18 Nisan 2010, Pazar 09:55:41

THY'DEN EK SEFER

Türk Hava Yolları (THY), İzlanda'daki yanardağ patlaması nedeniyle kapanan hava meydanlarının açılmasıyla birlikte yapılacak ek seferlerle yolcuların mümkün olduğunca hızlı bir şekilde seyahatlerinin sağlanacağını bildirdi.
  • barcelonada kapandi malesef

THY'den yapılan yazılı açıklamada, İzlanda'da meydana gelen volkanik hareketler nedeniyle oluşan kül bulutlarının hava trafiğini etkilemesi sonucu THY'nin sefer iptali yaşanan tüm uçuş noktalarına düzenlenmiş biletlemelerde; rezervasyon değişikliklerinin ücret kurallarına bakılmaksızın aynı ve üstü sınıflarda seyahat edilmesi koşuluyla yapılacağı, iade durumunda ise ceza alınmayacağı belirtildi.

Yolcuların seyahat öncesi hava yolu ile irtibata geçerek, uçuşlarıyla ilgili bilgi almaları gerektiği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

İzlanda'da meydana gelen volkanik hareketler nedeni ile oluşan kül bulutlarının hava trafiğini etkilemesi sonucu Türk Hava Yolları'nın sefer iptali yaşanan tüm uçuş noktalarına düzenlenmiş biletlemelerde 30 Nisan 2010 tarihine kadar işlem yaptırmak ve 31 Mayıs 2010 tarihine kadar seyahat etmek kaydıyla;

Yolcuların seyahat öncesi havayolu ile irtibata geçerek uçuşları ile ilgili bilgi almaları gerekmektedir. Uçuşları iptal olan yolcuların havalimanına gelmemeleri önemle önerilmektedir.

Türk Hava Yolları yolcuları, bugün itibariyle ulaşıma açılan Madrid, Barselona, Roma, Simferopol, Atina uçuş noktalarına yönlendirilmekte bu istasyonlara hem tarifeli hem de ek seferler düzenlenmektedir.

Türk Hava Yolları uçuşları, bilet işlemleri ve iptal seferler ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi'nden, satış ofislerinden veya www.thy.com web adresinden ulaşılabilir.

THY'DEN EK SEFER

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
barcelonada kapandi malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000