05 Mart 2019, Salı 11:00:35

THY'den flaş Antalya kararı!

Türk Hava Yolları, Antalya’da kuracağı geçici üs için uçuş ekiplerine hangi teklifi yaptı?
  • Antalya base için gerekli sayiya ulasilmis onumuzdeki hafta detaylar netlesir.
  • bu şirkette öğrenmeniz gereken tek bir şey var, kurumsal görüntünün arkasında çok amatör davranan sistem ,mantık, kural tanımayan liyakatın sıfır olduğu bir israf silsilesi var, çok şey beklemeyin.
  • Haftada 14 sefer olmasın o.
  • Çocuksuz veya okul çağında çocuuğu olmayanlar. Gidin Kaş ta Finike de sezonluk yazlık ev tutun. Missss gibi ...
  • 320 filosu dört bacak uçmamalı bunun için biz 737 ciler kuralları esnetim altı bacak uçalım.Yeter ki bu arkadaşlarımız rahat etsin.
  • kendileride bilmiyorlar ne kadar süreyle deneme yapılacagını deney faresi aranıyorsa önce kalıcak yer için teşvik ödemesi yapılmalı
  • Malum moskova uçuşları başlıyacak , günde ortalama 14 sefer ile 330/340 uçak tipi ile min 10 kişilik ekip 14 sefer ile sadece 140 kişi demek bu da 140 otel odası demek bu da yaz sezonunda otel ücretini varın siz hesaplayın !!!Bu sadece moskova.
  • Öncelikle 320 filosunun sorunları giderilmelidir. Ayt base sonraki iş. Mesela 320 filosunun 4 bacak uçmaması gerekmektedir. Ayrıca 320 filosunun boş gün sayısı da arttırılmalıdır. Çok fazla yoruluyoruz ve yorucu oluyor. Planlama buna göre yapılmalıdır.
  • Hafızalarımızı zorlayalım bir ;Ankara Base açıldı birçok kişi önce teşvik sonrada mobingle Ankara Base yapıldı.3 sene sonra yılbaşına bir kaç gün kala Ankara Base e email ile ya 10 gün içinde İstanbul Base olun yadaiş akdiniz tek taraflı fesih oöur diye mesaj gönderen siz değilmiydiniz THY yönetimi? Siz neyi ar sayarsınız.
  • Aa halbuki thy istanbul dışına çıkmazdı. Darısı izmirin başına diyelim.

Türk Hava Yolları’ndan uçuş ekiplerine gönderilen e posta ile Antalya’da açılması planlanan geçici üs için talep toplanmaya başlandığı belirtildi.

2019 yılında Antalya’da geçici üs açılmasının planlandığının vurgulandığı duyuruda, yeterli sayıda ön talep gelmesi halinde üs açılmasının gerçekleşebileceği kaydedildi.

THY, Antalya’da geçici üs için ön talepleri toplamaya başlarken sadece Antalya’da ikamet olanağı bulunan ekiplerin değerlendirileceği, otel planlaması yapılmayacağı hatırlatıldı.

Antalya’da görev almak isteyen ekiplerin 8 Mart’a kadar şirkete başvurması istendi.

