11 Temmuz 2019, Perşembe 01:13:44

THY'den evcil hayvanlı yolcularına özel kontuar

Can dostlarınız için özel hizmet! Evcil hayvanlarınız ile seyahat ediyorsanız özel hizmet almanız için size ait check-in kontuarı açtık. İstanbul Havalimanı’nda E20 kontuarı iç ve dış hat seyahatlerinizde size ve can dostlarınıza hizmet verecektir. #THY,
  • Engelli ve Yaşlı yolcularımız için Özel hizmet kontuar’larımız mevcut hem iç hatlar kontuarında hemde dış hatlar kontuarında işlem yapabilmektesiniz, Yaşını doldurmamış ufak yolcularımız için refakat , yaşlı yolcularımız için uçak içine kadar araçla eşlik edilmektedir ve bunların hepsi ücretsizdir THY yolcusu olmanız yeterli.
  • 70$ tek yön bilet kesilirse 8kg lik köpege, evet bi zahmet acilsin derim!
  • Engelli ve yaşlılara özel kontuar yok .Pet lilere var .Neden çünkü onlar ek para veriyor .
  • Bu işin sonu gelmez. Kadın erkek, yaşlı genç, yabancı yerli.
  • Aynı ilgiyi engelli yolcular için de bekliyoruz. Sırf güvenlik kontrolünden hızlı geçebilmek için özel hizmetler komtuarını işgal eden insan benzeri yaratıklar var. Oradaki yetkili arkadaşta çıkıp sizin birşeyiniz yok neden bu kontuarı işgal ediyorsunuz sırada elinde engelli raporu kartı ile bekleyen gerçekten bu hizmete ihtiyacı olan insanlar var demiyor. Lütfen özel hizmetler kontuarına gelenlere belge sorulsun.
  • Newyork uçuşuydu en önde business koltugunda köpegi görünce zoruma gitti,köpek bile business uçuyor vay be demiştim kendi kendime :) sonuçta Amerika görmüş kopek :)
  • Bc uçan kedi köpek gördüm.sonra döndüm dedimki böyle işin ızdırabını :)
Türk Hava Yolları (THY) istanbul Havalimanı'nda evcil hayvanları ile uçmak isteyen yolcuları için özel kontuar açtı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, evcil hayvanları ile uçacak olan yolcular için özel kontuar hazırlandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ekşi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Can dostlarınız için özel hizmet! Evcil hayvanlarınız ile seyahat ediyorsanız özel hizmet almanız için size ait check-in kontuarı açtık. İstanbul Havalimanı’nda E20 kontuarı iç ve dış hat seyahatlerinizde size ve can dostlarınıza hizmet verecektir. THY, kalite demektir."

THY'den evcil hayvanlı yolcularına özel kontuar

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

THY&TGS ~ 5 yıl önce
Engelli ve Yaşlı yolcularımız için Özel hizmet kontuar’larımız mevcut hem iç hatlar kontuarında hemde dış hatlar kontuarında işlem yapabilmektesiniz, Yaşını doldurmamış ufak yolcularımız için refakat , yaşlı yolcularımız için uçak içine kadar araçla eşlik edilmektedir ve bunların hepsi ücretsizdir THY yolcusu olmanız yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y ~ 5 yıl önce
70$ tek yön bilet kesilirse 8kg lik köpege, evet bi zahmet acilsin derim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşlı lar ~ 5 yıl önce
Engelli ve yaşlılara özel kontuar yok .Pet lilere var .Neden çünkü onlar ek para veriyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani! ~ 5 yıl önce
Az da degil ayiptir söylemesi!!!
TGS ~ 5 yıl önce
Özel hizmet kontuarını duymadın sanırım. Artık duydun, orayı kullanabilirsin.
yolcu ~ 5 yıl önce
hiç thy ile seyahat ettinizmi? etseydiniz engelliler için özel kontuar olduğunu bilirdiniz..
Tamam guzel de ... ~ 5 yıl önce
Bu işin sonu gelmez. Kadın erkek, yaşlı genç, yabancı yerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birde senin gibiler var.. ~ 5 yıl önce
Onların girişi kargodan...!
A ~ 5 yıl önce
Aynı ilgiyi engelli yolcular için de bekliyoruz. Sırf güvenlik kontrolünden hızlı geçebilmek için özel hizmetler komtuarını işgal eden insan benzeri yaratıklar var. Oradaki yetkili arkadaşta çıkıp sizin birşeyiniz yok neden bu kontuarı işgal ediyorsunuz sırada elinde engelli raporu kartı ile bekleyen gerçekten bu hizmete ihtiyacı olan insanlar var demiyor. Lütfen özel hizmetler kontuarına gelenlere belge sorulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist harekat ~ 5 yıl önce
Newyork uçuşuydu en önde business koltugunda köpegi görünce zoruma gitti,köpek bile business uçuyor vay be demiştim kendi kendime :) sonuçta Amerika görmüş kopek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 5 yıl önce
Bc uçan kedi köpek gördüm.sonra döndüm dedimki böyle işin ızdırabını :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000