27 Kasım 2013, Çarşamba 10:15:20

THY'DEN FIRSAT UÇUŞU

Türk Hava Yolları, Güney Avrupa için 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.
  • Lufthansa görmesin :)

Türk Hava Yolları, Güney Avrupa için 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı hayata geçirdiği çok sayıda kampanyayı yolcularının istifadesine sunan Türk Hava Yolları, yolcularına transfer merkezi İstanbul ile İspanya, İtalya, Fransa, Yunanistan, Portekiz ve Malta’da bulunan 22 destinasyon arasındaki tüm uçuşlarda uygun fiyatlarla uçuş imkanı sağlıyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, İstanbul ya da herhangi bir Güney Avrupa destinasyonu çıkışlı uçuşta 27 Kasım - 11 Aralık 2013 tarihleri arasında satın alacakları biletler ile 20 Ocak 2014 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında her şey dahil 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde ediyorlar.

BALKANLAR'A ÖZEL FİYATLAR

Ayrıca Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan Ukrayna’da Donetsk, Lviv ve Simferopol’e; Balkanlar’da Bükreş, Sofya, Belgrad, Zagreb, Tiran, Üsküp, Priştina, Podgorica, Ljubljana, Saraybosna, Köstence ve Kişinev’e; Kafkaslar’da Tiflis, Batum, Gence ve Nahcivan’a gidiş-dönüş her şey dahil 109 Euro’ya uçuş imkanı sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Ukrayna’nın tümüne; Balkanlar’ın Saraybosna, Priştina, Üsküp, Podgorica, Tiran ve Belgrad şehirlerine vizesiz olmak kaydıyla, Kafkaslar’ın Tiflis ve Batum şehirlerine sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 27 Kasım - 11 Aralık 2013 tarihleri arasında satın almaları halinde, seyahatlerini 7 Aralık 2013 - 13 Şubat 2014 tarih aralığında gerçekleştirebilecek.

THY'DEN FIRSAT UÇUŞU

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lufthansa görmesin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000