24 Mart 2015, Salı 19:55:59

THY'DEN DEV SPONSORLUK ANLAŞMASI

Türk Hava Yolları (THY), akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 yıl boyunca sponsor olunacağını bildirdi.
  • Turkish Airlines Siz önce ucan tabutlarinizi yenileyin sonra sampiyonlar ligine dortmunda barcelonaya sponspor olun ! berlin-istanbul ucagina biniyorsun yemekler tatlilar tertemiz koltuklar , istanbul-erzurum ucagina biniyorsun les gibi ucak koltuklar yirtilmis emergency yazisinin bile rengi solmus !!!!
  • böyle bir anlaşma iyi gibi görülsede,uzun vade de problem olabilir.. rahat bırakmazlar..
  • Zamanlama cok yanlis. Bu haberin avrupa basininda suan icin bir degeri yok. Butun odak kazada. Kimse Avrupada bir gazetenin bunu haber yapmasini beklemesin, velevki yapildi birinin ilgiyle okuyacagini sanmasin. Cok yanlis bir zamanlama.
  • Tebrikler. Bu iş böyle yapılır, nice başarılara inşallah. Bir Türk olarak çok gururlandım.
  • Sevgili din alimi; ne diyem peki, mahmut mu diyem?
  • UEFA nın sitesinde eklenmemiş vede herhangi bir açıklamada yok. Ne zaman başlıyor acaba bu anlaşma?
  • Bazı Müslümanlar şuursuzluktan ve ilim eksikliğinden dolayı böyle hatalara düşebiliyorlar. Ölen bir gayri müslimin arkasından “Allah rahmet eylesin” veya “mekanı nur olsun” veya “kabri nur olsun” gibi ifadeler kullanabiliyorlar. Bu ifadeler dinimizce uygun değildir. Çünkü Allah’ın rahmeti kafirlerden kurtulmak için zaten bir vesile kılınmıştır: “Ve bizi, kâfirler topluluğundan rahmetinle kurtar.” (Yunus 86) Öncelikle bilmeliyiz ki, Müslüman olmayanlar kurtuluşa erememiştirler.
  • büyük bi heyacanla izledigim şampiyonlar ligi maçlarında thy nin reklamını bize gurur verir
  • Dünyada milyonlarca kişinin heyacanla izlediği ve gerçekten çok sevilen bir turnuva olan şampiyonlar ligine sponsor olmak çok önemli bir gelişme .Thy nin dünya genelinde ses getireceğine inanıyorum,şirketimize ve ülkemize büyük getirisi olacağına inanıyorum.Tebrikler THY ve başarıda emeği geçen özverili çalışma ailesine.
  • Çünkü bugün hiç gündeme gelmedi ve kimse konuşmadı. Dünyanın gündemi düşen uçak ve bu muhtemelen 1 ay boyunca böyle olacak.....

Türk Hava Yolları (THY), UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 'resmi havayolu sponsoru' sıfatı ile sponsor olacağını açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na akşam saatlerinde yapılan açıklamada global marka bilinirliğine katkı sağlamak amacıyla 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalanmasına karar verildiği belirdildi.

THY'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, Ortaklığımızın global marka bilinirliğinin ve marka algısının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne "UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Resmi Havayolu Sponsoru" sıfatı ile üç yıl süre ile sponsor olunmasına karar verilmiştir. "

THY'DEN DEV SPONSORLUK ANLAŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Kartal ~ 9 yıl önce
Turkish Airlines Siz önce ucan tabutlarinizi yenileyin sonra sampiyonlar ligine dortmunda barcelonaya sponspor olun ! berlin-istanbul ucagina biniyorsun yemekler tatlilar tertemiz koltuklar , istanbul-erzurum ucagina biniyorsun les gibi ucak koltuklar yirtilmis emergency yazisinin bile rengi solmus !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 9 yıl önce
senın TURKLUGUNDEN SUPHE EDER BU MILLET YOBAZA BAK SEN PERPEKTIFINI DEGISTIR BENCE !!!!
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
böyle bir anlaşma iyi gibi görülsede,uzun vade de problem olabilir.. rahat bırakmazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zamanlama cok yanlis. Bu haberin avrupa basininda suan icin bir degeri yok. Butun odak kazada. Kimse Avrupada bir gazetenin bunu haber yapmasini beklemesin, velevki yapildi birinin ilgiyle okuyacagini sanmasin. Cok yanlis bir zamanlama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış teori ~ 9 yıl önce
Teoriniz tamamen yanlış,şu an havada kaç uçak uçuyor biliyor musunuz ,kaza ile bu olayın zerre bağlantısı yok...Siz boşuna beklemeyin,bu sponsorluk çooook ses getirecek..
ne alaka ~ 9 yıl önce
Zamanlama ile ne alakası var. Reklamlar zaten bugün dönmeyecek, sponsorluk başladığında dönmeye başlayacak.
THY'ye ~ 9 yıl önce
Tebrikler. Bu iş böyle yapılır, nice başarılara inşallah. Bir Türk olarak çok gururlandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevgili din alimi; ne diyem peki, mahmut mu diyem?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
UEFA nın sitesinde eklenmemiş vede herhangi bir açıklamada yok. Ne zaman başlıyor acaba bu anlaşma?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabret ~ 9 yıl önce
sabrederseniz azıcık,,her şey belli olur...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bazı Müslümanlar şuursuzluktan ve ilim eksikliğinden dolayı böyle hatalara düşebiliyorlar. Ölen bir gayri müslimin arkasından “Allah rahmet eylesin” veya “mekanı nur olsun” veya “kabri nur olsun” gibi ifadeler kullanabiliyorlar. Bu ifadeler dinimizce uygun değildir. Çünkü Allah’ın rahmeti kafirlerden kurtulmak için zaten bir vesile kılınmıştır: “Ve bizi, kâfirler topluluğundan rahmetinle kurtar.” (Yunus 86) Öncelikle bilmeliyiz ki, Müslüman olmayanlar kurtuluşa erememiştirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cennet ~ 9 yıl önce
Senin o cennetine alsalarda gitmez zaten kimse. Sen o kafayla şii diye gider adamın camisini bombalarsın, o gelir sünnisin diye senin kafanı keser. Size göre bir müslüman, bir doğru olan sizlersiniz.
thy gururdur ~ 9 yıl önce
büyük bi heyacanla izledigim şampiyonlar ligi maçlarında thy nin reklamını bize gurur verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flying chefler ~ 9 yıl önce
Dünyada milyonlarca kişinin heyacanla izlediği ve gerçekten çok sevilen bir turnuva olan şampiyonlar ligine sponsor olmak çok önemli bir gelişme .Thy nin dünya genelinde ses getireceğine inanıyorum,şirketimize ve ülkemize büyük getirisi olacağına inanıyorum.Tebrikler THY ve başarıda emeği geçen özverili çalışma ailesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çünkü bugün hiç gündeme gelmedi ve kimse konuşmadı. Dünyanın gündemi düşen uçak ve bu muhtemelen 1 ay boyunca böyle olacak.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000