06 Nisan 2015, Pazartesi 18:27:32

THY'DEN 'GENEL KURUL' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İlker Aycı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Doç. Dr. Temel Kotil getirildi.
  • Sen Atamızın gençliğe hitabını bir daha oku sonra gel tekrar konuşalım.
  • Kardeş seni gören hoca zanneder konusmalaarina bakılırsa.lakin uçuşta alkol servisi var nasıl olacak KABİN MUCAHIDI :)
  • Yatttığı yerden milyarlar alanlar düşünsün,okul okumamış yabancı dil bilmeyen ama THY-TGS DE YÖNETİCİ OLANLAR sadece hamdinin torpillisi rizeli çayelililer güneysululular düşünsün :)) bana göre birşey yok ben 1300 tl ye bagaj atmaya devam,bu arada hamdi topçuya hakkımı da helal etmiyorum.
  • 1000 tl ye kendı partılılerını Köle yaptı adam ne diyorsunuz kardesım hıcmı utanmanız yok 1 ayda aldığı Maaş 1 TGS personelının 300 ayına Eşit neyi savunuyorsunuz burda ne yaptıysa dıger taraftada aynı seyı yapıcak ac gezın gurur duyun:)) Yenılen kul hakllarını saymıyorum bıle.
  • Baskan Muzaffer Akpinar olsaydi Thy Emirates'i de gecerdi.
  • Yapılan negatif yorumlar tek parti kafasına sahip CHP zihniyetinin ürünü olan kişilere ait. Yorumlar adaletten uzak sadece siyasi tarafgirlik ve adavete dayanmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun mızmızuslubu bu arkadaşlara da bulaşmıŞ. Ne diyelim ,artık yavaş yavaş sayıları azalan bu dinozor kafalı zihniyete biraz daha sabredeceğiz. birkaç yıla kadar inşaallah zaten nesilleri tükenecek. Bu arada Hamdi Bey'in hayırlı icraatlarından dolayı teşekkür etmek boynumuzun borcu. THY'nin nereden nereye geldiğini görmemek, başını kuma sokmaya benzer. Yeni yolculuğunda kendisine başarılar. Yeni yönetime de Rabbim kolaylıklar ihsan etsin. THY ailesine selamlar..
  • hamdi dönmek istersen saat 5 e kadar dön
  • Yüce Allah nelere kadir. Şu koltuk sevdasini nasil bitiriyor. Acaba kaç kişi hakkını helal etcek Hamdi ye??? Yeni Başkanımız hayırlı olur inşallah.
  • Hamdi baskana tesekkur ediyoruz. Hayirli hizmerleri oldu. EEhl-i imana faydasi oldu. Mecliste Rizemizi en iyi temsil edecektir. Yeni yonetime basari dileriz.
  • Hamdi baskana tesekkur ediyoruz. Hayirli hizmerleri oldu. EEhl-i imana faydasi oldu. Mecliste Rizemizi en iyi temsil edecektir. Yeni yonetime basari dileriz.

Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurul toplantısı hissedarların katılımıyla Genel Yönetim Binası’nda  gerçekleştirildi.  Saat 14.00'de başlayan toplantıda 2014 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporlarının görüşülmesinin ardından yapılan oylamayla 2014 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu ibra edildi.

Olağan Genel Kurulda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığına İlker Aycı, Yönetim Kurulu Başkanvekilliğine Doç. Dr. Temel Kotil, üyeliklere Prof. Dr. Mecit Eş, Mehmet Büyükekşi, İsmail Gerçek, Ogün Şanlıer, Arzu Akalın, İsmail Cenk Dilberoğlu,  Muzaffer Akpınar seçildi.

Olağan Genel Kurul toplantısı yapılan dilek ve temenni konuşmalarıyla tamamlandı.

M. İlker Aycı :

1971 İstanbul doğumlu olan İlker Aycı, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’nde lisans eğitimi aldıktan sonra, Leeds Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde araştırmalarını tamamlayarak Marmara Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler masterı yaptı. İngilizce ve Rusça bilen Aycı, daha önce Universal Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü, Asal Dış Ticaret Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Kurtsan İlaç sanayi Ortadoğu ve Orta Asya bölge temsilciliği, Başak Sigorta Genel Müdürlüğü ve  Güneş Sigorta  Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ocak 2011 yılından bu yana T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı olarak görev yapan M. İlker Aycı, Ayrıca Ocak 2014’ten bu yana dünyanın 130 farklı ülkesinden 175 ulusal ve bölgesel yatırım ajansı üyesi bulunan Dünya Yatırım Ajansları Birliği – WAIPA’nın Başkanlık görevini yürütmekteydi.

