27 Şubat 2023, Pazartesi 17:53:25

THY'den depremzede öğrenciler için iş ilanı

Türk Hava Yolları, depremden etkilenen öğrenciler için Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ilanı açtı.
  • Yani orda da parti üyeliği istiyor mu THY TGS çünkü liyakat olmadığı yer ilkokul mezunları Rize'de çay topladığı THY de tgsde müdür olduğu bir sistem ne bekliyorsun
  • Amaç ise , kriter olmadan 1000 depremzedeeye iş verin. Kendi adamlarınıza kriter olmadan iş verirken iyi. Yıllardır iki kelime bir araya getiremeyen çalışmayan bir de böbürlenen adamlarınıza baktık. Depremzede gelsin en azından faydamız olsun. Pegasus sen de alım açmalısın. İlan vermişsin ingilizce istiyorsun. Depremzedelere yardımı insan gibi edin iş verin. Başlarım sizin kriterinize!
  • adam 100 tl ye uçuş yapın dedi depremzelere. Adam ayakkabısını giymemiş çıkarken yanına cüzdan mı aldı kimlik mi? sonra yediği gaffı çevirdi de. Çevir kazı yanmasın oldu. şimdi parttime arar tabi çünkü bu bölgedeki hiç bir personeli çalışmak istemiyor. zaten müdür mobingi vardı birde üstüne afet eklendi.
  • Deprem sabahı goreve davet ettıkleri depremzedler için bişey yapmışlar mı?
  • thy önce mevcutta calısan personelının hakkını yemesın. Pandemıde kesmıs oldgu maasları gerı odedı mı? aclıga terke ettıgı ınsanlardan helallık alsın. yalandan prım dagıttı 2022 de ama dagıttıgı tarıhten 1 gun once bıle ayrılanlara vermedı. Ahmet Bolat ne demıstı acıklmasında herkese dıye. yonetım degısır sıstem degısmez.
  • Comail de mobing var buranın şefi kafasına göre sürekli ekip değiştiriyor kendi memleketinden gelen kimseyi değiştirmiyor insanlara eziyet ediyor burda buranın acilen denetlenmesi gerek bir dünya boşta insan var burda hiç bir iş yapmadan maaş alan
  • Sadece T.C vatandaşı kriteri olmalı. Sonuçta bayrak taşıyıcı firma ve bu kritere önem verilmeli. T.C vatandaşı degilse Anadolu daki genç arkadaşlarımızın ne işine yarayacak bu ilan?
  • Burası karışacak vaziyet alın
  • Anam, babam, kardeşim ölmüş, cenazelerine bile ulaşamıyorum, iş güç umrumda olur mu? Asla ama asla...Bu durumu yaşayan çok insan var eminim, başka sözüm yok değerli bayrak taşıyıcım. Allah kimseyi bu sınava maruz bırakmasın. Ama net olarak şunu diyebilirim; BİZDEN Bİ CACIK OLMAZ...
  • TC vatandaşı olmak anlaşıldı da, "veya mavi kart sahibi" ne oluyor ?! Yatacak yeriniz yok sizin. İlanı "TC vatandaşı olmayan" diye yenileyin, tam olsun !!!.

Türk Hava Yolları, depremden etkilenen öğrenciler için Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ilanı açtı.

İşte başvuru şartları ve kriterleri:

Ülkemiz tarihinin en üzücü afetlerinden birini yaşadığımız bu günlerde her bir vatandaşımızın acısını ve Millî Bayrak Taşıyıcı Havayolu olmanın sorumluluğunu hissediyoruz. Bu zor günlerde depremden etkilenen öğrenci arkadaşlarımız Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ilanımıza başvuru yapabilir, bir dünya markası olan Türk Hava Yolları ailesinin değerli bir parçası olabilirsiniz.
Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) Programı ile dünyada en fazla uluslararası noktaya uçan havayolu firması olan Türk Hava Yollarında kariyerine başlamak yeteneğinizi bir adım daha öne çıkaracaktır.

Başvuru Şartları

Yetenekli part-time arkadaşlarımız, sahip olduğu iletişim becerisi, ekip bilinci ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ile kariyerine zirvede başlama imkânı bulacaktır. Siz de aşağıdaki şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız, başvurunuzu heyecanla bekliyoruz!
• T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak,
• 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmak,
• En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak,
*2024 yılında mezun olma koşulu aranmaktadır.
• Vardiyalı çalışma düzeninde başvurmuş olduğunuz ofisimizde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilmek,
• Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
• İyi derecede İngilizce bilmek,
*Yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olmak.
• 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elâzığ illerinde kendisi ve/ya 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) “afetzede” olarak değerlendirilen adaylarımız,
• 11 ilin dışında okuyan ve 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) “afetzede” olarak değerlendirilen adaylarımız sürece başvuru yapabilir.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri

