim Kardashıan Sivas çıkışlı Ermeni mevzu oldumu protestolara katılıyor Türkiye aleyhtarı
Ahahah ~ 2 yıl önce
Yalanlama başlığı olmamış. “Resmi” bir teklifimiz olmadı demek, teklifimiz olmadı demek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 2 yıl önce
Tabii ki reddedecekler. Kaç yıldır yaptıkları hangi hatayı açıkça kabul ettiler ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi tabi ~ 2 yıl önce
Cevir hoca kaz yanmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
george ~ 2 yıl önce
Yalandan kim ölmüş,bunlar koltuk,para,hava ve gösteriş için her şeyi yaparlar. Ayrıca bu artistin hanımı ülkemiz aleyhine açılan davalarda avukatlık da yapıyor hatırlatalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdi ~ 2 yıl önce
Vallahi yalan THY doğruyu söyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben şok ~ 2 yıl önce
Neden adamlar yalan atsın ki? Eyyyyy Türkiye erken seçim e varmısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 sene ~ 2 yıl önce
20 sene daha yönetiriz sizi erken veya geç fark etmez :)
20 sene ~ 2 yıl önce
2023 de tarihe kara leke olarak geçeceksiniz. Az kaldı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000