08 Şubat 2022, Salı 17:08:08

THY'den ek sefer kararı

Türk Hava Yolları, Trabzonspor'un Konyaspor maçı nedeniyle ek sefer koydu.
  • işte şirketi hangi karadenizli liyakatsız yönetiyor görün sanki şampiyonalar ligi final maçı . karda kışta ek sefer koymaz fahiş fiyatlarla bilet satar ama maça gelince .
  • Bunu herhafta maç günü yapılması lazım dışardan taraftar çok şehrin kendi yolcusu da çok güzel düşünülmüş en kötü maçtan sonra ki bir seferinde büyük uçak olması lazım her maçtan sonra

Türk Hava Yolları, Trabzonspor'un Konyaspor maçı nedeniyle ek sefer koydu.

Trabzonspor, Süper Lig'in 25. haftasında oynayacağı Konyaspor karşılaşmasına il dışından da yoğun ilgi var.

Bu sebeple Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 25. haftasında sahasında oynayacağı Konyaspor maçı öncesi ve sonrasında Bordo-Mavili taraftarların Trabzon’a gelişi ve İstanbul’a dönüşü için Türk Havayolları tarafından ek sefer konuldu.

Buna göre 13 Şubat 2022 Pazar günü İstanbul’dan Trabzon’a yapılacak seferlere ek olarak 14.15 kalkış, 16.00 iniş planıyla TK4950 İstanbul (IST) – Trabzon (TZX) ek uçuş ile Trabzon’dan İstanbul’a yapılacak seferlere ek olarak 23.00 kalkış 00.50 iniş planıyla TK4951 Trabzon (TZX) – İstanbul (IST) ek uçuş düzenlendi. (haber61)

THY'den ek sefer kararı

Yorumlar

Q sınıfı ~ 2 yıl önce
işte şirketi hangi karadenizli liyakatsız yönetiyor görün sanki şampiyonalar ligi final maçı . karda kışta ek sefer koymaz fahiş fiyatlarla bilet satar ama maça gelince .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 2 yıl önce
Bunu herhafta maç günü yapılması lazım dışardan taraftar çok şehrin kendi yolcusu da çok güzel düşünülmüş en kötü maçtan sonra ki bir seferinde büyük uçak olması lazım her maçtan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000