18 Mart 2019, Pazartesi 10:01:58

THY'den Dreamliner'a Kapadokya etkisi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, bu yıl içerisinde 6 Boeing 787 Dreamliner uçağının filoya katılacağı ve uçakların kabininde Kapadokya’da gün doğumu hissi veren aydınlatma sistemi kullanılacağını söyledi.
  • Detroit'e direk sefer neden baslamiyor? Inanilmaz Arap nufus var. Cok karli bir rota olur THY icin. Bu kadar genis govdeden sonra artik sefer koyarlar herhalde.
  • Bussines Class yolcu mahtremiyeti en üst düzeyde olacak.!. Bu ne demek
  • Ekip olarak cancun yatilarini bekliyoruzzz gelsin Dady o's disco ve Cozumel
  • Harika
  • Dünya havacilik tariginde yeni bir sayfa aciliyor. Düsünebiliyormusunuz bir de ISL ye inisini.. Olaganüstü. Dünya yine kiskanacak.
  • thy teknik ENGELLİ HASTA çalışanını işten attı
  • Zeki Müren de bizi görecek mi?
  • o kadar para veriyorum ne kapadokyası, kuzey ışıkları istiyorum ben
  • Şayet yeni business class koltukları internette aratınca çıkanlar ise doğru bir seçim yapılmadığını söyleyebilirim. Çünkü şuanki business koltukları her ne kadar eskimiş olsalar da ayak mesafesinin uzun olması dolayısıyla yolcular tarafından ferah bulunuyordu ve özellikle de uzun yolcular için bir tercih sebebi oluyordu. Ancak yeni koltuklarda mesafe çok daha azaltılmış, yatma pozisyonunda ayak yerleri öndeki koltuğun altında bir kutuda olacak şekilde ayarlanmış. Dolayısıyla koltuklar arası mesafe azaltılmış. IFE ekranı da yolcuya çok daha yakın konumlandırılmış. Bu da yolcu açısından rahatsız edici bir detay. Aslında bu koltuklar Singapore Airlines’ın bölgesel uçuşlarda kullandığı koltuklar. Yani uzun uçuşlar için daha iyi bir model tercih edilebilirdi. Qatar Airways’in 787’lerdeki business class’ı gibi bir model bekliyordum ben açıkçası.
  • Aman diyeyin, pencere kenarında oturmayı seven yolcular benim yaptığım hatayı yapmasınlar. Geçen ay Amsterdam - Mexico City yolculuğumu Aeromexico 787-8 ile yaptım. 37. sıranın pencere kenarında pencere yok. Duvar seyrediyorsunuz. Bütün bir yol bana pencere kenarı diye bu yeri veren Amsterdam Schipol'daki hanfendiye lanet okudum.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, önümüzdeki süreçte teslim alınacak geniş gövde uçaklarla ilgili önemli bilgiler verdi.

Aycı, Boeing 787-9 Dreamliner tipi ilk uçağın Haziran ayında filoya dahil olacağını kaydederek, “Bu yıl 6 tane 787-9 alacağız, 5 yıl içinde 25+5 katılacak. A350’lerden de 25+5 katılacak.A350’lerin teslimatı 2020’de başlıyor” dedi.

787-9’ların Haziran ayı itibariyle filoya katılması ile birlikte Asya’da yeni noktalara uçma planları olduğunu kaydeden Aycı, 2019 yılında Meksika City, Cancun, Luksor hatlarının da açılacağını kaydetti.

DREAMLINER’DE KAPADOKYA’DA GÜN DOĞUMU
Dreamliner’deki koltuk dizaynında business class  mahremiyetinin üst düzeyde uygulanacağının altını çizen İlker Aycı, “ Her koltuktan koridora çıkış olacak. Uçak içerisinde Kapadokya’da gün doğumu, turkuvaz yolculukla ilgili yeni bir aydınlatma sistemini devreye alacağız” dedi.

THY'den Dreamliner'a Kapadokya etkisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

DTW ~ 5 yıl önce
Detroit'e direk sefer neden baslamiyor? Inanilmaz Arap nufus var. Cok karli bir rota olur THY icin. Bu kadar genis govdeden sonra artik sefer koyarlar herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vayy ~ 5 yıl önce
Bussines Class yolcu mahtremiyeti en üst düzeyde olacak.!. Bu ne demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirve ~ 5 yıl önce
Yolcular arası diyor.fakirler arası demiyor.herşeye muhalefetsiniz. İdrak yollarınız iltihaplı
CNcun ~ 5 yıl önce
Ekip olarak cancun yatilarini bekliyoruzzz gelsin Dady o's disco ve Cozumel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
☺️ ~ 5 yıl önce
Harika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hee ya ~ 5 yıl önce
Dünya havacilik tariginde yeni bir sayfa aciliyor. Düsünebiliyormusunuz bir de ISL ye inisini.. Olaganüstü. Dünya yine kiskanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik ENGELLİ HASTA çalışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabri ~ 5 yıl önce
Zeki Müren de bizi görecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık ~ 5 yıl önce
o kadar para veriyorum ne kapadokyası, kuzey ışıkları istiyorum ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Şayet yeni business class koltukları internette aratınca çıkanlar ise doğru bir seçim yapılmadığını söyleyebilirim. Çünkü şuanki business koltukları her ne kadar eskimiş olsalar da ayak mesafesinin uzun olması dolayısıyla yolcular tarafından ferah bulunuyordu ve özellikle de uzun yolcular için bir tercih sebebi oluyordu. Ancak yeni koltuklarda mesafe çok daha azaltılmış, yatma pozisyonunda ayak yerleri öndeki koltuğun altında bir kutuda olacak şekilde ayarlanmış. Dolayısıyla koltuklar arası mesafe azaltılmış. IFE ekranı da yolcuya çok daha yakın konumlandırılmış. Bu da yolcu açısından rahatsız edici bir detay. Aslında bu koltuklar Singapore Airlines’ın bölgesel uçuşlarda kullandığı koltuklar. Yani uzun uçuşlar için daha iyi bir model tercih edilebilirdi. Qatar Airways’in 787’lerdeki business class’ı gibi bir model bekliyordum ben açıkçası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Qatar Airways de Qsuite’leri kastetmistim, 787lerde yokmus Qsuite. British Airways in A350 business class i da ornek alinabilir.
Sürücü ~ 5 yıl önce
Aman diyeyin, pencere kenarında oturmayı seven yolcular benim yaptığım hatayı yapmasınlar. Geçen ay Amsterdam - Mexico City yolculuğumu Aeromexico 787-8 ile yaptım. 37. sıranın pencere kenarında pencere yok. Duvar seyrediyorsunuz. Bütün bir yol bana pencere kenarı diye bu yeri veren Amsterdam Schipol'daki hanfendiye lanet okudum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000