16 Ocak 2018, Salı 14:15:16

THY'den flaş karar!

Türk Hava Yolları, diz mesafesi geniş koltuklardan artık ücret alacak.
  • 2017 temmuz ayi paris istanbul sabiha gögven sivas aktarma pegasus cok memnun kaldım gercekden. Dönus sivas tan atatutk hava alanı paris paris ucaginda fransiz yolcular cogunlukdaydi ucak personeli bize karsi neredeyse ilgisizdi oyleki hangi yemegi istiyorsunuz demedi bile yemekleri verdi once su essek suratli oersonel deyissin yilda yaklasik 9 defa ucaga biniyorum para brnim.neyi istersem ordan alirim
  • Bu nasil is kardesim. Ayip ya. Hem hizmette avrupanin en iyi hava yolu seciliyon hemde koltuk icin ücret istiyon. 40 tane 787 boeing 25 airbus a350. Bunlarin parasi cikmasi lazim. Sayin Cumhurbaskanimiz bundan 10 gün önce THY personeline konusmada ne dedi. Seyredenler bilir. Vatandaslarimiz artik istabul ankaraya. Yani ic hat ucusuna 777 le ucuyo. THY de koltuk ücretlerini cikardi. Ohhhh ne güzel. THY ucakta yemek veriyo ya o yeter. Kardesim birazda vatandaslarini düsün. Zaten tatil sezonundan yararlanip bilet fiyatlarini yaklasik yüzde 60-80 yükseltiyosun. Bari bunu yapmayin. Yurt disindan gelen yolcular paralari yoldanmi topluyo. Ben bir THY hayrani olarak kesinlikle kabul edemem. Niyetim kesinlikle bir saygisizlik yapmak degil. Düsüncemi ilettim. Herkesze selamlar.
  • kisaca kilo ver az ucret ode...
  • Tekrar otobus firmalarina donus basliyor.Millet ozune donecek:D Ayol Thy den baskasiyla ucman diyenler baska firma tercih etmediginden (hani oyle diyorlar ya) bu habere cok kizip tingir mingir otobusle gitsinler artik :D
  • Bedava yemek var(!) isterse 200 euro olsun yemek befava olsunda :D
  • Paris sivas arasi ekstra fiyat mi vericez diz mesafesi icin thy olmassa baska hava yolları olur
  • Ya bu pegasus size ne yaptı arkadaşlar. Her cümlede pegasus. Demek ki pegasus doğru yolda aynen devam
  • Büyüklerimiz karar verdiyse bizlere uygulamak düşer. İşiniz gücünüz rast gelsin.
  • Münih İstanbul 800 Euro’ya bilet satıyorsunuz kıs aylarında. Bir de kalitesiz hizmet, torpilli kezbanlar ve sanki low costmus gibi saçma ücretler.
  • Daha yeni anlaştığı sats catering ile, müşterilerine güzel salatalar ve kalorisi düşük yemekler vereceklerki şirketin kârı artsın dimi, ne gerek var incik yemeye, ye salatanı otur aşağı. Bedava bol su ama tuvalet ücretli olursa gelsin paralar, büyük 2 , küçük 5 avro,,,, olaylar olaylar :)))

Türk Hava Yolları, kabinde uyguladığı ekonomi politikasına yeni bir düzenleme getirdi. Buna göre diz mesafesi geniş koltuklardan artık ücret alınacak.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 2016 yılının yaz döneminde acil çıkış kapılarından ücret alınacağını duyuran THY, bu kez de diz mesafesi geniş koltuklardan ücret talep edileceğini bildirdi.

8 Ocak itibariyle başlayan söz konusu uygulama sadece dış hat seferlerinde geçerli olacak ve koltuklar 19-79 dolar arasında arasında satılacak.

İşte ücret tarifesi:



Hatırlanacağı üzere Türk Hava Yolları, daha önce de acil çıkış koltuklarını ücretli hale getirmişti. Haber için resme tıklayınız...

©AirportHaber Özel

THY'den flaş karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Mustafa ~ 6 yıl önce
2017 temmuz ayi paris istanbul sabiha gögven sivas aktarma pegasus cok memnun kaldım gercekden. Dönus sivas tan atatutk hava alanı paris paris ucaginda fransiz yolcular cogunlukdaydi ucak personeli bize karsi neredeyse ilgisizdi oyleki hangi yemegi istiyorsunuz demedi bile yemekleri verdi once su essek suratli oersonel deyissin yilda yaklasik 9 defa ucaga biniyorum para brnim.neyi istersem ordan alirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yildirim ~ 6 yıl önce
Bu nasil is kardesim. Ayip ya. Hem hizmette avrupanin en iyi hava yolu seciliyon hemde koltuk icin ücret istiyon. 40 tane 787 boeing 25 airbus a350. Bunlarin parasi cikmasi lazim. Sayin Cumhurbaskanimiz bundan 10 gün önce THY personeline konusmada ne dedi. Seyredenler bilir. Vatandaslarimiz artik istabul ankaraya. Yani ic hat ucusuna 777 le ucuyo. THY de koltuk ücretlerini cikardi. Ohhhh ne güzel. THY ucakta yemek veriyo ya o yeter. Kardesim birazda vatandaslarini düsün. Zaten tatil sezonundan yararlanip bilet fiyatlarini yaklasik yüzde 60-80 yükseltiyosun. Bari bunu yapmayin. Yurt disindan gelen yolcular paralari yoldanmi topluyo. Ben bir THY hayrani olarak kesinlikle kabul edemem. Niyetim kesinlikle bir saygisizlik yapmak degil. Düsüncemi ilettim. Herkesze selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy iste ~ 6 yıl önce
kisaca kilo ver az ucret ode...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 6 yıl önce
Tekrar otobus firmalarina donus basliyor.Millet ozune donecek:D Ayol Thy den baskasiyla ucman diyenler baska firma tercih etmediginden (hani oyle diyorlar ya) bu habere cok kizip tingir mingir otobusle gitsinler artik :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayyy ~ 6 yıl önce
Bedava yemek var(!) isterse 200 euro olsun yemek befava olsunda :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 6 yıl önce
Paris sivas arasi ekstra fiyat mi vericez diz mesafesi icin thy olmassa baska hava yolları olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen pegasus deyin zaten!! ~ 6 yıl önce
Ya bu pegasus size ne yaptı arkadaşlar. Her cümlede pegasus. Demek ki pegasus doğru yolda aynen devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 6 yıl önce
Büyüklerimiz karar verdiyse bizlere uygulamak düşer. İşiniz gücünüz rast gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lanet olsun ~ 6 yıl önce
Münih İstanbul 800 Euro’ya bilet satıyorsunuz kıs aylarında. Bir de kalitesiz hizmet, torpilli kezbanlar ve sanki low costmus gibi saçma ücretler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha dur ~ 6 yıl önce
Daha yeni anlaştığı sats catering ile, müşterilerine güzel salatalar ve kalorisi düşük yemekler vereceklerki şirketin kârı artsın dimi, ne gerek var incik yemeye, ye salatanı otur aşağı. Bedava bol su ama tuvalet ücretli olursa gelsin paralar, büyük 2 , küçük 5 avro,,,, olaylar olaylar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000