23 Mart 2009, Pazartesi 11:35:23

THY'den First Class yolcular için özel sipariş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Kursları'nda (İSMEK) Türk Hava Yolları (THY) için pijama şasesi, terlik torbası ve lavanta kesesi hazırlatıldı.
  • THY kefeni unutmuş. First Class hizmet gereği uçk düştüğünde first class yolcular kefenlenip ailelerine teslim edilecek. Ne de olsa Bakımsız uçaklarla uçmanın riski var. Amman unutmayın. "Feeling The Paradise"
  • gerek yok ihaleye mihaleye direkt verirler
  • ismek dediğimiz kurum bizimdir beyler bizim vatandaşımıza meslek edindiriyor ve yapılan HAND-MADE ürünlerin de THY tarafından kullanılması ismek 'e ve orada meslek edinenler bir gelir kaynağı. Ne yapsaydı yani çin'den mi ithal etselerdi?
  • ihale karsiligimi tum bunlar hazirlanmis?

İSMEK'ten yapılan yazılı açıklamada, atölyelerde çini, tezhip, minyatür, porselen, cam, ahşap boyama, mefruşat, makine ve el nakışı alanlarında çalışma yapıldığı belirtildi.

İSMEK'in son olarak THY'den bazı siparişler aldığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi: ''THY, First Class yolcuları için rahat ve konforlu bir uçuş sağlamak maksadıyla bir dizi planlama yaptı. Bu kapsamda, özellikle servislerinde Türk misafirperverliğini yansıtmayı hedefleyen kurum, yolculara sunulacak pijama ve terliklerin Türk kültürüne yönelik objelerle şık bir şekilde sunulabilmesi için İSMEK'e ilk etapta pijama şasesi, terlik torbası ve lavanta kesesi hazırlattı.''

THY'den First Class yolcular için özel sipariş

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
THY kefeni unutmuş. First Class hizmet gereği uçk düştüğünde first class yolcular kefenlenip ailelerine teslim edilecek. Ne de olsa Bakımsız uçaklarla uçmanın riski var. Amman unutmayın. "Feeling The Paradise"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gerek yok ihaleye mihaleye direkt verirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ismek dediğimiz kurum bizimdir beyler bizim vatandaşımıza meslek edindiriyor ve yapılan HAND-MADE ürünlerin de THY tarafından kullanılması ismek 'e ve orada meslek edinenler bir gelir kaynağı. Ne yapsaydı yani çin'den mi ithal etselerdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ihale karsiligimi tum bunlar hazirlanmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000