13 Ağustos 2011, Cumartesi 12:53:08

THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine, ABD'nin başkenti Washington'a seferlerini haftada 6'ya çıkarıyor.
  • dc ve la dan gelen transit yolcu durumu nedir acaba?
  • herkese inat tk butun erlarda 250 yolcunun altında ucmuyor. inşallah da ucmayacak. ve herkese inat bolbolda para kazanacak. bir stewart ;)
  • Valencia-Malaga gayet güzel gidiyormuş,peki Bangladeş , Vietnam nasıl gidiyor?
  • Amerika hatlarinda istanbuldan direct olarak sadece thy ile delta ucuyor jfk ye o kadar..deltayi gec.. Thy nin chicago,jfk,los angeles,ve dc seferleri doluluk oranlari son derece iyi..los angeles hattinda onceden yapilan reklamlar son derece basarili oldu ermeniler ve rumlar cok ugrasti ama bekleme yapma uludular bitti..ozellikle abd de yasayan bir suru ortadogulu gocmen var daha da ilerisini hintliler, pakistanlilar cok ragmet ediyorlar avrupaya kimse ugramak istemiyorsunuz avrupa havaalanlarinda kotu muamele yapiyor thy decmelerison derece normaldir..thy amerikada saglam alt yapisi marka tanitimi cok iyi.new york da ve chicago hatlari yillardir doluluk orani cok yuksek hatta yer yok oluyorlar,dc ve los angeles hatlari da kisa surede doldu
  • Arkadaşlar THY bu kadar yılda bu kadar büyüdüyse emin olun ki sizden bizden daha derin düşünüyorlardır. Bu iş esnaflık gibi değil,milyon dolarlık uçaklar boşuna getirilmez.ABD hatları gerçekten kimse sorsanız, tamamen dolu yorumunu yapıyorlar.Ayrıca JFK hattında boş uçsa bile uçağın taşıdığı kargodan bile kar ettiğini biliyor musunuz?
  • şu güvenlik konusunu biraz açarmısınız? kimi ve neyi kastediyorsunuz...t
  • nerden buldunuz bu haberi hicte uymuyor))
  • adamlar piyasalarini korumak icin haber yapiyorlar SIZDE onlardan önce inandiniz heralde?? cekemezligin bir baska yöntemi !!!
  • Bu konuda bilgisi olan var mi? Yolcu profili degisti saniyorum ama doluluk orani nasil? Günde dört ucus devam ediyor mu hala?
  • Özellikle Los Angeles hattini desteklemek icin en kisa zamanda Erivan hatti acilmalidir. Bu sekilde bu hatlar en azindan günde bir ucusa ulasabilir diye düsünüyorum.
İstanbul'dan Washington'a doğrudan uçuşlara 9 ay önce başlayan THY, sefer sayısını yoğun talep üzerine artırmaya karar verdi.

THY Washington Müdürü Handan Çörekçi, yaptığı yazılı açıklamada, THY olarak 1 yıl için koydukları hedefi erken yakaladıklarını belirtti.

Çörekçi, açıklamasında şunları kaydetti:
"Dünyanın en önemli başkentlerinden biri olan Washington'a haftada 4 seferle başlayan THY, başta Türk toplumundan olmak üzere Hindistan, Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerden yoğun ilgi görüyor. Bu yoğun talep karşısında haftada 4 olan uçuş sayımızı yaz döneminde 5'e çıkarmıştık. Ancak bu ciddi ilgi devam edince Washington-İstanbul sefer sayısını 29 Ağustos'tan itibaren 6'ya çıkarma kararı aldık."

Ciddi rekabetin bulunduğunu Washington pazarında "THY markasını doğru konumlandırmayı başardıklarını" ifade eden Çörekçi, bu yoğun ilgiyi, kurum olarak son yıllarda birinci öncelik gösterdikleri "konfor ve güvenlik" sayesinde gördükleri değerlendirmesinde bulundu.
THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
dc ve la dan gelen transit yolcu durumu nedir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkese inat tk butun erlarda 250 yolcunun altında ucmuyor. inşallah da ucmayacak. ve herkese inat bolbolda para kazanacak. bir stewart ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Valencia-Malaga gayet güzel gidiyormuş,peki Bangladeş , Vietnam nasıl gidiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika hatlarinda istanbuldan direct olarak sadece thy ile delta ucuyor jfk ye o kadar..deltayi gec.. Thy nin chicago,jfk,los angeles,ve dc seferleri doluluk oranlari son derece iyi..los angeles hattinda onceden yapilan reklamlar son derece basarili oldu ermeniler ve rumlar cok ugrasti ama bekleme yapma uludular bitti..ozellikle abd de yasayan bir suru ortadogulu gocmen var daha da ilerisini hintliler, pakistanlilar cok ragmet ediyorlar avrupaya kimse ugramak istemiyorsunuz avrupa havaalanlarinda kotu muamele yapiyor thy decmelerison derece normaldir..thy amerikada saglam alt yapisi marka tanitimi cok iyi.new york da ve chicago hatlari yillardir doluluk orani cok yuksek hatta yer yok oluyorlar,dc ve los angeles hatlari da kisa surede doldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar THY bu kadar yılda bu kadar büyüdüyse emin olun ki sizden bizden daha derin düşünüyorlardır. Bu iş esnaflık gibi değil,milyon dolarlık uçaklar boşuna getirilmez.ABD hatları gerçekten kimse sorsanız, tamamen dolu yorumunu yapıyorlar.Ayrıca JFK hattında boş uçsa bile uçağın taşıdığı kargodan bile kar ettiğini biliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu güvenlik konusunu biraz açarmısınız? kimi ve neyi kastediyorsunuz...t

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nerden buldunuz bu haberi hicte uymuyor))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamlar piyasalarini korumak icin haber yapiyorlar SIZDE onlardan önce inandiniz heralde?? cekemezligin bir baska yöntemi !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu konuda bilgisi olan var mi? Yolcu profili degisti saniyorum ama doluluk orani nasil? Günde dört ucus devam ediyor mu hala?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özellikle Los Angeles hattini desteklemek icin en kisa zamanda Erivan hatti acilmalidir. Bu sekilde bu hatlar en azindan günde bir ucusa ulasabilir diye düsünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000