15 Mart 2013, Cuma 09:20:50

THY'DEN DUDAK UÇUKLATAN KAR!

Türk Hava Yolları’nın 2012 yılına ait konsolide mali tabloları İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderilerek açıklandı.
  • işçileri sayesinde bunca kar edip işçisine 3 kuruş parayı çok gören zihniyete yazıklar olsun yazık emeklerimize hak hukuk işleri bunlar yukarıda ALLAH var nasıl olsa çıkar bir yerden
  • THY gibi bir şirket için komik rakamlar bunlar..garanti bankası 2012 net karı 3.3 milyar tl'dir. bilginize...
  • Allah göstermesin THY şu anda bir kaza kırım yaşasa, çok samimi söylüyorum zil takıp oynayacak tipler var. İşte biz millet olarak sadece ama sadece bu sebeple ilerleyemiyoruz. Çok yazık çok.
  • noldu bi kaç velet vardı koşuşturuyorlardı ortalarda globally fosss fısss filan diye..
  • aslinda kar daha dusuk arastirma raporlarini okursaniz 7 a340 satimdan kullnma karari alarak karsilik gosterilen miktarda kara eklenmis thy grurumuzdur yolu acik olsun
  • habom sağolsun.
  • Halktan toplanan vergi paralarını harcayarak uçak sayısını artırıp bundanda kar diye açıklama yapan şirkete kendi öz kaynakları , boçları düşüldükden sonraki değeri sorgulanmalı?
  • Biz dc3'ü biliyoruz. dc3 nere,hatasını görüp,özür dilemek gibi erdem sahibi olmak nere!
  • Ne olucak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen şirket o parayla kar edicek tabi ki. çok para haramsız çok söz yalansız olmaz demiş atalarımız..
  • bu arkadaş katıksız çakmadır..itibar etmeyin..globally fossss her zamanki gibi yine fossss...düzmece rakamlara devammmm

Bir önceki yıla göre satışlarını yüzde 26 artışla 14,9 milyar TL’ye, esas faaliyet karını yüzde 192 artışla 1 milyar 48 milyon TL’ye yükselten Türk Hava Yolları, geçen yıl 19 milyon TL olan net karını da 1 milyar 133 milyon TL’ye yükseltti.

Önceki yıla oranla yüzde 20 artışla 39 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları, yolcu sayısı bakımından 2012 yılında Avrupa Havayolları Örgütü (AEA) üyeleri arasında üçüncü sıraya yükseldi. Aynı dönemde arz edilen koltuk kilometrede (AKK) yüzde 18, ücretli yolcu kilometrede (ÜYK) ise yüzde 26 artış sağlandı. AKK’daki artışa rağmen yolcu doluluk oranı 4,8 puan artarak yüzde 77,4 oldu.

Ortalama 6,6 olan filo yaşı ile dünyanın en genç ve dinamik fiolarından birine sahip olan Türk Hava Yolları’nın 2012 yılı sonu itibariyle uçak sayısı 159’u dar gövde, 36’sı geniş gövde ve 7’si kargo olmak üzere toplam 202’ye ulaştı.

2012 yılında açılan 32 dış hat nokta ile birlikte uçulan dış hat nokta sayısı 181’e ulaşırken, uçulan yabancı ülke sayısı da 96’ya yükseldi. İç hatlarla birlikte toplam uçuş noktası 2012 yılı sonu itibariyle 217’ye ulaşmış oldu. Böylece Türk Hava Yolları dünyada en çok ülkeye uçan havayolu ünvanına da sahip oldu. Bunun yanında, Türk Hava Yolları  2011 yılındaki başarısını tekrar ederek 2012 yılında da Skytrax Dünya Havacılık Ödülleri kapsamında Avrupa’nın En İyi Havayolu seçildi.

THY'den yapılan açıklamada "2012 yılında gerçekleştirilen yüzde 18 büyümeye rağmen elde edilen pozitif finansal sonuçlar, 2013 yılında da olumlu finansal sonuçlar elde edileceğinin işareti olarak görülmelidir. Geçmiş on yıla büyük başarılar sığdırarak dünya havacılığının parlayan yıldızı haline gelen Türk Hava Yolları önümüzdeki on yıl için de kendisine iddialı hedefler belirlemiş ve bu hedefleri yakalamak için çalışmalarına hız vermiştir" denildi.

THY'DEN DUDAK UÇUKLATAN KAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

yazık ~ 11 yıl önce
işçileri sayesinde bunca kar edip işçisine 3 kuruş parayı çok gören zihniyete yazıklar olsun yazık emeklerimize hak hukuk işleri bunlar yukarıda ALLAH var nasıl olsa çıkar bir yerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garanti bankası ~ 11 yıl önce
THY gibi bir şirket için komik rakamlar bunlar..garanti bankası 2012 net karı 3.3 milyar tl'dir. bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 11 yıl önce
iyi de bu havayolu diğeri ise banka. karıştırmamak lazım.bir de o garantinin açıkladığı 3,3 milyar dolar net kar değil.iyi araştırıp destekli konusmak lazım. Tebrikler THY!!
al sana ispatı ~ 11 yıl önce
al sizin gazetenizden link attım .başka gazeteden gönderirsem inanmazsın. http://www.zaman.com.tr/ekonomi_garantiden-34-milyar-lira-net-kar_2048137.html
Gerçekler ~ 11 yıl önce
Allah göstermesin THY şu anda bir kaza kırım yaşasa, çok samimi söylüyorum zil takıp oynayacak tipler var. İşte biz millet olarak sadece ama sadece bu sebeple ilerleyemiyoruz. Çok yazık çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha. ~ 11 yıl önce
noldu bi kaç velet vardı koşuşturuyorlardı ortalarda globally fosss fısss filan diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 11 yıl önce
aslinda kar daha dusuk arastirma raporlarini okursaniz 7 a340 satimdan kullnma karari alarak karsilik gosterilen miktarda kara eklenmis thy grurumuzdur yolu acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hah ~ 11 yıl önce
habom sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ss ~ 11 yıl önce
Halktan toplanan vergi paralarını harcayarak uçak sayısını artırıp bundanda kar diye açıklama yapan şirkete kendi öz kaynakları , boçları düşüldükden sonraki değeri sorgulanmalı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru 14:04:12 ~ 11 yıl önce
Biz dc3'ü biliyoruz. dc3 nere,hatasını görüp,özür dilemek gibi erdem sahibi olmak nere!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetim ~ 11 yıl önce
Ne olucak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen şirket o parayla kar edicek tabi ki. çok para haramsız çok söz yalansız olmaz demiş atalarımız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13:02:11 e cvp ~ 11 yıl önce
bu arkadaş katıksız çakmadır..itibar etmeyin..globally fossss her zamanki gibi yine fossss...düzmece rakamlara devammmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000