12 Temmuz 2013, Cuma 08:51:04

THY'DEN "EMİRDAĞ" JESTİ

Türk Hava Yolları, Belçika'da yaşayan Afyon Emirdağ kökenli Türklere jest olarak filosuna eklediği yeni uçağına Emirdağ ismini verdi.
  • Arkadaslar THY Belcika Eskisehir ucuslarindan kar etmemistir edemez. Eskisehir havaalani ic hatlar neredeyse kullanilmiyor sadece 2 aylik Emirdaglilarin izin sezonu icin yapilan ucuslarin getirisi olamaz.Aslinda bu Emirdagliya bir jesttir.Sonucta Eskiehire inmezsen istanbula ineceksin yine bilet alacaksin.Eskisehire ic hatlardan zaten fazla kimse gelmiyor .Havaalanin ismi Emirdag havalimani olsa daha yakisir Emirdaglilardan baska kullanan yokki.
  • Arkadaslar thy "emirdağ" ismini bosuna vermedi Adamlar ikiye bir gedip gelip o seferleri hec bos bırakmayıp para kazandırdılar diye. Yani misal new york taki "yağlıdereli" kardesler bizler gibi thy'e para kazandırırlarsa o zaman olur Saygılar
  • DEGERLI AIRPORT IZLEYEN KARDESLERIM LÜTFEN MEYVE VEREN AGAC TASLANIR LÜTFEN THY BÜYÜMEKDE MASALLAH HER ILIMIZIN ADINI VERDIGI GIBI ILCELERDE GOKYÜZÜNDE MASALLAH TRABZONDA VAR ISTANBULDA MIDYAT DA TEKIRDAGDA VAR KARDESIM ÜZÜLME KUTLUYORUM BASARILAR DILIYORUM SIDEM EDME CALIS SENINDE OLSUN YEDERKI TÜRKIYEMIZIN OLSUN HALKA HIZMET DE OLSUN IYIKI VARSIN THY MASALLAH HALICIYLE UZUNGÖLÜ ILE MALAZGIRTIYLE GAZINANTEPIYLE HEBSINE HAYIRLI UCUSLAR DILIYOR THY VE TÜM ISLAM ALEMINE HAYIRLI RAMAZANLAR DILIYOR SAYGILAR SUNUYORUM.
  • Emirdağ verdiniz iyi güzel. Bari bir uçağınızıda Boztepe olarak adlandırın. Bunun sayesinde bir kaç ilimizide temsil eder. (Trabzon, Ordu v.b.)
  • Ne 30000 bini kardeşim. Belçikadaki emirdağlı sayısı 750.000 civarında
  • Dusseldorfa ucan ucagada posof ismi verilsin.
  • o zaman nyc parkurunda uçuş yapan bir uçağa da YAĞLIDERE ismini koyması lazım lakin new york da yaşayan 30 bine yakın Giresun Yağlıdereliler var.

Boeing 737-900ER tipi TC-JYJ kuyruk numaralı uçak ilk seferini İstanbul-Brüksel arasında gerçekleştirdi.

Brüksel Zaventem Havalimanı'nda yeni uçağı Emirdağlılar ile karşılayan THY Belçika Müdürü Mustafa Yıldırım, "Belçika'da yaşayan yaklaşık 70 bin civarındaki Emirdağ kökenli vatandaşlarımızın yıllardır şirketimize gösterdiği güvene bir teşekkür mahiyetinde 'Emirdağ' olarak isimlendirdiğimiz uçağımız bugün TK 1449 sefer sayısı ile ilk uçuşunu Brüksel'e gerçekleştirdi. 2009'dan bu yana bu yana THY'nin Eskişehir'e yaptığı uçuşlar Belçika'da yaşayan Emirdağlı vatandaşlarımıza sunulmuş bir hizmettir. Bu hizmeti kalitesini yükselterek devam ettireceğiz" dedi.

Avrupa Emirdağlılar Platformu Başkanı Metin Edeer de THY'nin jestinden onurlandıklarını belirterek 'Emirdağ' uçağının şirkete hayırlı olmasını ve kazasız belasız seferler yapmasını temenni etti.

THY'DEN "EMİRDAĞ" JESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

mustafa ~ 9 yıl önce
Arkadaslar THY Belcika Eskisehir ucuslarindan kar etmemistir edemez. Eskisehir havaalani ic hatlar neredeyse kullanilmiyor sadece 2 aylik Emirdaglilarin izin sezonu icin yapilan ucuslarin getirisi olamaz.Aslinda bu Emirdagliya bir jesttir.Sonucta Eskiehire inmezsen istanbula ineceksin yine bilet alacaksin.Eskisehire ic hatlardan zaten fazla kimse gelmiyor .Havaalanin ismi Emirdag havalimani olsa daha yakisir Emirdaglilardan baska kullanan yokki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirdağlı ~ 11 yıl önce
Arkadaslar thy "emirdağ" ismini bosuna vermedi Adamlar ikiye bir gedip gelip o seferleri hec bos bırakmayıp para kazandırdılar diye. Yani misal new york taki "yağlıdereli" kardesler bizler gibi thy'e para kazandırırlarsa o zaman olur Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
DEGERLI AIRPORT IZLEYEN KARDESLERIM LÜTFEN MEYVE VEREN AGAC TASLANIR LÜTFEN THY BÜYÜMEKDE MASALLAH HER ILIMIZIN ADINI VERDIGI GIBI ILCELERDE GOKYÜZÜNDE MASALLAH TRABZONDA VAR ISTANBULDA MIDYAT DA TEKIRDAGDA VAR KARDESIM ÜZÜLME KUTLUYORUM BASARILAR DILIYORUM SIDEM EDME CALIS SENINDE OLSUN YEDERKI TÜRKIYEMIZIN OLSUN HALKA HIZMET DE OLSUN IYIKI VARSIN THY MASALLAH HALICIYLE UZUNGÖLÜ ILE MALAZGIRTIYLE GAZINANTEPIYLE HEBSINE HAYIRLI UCUSLAR DILIYOR THY VE TÜM ISLAM ALEMINE HAYIRLI RAMAZANLAR DILIYOR SAYGILAR SUNUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S. E. ~ 11 yıl önce
Emirdağ verdiniz iyi güzel. Bari bir uçağınızıda Boztepe olarak adlandırın. Bunun sayesinde bir kaç ilimizide temsil eder. (Trabzon, Ordu v.b.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khann ~ 11 yıl önce
Ne 30000 bini kardeşim. Belçikadaki emirdağlı sayısı 750.000 civarında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
posoflu ~ 11 yıl önce
Dusseldorfa ucan ucagada posof ismi verilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerasus ~ 11 yıl önce
o zaman nyc parkurunda uçuş yapan bir uçağa da YAĞLIDERE ismini koyması lazım lakin new york da yaşayan 30 bine yakın Giresun Yağlıdereliler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000