İsmail Cenk Dilberoğlu:

1975 İstanbul doğumlu olan İsmail Cenk Dilberoğlu,  Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini almıştır. 1999–2003 yılları arasında İstanbul Cağaloğlu semtinde kendi ofisinde, 2003 yılından bugüne değin ise Taksim ‘ de Kollektif Hukuk bürosu ismi altında ortaklık yapısı içerisinde, yoğunluklu olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, iş hukuku, vergi hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında olmak üzere şirketler danışmanlığı şeklinde avukatlık mesleğini icra etmektedir. Ensar Vakfı Mütevellisine 1999 yılında seçilmiş ve 2011 yılına kadar Mütevelli Heyet Başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır.  2011 yılından bu yana Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı görevinde bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ogün Şanlıer :

1974 yılında İzmit’te doğan Ogün Şanlıer, 1999 yılında, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1999-2001 yıllarında Anadolu Holding, Anadolu Isuzu Otomotiv San. Tic. A.Ş.’de İhracat Uzmanlığı görevini ifa eden Şanlıer, 2002-2007 yıllarında Feniş Holding, Feniş Dış Ticaret A.Ş.’de İhracat Bölge Müdürlüğü görevinde bulundu. 2007-2013 yıllarında İBB İştirakler Daire Başkanlığı Halk Ekmek A.Ş.’de Ticaret Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı, sonrasında ise İstanbul Medya Akademisi A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini ifa etti. Fransızca, İngilizce ve Almanca bilen Ogün Şanlıer evli ve 2 çocuk sahibi.

THY'DEN 'GENEL KURUL' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Milli Görüş'e ~ 9 yıl önce
Sen Atamızın gençliğe hitabını bir daha oku sonra gel tekrar konuşalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin mucahidine ~ 9 yıl önce
Kardeş seni gören hoca zanneder konusmalaarina bakılırsa.lakin uçuşta alkol servisi var nasıl olacak KABİN MUCAHIDI :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAH VAH :) ~ 9 yıl önce
Yatttığı yerden milyarlar alanlar düşünsün,okul okumamış yabancı dil bilmeyen ama THY-TGS DE YÖNETİCİ OLANLAR sadece hamdinin torpillisi rizeli çayelililer güneysululular düşünsün :)) bana göre birşey yok ben 1300 tl ye bagaj atmaya devam,bu arada hamdi topçuya hakkımı da helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
1000 tl ye kendı partılılerını Köle yaptı adam ne diyorsunuz kardesım hıcmı utanmanız yok 1 ayda aldığı Maaş 1 TGS personelının 300 ayına Eşit neyi savunuyorsunuz burda ne yaptıysa dıger taraftada aynı seyı yapıcak ac gezın gurur duyun:)) Yenılen kul hakllarını saymıyorum bıle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Baskan Muzaffer Akpinar olsaydi Thy Emirates'i de gecerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli Görüş ~ 9 yıl önce
Yapılan negatif yorumlar tek parti kafasına sahip CHP zihniyetinin ürünü olan kişilere ait. Yorumlar adaletten uzak sadece siyasi tarafgirlik ve adavete dayanmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun mızmızuslubu bu arkadaşlara da bulaşmıŞ. Ne diyelim ,artık yavaş yavaş sayıları azalan bu dinozor kafalı zihniyete biraz daha sabredeceğiz. birkaç yıla kadar inşaallah zaten nesilleri tükenecek. Bu arada Hamdi Bey'in hayırlı icraatlarından dolayı teşekkür etmek boynumuzun borcu. THY'nin nereden nereye geldiğini görmemek, başını kuma sokmaya benzer. Yeni yolculuğunda kendisine başarılar. Yeni yönetime de Rabbim kolaylıklar ihsan etsin. THY ailesine selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli Havacı ~ 9 yıl önce
Sen bir kere miili görüşçü olamazsın. Neden? Çünkü Milli Görüşün fikir babası ve yıllarca liderliğini yapmış rahmetli Erbakan Hoca şimdiki iktidar için siyonizmin uşakları demişti. Bu THY yönetimini kim atadı. Erbakan Hoca'nın bahsettiği bu kişiler. Yenen kul hakları, ekmeğiyle oynanan binlerce insan, yapılan adaletsiz ve torpilli atamalar ve binlerce vukuat daha. Daha sayayım mı sözde milliler?!
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hamdi dönmek istersen saat 5 e kadar dön

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yüce Allah nelere kadir. Şu koltuk sevdasini nasil bitiriyor. Acaba kaç kişi hakkını helal etcek Hamdi ye??? Yeni Başkanımız hayırlı olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikizdereli ~ 9 yıl önce
Hamdi baskana tesekkur ediyoruz. Hayirli hizmerleri oldu. EEhl-i imana faydasi oldu. Mecliste Rizemizi en iyi temsil edecektir. Yeni yonetime basari dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikizdereli ~ 9 yıl önce
Hamdi baskana tesekkur ediyoruz. Hayirli hizmerleri oldu. EEhl-i imana faydasi oldu. Mecliste Rizemizi en iyi temsil edecektir. Yeni yonetime basari dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000