©AirportHaber

THY'den flaş Antalya kararı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Atna ~ 5 yıl önce
Antalya base için gerekli sayiya ulasilmis onumuzdeki hafta detaylar netlesir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 5 yıl önce
Ya çok sevindimm.. Antalyadan çok fazla insan var.. Sadece istanbulla sınamayın bizi lütfeen açın tam base çalışalım işte..
no kurumsal ~ 5 yıl önce
bu şirkette öğrenmeniz gereken tek bir şey var, kurumsal görüntünün arkasında çok amatör davranan sistem ,mantık, kural tanımayan liyakatın sıfır olduğu bir israf silsilesi var, çok şey beklemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Not ~ 5 yıl önce
Haftada 14 sefer olmasın o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 5 yıl önce
Çocuksuz veya okul çağında çocuuğu olmayanlar. Gidin Kaş ta Finike de sezonluk yazlık ev tutun. Missss gibi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.o ~ 5 yıl önce
320 filosu dört bacak uçmamalı bunun için biz 737 ciler kuralları esnetim altı bacak uçalım.Yeter ki bu arkadaşlarımız rahat etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ya ~ 5 yıl önce
ne zaman sırkete gırdın de sıkayete basladın parşam .... gırınceye kadar kapıda kul ... sonrasında atarrlı ergen ... nasıl ucmak ısterdin pasam ?? iyimisi .. maas yatsın sen hic ucma )))
FİNİKELİ ~ 5 yıl önce
Bekleriz. Başımızın üstünde yeriniz var
süre verseler ~ 5 yıl önce
kendileride bilmiyorlar ne kadar süreyle deneme yapılacagını deney faresi aranıyorsa önce kalıcak yer için teşvik ödemesi yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MOSKOVA ~ 5 yıl önce
Malum moskova uçuşları başlıyacak , günde ortalama 14 sefer ile 330/340 uçak tipi ile min 10 kişilik ekip 14 sefer ile sadece 140 kişi demek bu da 140 otel odası demek bu da yaz sezonunda otel ücretini varın siz hesaplayın !!!Bu sadece moskova.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlama ~ 5 yıl önce
Bu bahsettigin operasyon icin gunluk sadece 25 oda gerekiyor. Atip tutmamak gerek
Planlamama ~ 5 yıl önce
Sen öyle zannet
K/@ ~ 5 yıl önce
Moskova ne zaman başlayacak?bilginiz var mı?
Captain 320 ~ 5 yıl önce
Öncelikle 320 filosunun sorunları giderilmelidir. Ayt base sonraki iş. Mesela 320 filosunun 4 bacak uçmaması gerekmektedir. Ayrıca 320 filosunun boş gün sayısı da arttırılmalıdır. Çok fazla yoruluyoruz ve yorucu oluyor. Planlama buna göre yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zuhahahaha ~ 5 yıl önce
Baska ne verelim pasam :)
Yorum ~ 5 yıl önce
Her türlü iddaasına girerim ki bu yorumu yazanın 320 ile alakası yoktur.
Other fleets ~ 5 yıl önce
Tabi ki. Uçuşlardan sonra diğer tüm filolar toplanıp 320 filosunun üniformalarını yıkamalıdırlar. Çünki 320 filosu seçilmiş insanlardan oluşur. Öteki filolar tüü kakadır. Hele 37ciler filan. Tüü
:)))737 ~ 5 yıl önce
737 ironi yapmis ama ebemizi optuler be abi. Resmen tukendik. Ben de verdim istifayi. Onumuzdeki maclara bakicaz artik
Km1 ~ 5 yıl önce
Hocam bizde 4 bacakta çok yoruluyoruz.Siz aynı tipte uçuyorsunuz biz tip degistirip ucuyoruz. Buna da cozum bulunulmali.
Komiksin ~ 5 yıl önce
Bu kadar feyk bi mesaj yazma komik oluyorsun...
Airbus A-337 ~ 5 yıl önce
4 bacak artık A330 (veya A320.5 te) da çok moda ama
Ankara Base ~ 5 yıl önce
Hafızalarımızı zorlayalım bir ;Ankara Base açıldı birçok kişi önce teşvik sonrada mobingle Ankara Base yapıldı.3 sene sonra yılbaşına bir kaç gün kala Ankara Base e email ile ya 10 gün içinde İstanbul Base olun yadaiş akdiniz tek taraflı fesih oöur diye mesaj gönderen siz değilmiydiniz THY yönetimi? Siz neyi ar sayarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 5 yıl önce
Aa halbuki thy istanbul dışına çıkmazdı. Darısı izmirin başına diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000