Değerlendirme süreçleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

• Başvurular, yenibiris.com üzerinden 13.03.2023 tarihine kadar alınacaktır.
• Görev tanımı ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.
• Çalışma yerleri: Adana, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Antalya, Denizli, Isparta, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Elâzığ, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Erzincan, Iğdır, Kars, Gaziantep, Kahramanmaraş, İstanbul, Hatay, İzmir, Kastamonu, Zonguldak, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Şırnak, Muş, Nevşehir, Ordu-Giresun, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Adıyaman, Sivas, Tokat, Trabzon, Rize-Artvin, Van, Hakkari’dir.
• Başvuru esnasında yalnızca "tek çalışma yeri" tercih hakkınız bulunmaktadır. Başvurular, öğrencisi olduğunuz okulun ya da ikametinizin bulunduğu şehir uyumu gözetilerek değerlendirilmektedir.
• Çalışma düzeni; normal düzende çalışan birimlerimiz ofisten esnek saatler ile çalışmakta olup bazı birimlerimiz vardiyalı çalışmaktadır.
• Zorunlu stajı olan adaylarımız part-time çalışma sürecinde stajlarını çalıştıkları birimde gerçekleştirebilecektir.
• Yukarıdaki şartları taşıyan adaylarımız sürece devam edebilecektir. Bu nedenle ilan şartlarını sağladığınızı belgeleyebilmek için E-Devlet üzerinden alabileceğiniz güncel tarihli Transkript (not dökümü) Belgesini, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesini (“Adli Sicil Sorgulama” ekranında kurum türü “Resmi” seçilmelidir.), kendinizin ve 1.dereceden yakınınızın (anne, baba ya da kardeş) İkametgâh Belgesini sisteme yükleyebilirsiniz.

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

THY'den depremzede öğrenciler için iş ilanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Hocaa ~ 1 yıl önce
Yani orda da parti üyeliği istiyor mu THY TGS çünkü liyakat olmadığı yer ilkokul mezunları Rize'de çay topladığı THY de tgsde müdür olduğu bir sistem ne bekliyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madem yardımcı olmak ~ 1 yıl önce
Amaç ise , kriter olmadan 1000 depremzedeeye iş verin. Kendi adamlarınıza kriter olmadan iş verirken iyi. Yıllardır iki kelime bir araya getiremeyen çalışmayan bir de böbürlenen adamlarınıza baktık. Depremzede gelsin en azından faydamız olsun. Pegasus sen de alım açmalısın. İlan vermişsin ingilizce istiyorsun. Depremzedelere yardımı insan gibi edin iş verin. Başlarım sizin kriterinize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100tl ~ 1 yıl önce
adam 100 tl ye uçuş yapın dedi depremzelere. Adam ayakkabısını giymemiş çıkarken yanına cüzdan mı aldı kimlik mi? sonra yediği gaffı çevirdi de. Çevir kazı yanmasın oldu. şimdi parttime arar tabi çünkü bu bölgedeki hiç bir personeli çalışmak istemiyor. zaten müdür mobingi vardı birde üstüne afet eklendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deprem sabahı ~ 1 yıl önce
Deprem sabahı goreve davet ettıkleri depremzedler için bişey yapmışlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak hukuk ~ 1 yıl önce
thy önce mevcutta calısan personelının hakkını yemesın. Pandemıde kesmıs oldgu maasları gerı odedı mı? aclıga terke ettıgı ınsanlardan helallık alsın. yalandan prım dagıttı 2022 de ama dagıttıgı tarıhten 1 gun once bıle ayrılanlara vermedı. Ahmet Bolat ne demıstı acıklmasında herkese dıye. yonetım degısır sıstem degısmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo comail ~ 1 yıl önce
Comail de mobing var buranın şefi kafasına göre sürekli ekip değiştiriyor kendi memleketinden gelen kimseyi değiştirmiyor insanlara eziyet ediyor burda buranın acilen denetlenmesi gerek bir dünya boşta insan var burda hiç bir iş yapmadan maaş alan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi kart? ~ 1 yıl önce
Sadece T.C vatandaşı kriteri olmalı. Sonuçta bayrak taşıyıcı firma ve bu kritere önem verilmeli. T.C vatandaşı degilse Anadolu daki genç arkadaşlarımızın ne işine yarayacak bu ilan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikiş Tutmaz Sabri ~ 1 yıl önce
Burası karışacak vaziyet alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben olsam, ~ 1 yıl önce
Anam, babam, kardeşim ölmüş, cenazelerine bile ulaşamıyorum, iş güç umrumda olur mu? Asla ama asla...Bu durumu yaşayan çok insan var eminim, başka sözüm yok değerli bayrak taşıyıcım. Allah kimseyi bu sınava maruz bırakmasın. Ama net olarak şunu diyebilirim; BİZDEN Bİ CACIK OLMAZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo ~ 1 yıl önce
TC vatandaşı olmak anlaşıldı da, "veya mavi kart sahibi" ne oluyor ?! Yatacak yeriniz yok sizin. İlanı "TC vatandaşı olmayan" diye yenileyin, tam olsun !!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunrise ~ 1 yıl önce
Siz mavi kartın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım?
Mavi kart ~ 1 yıl önce
Almanyada veya bi kaç ülkede yaşayan eskiden Türk vatandaşı olup sonradan alman vatandaşlığına geçen Türk vatandaşlarıdır.Boş konuşup bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın.yurt dışında yasayan,o bölgeye yerleşen bir çok insan vardır.Biraz araştırıp öyle yorum yazalım lütfen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000