20 Mayıs 2019, Pazartesi 09:41:49

THY'den Ercan Havalimanı'na teşekkür

Türk Hava Yolları’nın KKTC Müdürlüğü, ‘2018 Acenteler Satış Ödülleri Gecesi’nde T&T Havalimanı İşletmeciliğine sektöre yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
  • Yine yandaş işleri. ECN avm sinin nesine ödül. THY ve meşhu müteahhitin hava limanı daha ne bekliyorsunuz
  • Sabiha'dan Ercan seferlerini Sunexpress ekipleri yapıyor. Tamam seferler Anadolu Jet ama ekiplerin kibarlık ve konuk severliklerinden memnun değiliz. THY ekiplerini istiyoruz.
  • Allah akıl fikir versin bunlara
  • Yanilmiyorsam gecmiste KTHY'nin Airbus 310 genis govdeli ucaklari rahatca Ercan'a iner,kalkardi ve ayricada Atlasjet'in Airbus A330 buyuk ucaklari ile 2 kere Londra'ya ucmustum.Niye simdi olmuyor bu ucuslar,pist yagmurdan cekildi mi?
  • THYnın haberi yok galiba. KTHY battığında Atlasjet’in A330-200 “küçük gövdeli” uçağı yüze yakın uçuş yaparak yolcuların mağduriyetini önlemişti. Ayrıca diğer şirketlerin A300 ve A310 “light” uçakları da yolcu taşımaktaydılar. Öner’e etmek, motivasyonu artırmak yönüyle iyi de; yalan yanlış bilgiler kullanmak doğru değil. Birilerini överken, birilerini gömmeyin. O soyu ak insanların özverili çalışmalarını biz unutmadık, değeri bilinmese de.
  • ECN mevcut pisti 9.000 ft. 333 ve 747 gelebilir teknik olarak.

Türk Hava Yolları’nın KKTC Müdürlüğü, ‘2018 Acenteler Satış Ödülleri Gecesi’nde T&T Havalimanı İşletmeciliğine sektöre yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) KKTC Müdürlüğü, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Acenteler Satış Ödülleri Gecesi’nde T&T Havalimanı İşletmeciliğine sektöre yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Girne geçtiğimiz akşam Maxim Royal- Merit Royal Hotel’de düzenlenen geceye Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, THY’nın KKTC Müdürü Resul Baş, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Başkanı Erkan Kilim, Dünya Sağlık Konseyi Başkan Yardımcısı Ahmet Savaşan, İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata, T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, KKTC’de faaliyet gösteren turizm acenteleri ile sektör temsilcileri katıldı.

Ercan Havalimanı yeni terminali sektöre pozitif katkı yapacak

Gecede konuşan T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, Türkiye’nin uluslararası bayrak taşıyıcısı ayni zamanda da KKTC’nin de doğrudan bayrak taşıyıcısı konumundaki Türk Hava Yolları’nın ülkemizi birçok destinasyona bağladığını söyledi.

THY’nın başarılı çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade eden Özçelik, Ercan Havalimanı yeni terminal inşaatının hızla devam ettiğini ve yıl sonuna kadar yeni pistin açılması ile büyük gövdeli uçakların Ercan Havalimanına inebileceğini belirtti.

Gelecek yıl Ercan Havalimanı’nın yeni terminalinin açılması ile ülkemizdeki turizm sektörünün büyümesi yanında KKTC’de yapılan çalışmalara da pozitif bir katkı sağlayacağını anlatan Özçelik, THY ailesine de ülkemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Gecede konuşmaların ardından 2018 yılında başarılı satış yapan turizm acentelerine ödüller verildi. T&T Havalimanı İşletmeciliğine ise sektöre yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi. Plaketi T&T İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik’e Türk Hava Yolları KKTC Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Müdürü Güneş takdim etti.





THY'den Ercan Havalimanı'na teşekkür

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

avm ~ 5 yıl önce
Yine yandaş işleri. ECN avm sinin nesine ödül. THY ve meşhu müteahhitin hava limanı daha ne bekliyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan yolcusu ~ 5 yıl önce
Sabiha'dan Ercan seferlerini Sunexpress ekipleri yapıyor. Tamam seferler Anadolu Jet ama ekiplerin kibarlık ve konuk severliklerinden memnun değiliz. THY ekiplerini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M k ~ 5 yıl önce
Allah akıl fikir versin bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turgay Lefkosa ~ 5 yıl önce
Yanilmiyorsam gecmiste KTHY'nin Airbus 310 genis govdeli ucaklari rahatca Ercan'a iner,kalkardi ve ayricada Atlasjet'in Airbus A330 buyuk ucaklari ile 2 kere Londra'ya ucmustum.Niye simdi olmuyor bu ucuslar,pist yagmurdan cekildi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
THYnın haberi yok galiba. KTHY battığında Atlasjet’in A330-200 “küçük gövdeli” uçağı yüze yakın uçuş yaparak yolcuların mağduriyetini önlemişti. Ayrıca diğer şirketlerin A300 ve A310 “light” uçakları da yolcu taşımaktaydılar. Öner’e etmek, motivasyonu artırmak yönüyle iyi de; yalan yanlış bilgiler kullanmak doğru değil. Birilerini överken, birilerini gömmeyin. O soyu ak insanların özverili çalışmalarını biz unutmadık, değeri bilinmese de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.B.L ~ 5 yıl önce
Peki büyük gövde inerde AIP de neden yayınlanmamıs? Pistin Pnc değerlerini biliyormusun? Park pozisyonu bu operasyon için uygunmu?. Nasıl kaptan yaptılar seni o daha endişe verici tabi.
Kpt ~ 5 yıl önce
Ben gerçek değerleri biliyorum, ama burası bunların tartışılması için uygun bir zemin değil. Her şeyin büyüğü, her şeyin heavy’si, her şeyin en’i makbul değildir. Önemli olan bugünün ihtiyaçlarını karşılayan, yarının ihtiyaçlarını karşılamaya ve geliştirmeye uygun projeler yapmak. Mesela, yeni terminalin Güney’de yapılması, mevcut mesafeye 5 km daha ekliyor. Dönüşü de düşünürseniz, 10 km. Gelen araç sayısını düşünürseniz, mesela 1000 araç deseniz, günde 1000 litre fazladan benzin gidecek. Mecburiyetten desek, diyebiliyormuyuz. Bu meydanın yenilenmesinin parasını kim ödüyor, KKTC mi TC mi. Daha önemlisi yatırımın geri ödemesini kim yapacak? Alan vergileri kaç kat, hizmet bedelleri kaç kat artacak? Yolcu sayısının artmasını sağlayacak mı? LCN değerine gelince, yükseltilmesi çok zor değildir. Kuralları uygulayanlarla, kuralları koyanlar arasındaki fark budur. Politika, gizlilik, maliyet, psiko- sosyal güç, kısıtlamalar vb. Gibi bir çok girdisi var bu konunun. Başlıkların bazılarını yazdım, aralarını siz doldurun.
Wide Body ~ 5 yıl önce
ECN mevcut pisti 9.000 ft. 333 ve 747 gelebilir teknik olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000