25 Şubat 2020, Salı 21:19:35

THY'den çalışanlarına sokak köpeği uyarısı

Türk Hava Yolları, şirkete ait bölgelerde sokak hayvanlarının beslenmesini yasakladı.
  • Bir kişi ısırıldı diye böyle saçma sapan bir yasak koymak yerine o kadar arazinin bir köşesine hayvanlar için sığınıp karınlarını doyuracakları bir barınak yapmak çok mu zor? Çok mu maliyetli? Üstelik prestijine de katkısı olur. Kaç tane havayolu şirketinin hayvan barınağı var? Uçuşa giderken hayvanını bırakacak yer bulamayan personelin de faydalanır. İnsandan başka hiç bir canlı sebepsiz yere saldırmaz.
  • Artik sizin ucaklarinizla seyahat etmeyecegiz. Hayatimizda duydugumuz en b.ktan karar! Hayvanlardan ne istiyorsunuz!!
  • Çok gülünç bir durum orası Kuzey ormanları hayvanları attığınız yer yani kısacası onların yeri siz misafirsiniz
  • Guzel olmayan tek sey senin insanligin
  • Thy yönetimi önce kendi içindeki kuduzları temizlesin..
  • Hayvanların da bu dünyada en az insanlar kadar yaşam hakkı var.allah inancı olan insanların dünyada sadece kendilerinin yaşam hakkı olduğunu düşünmesi allaha olan inançları ile çelişiyor.
  • korona virüsüme karşı hiç birşey yapma;ama köpeklere yasak koy. ekip binasının orda bulunan üç tane köpek evin o yüzden kuytulara atıldı. farkındaysanız biz hayvanların bulunduğu yere gittik kurulduk. hayvanlar şaşkın. yemek verilmeyecek de ne yapılcak. o hayvanlara bakılmalı orda bulunan tüm şirketler birşeyler yapmalı bence.
  • Guzel seyler de olabiliyormus
  • Diye tartisiyorsunuz ama kimse de havalimaninda kopegin ne isi var dememis sanirim
  • Sabiha Gökçen -1 servis alanındaki köpeklerin durumuda aynı beslemek guzelbirsey fakat kişiler yedikleri yemeklerin artıklarını getirip oralara bırakıyorlar ortalık içler acısı koku pislik bsvs şahsen ben servisten inince saldirmasinlardiye apron kartımı gösteriyorum :)))

Türk Hava Yolları, şirkete ait bölgelerde sokak hayvanlarının beslenmesini yasakladı.

Geçtiğimiz günlerde bir THY çalışanın sokak köpeği tarafından ısırılması sonrası THY yönetimi harekete geçti. Ekip binası çevresinde bulunan sokak köpeklerinin bir risk oluşturabileceğini bildiren THY, çalışanlarını uyardı.

İlgili birimlere yapılan duyuruda; Sokak köpeklerinin hayatın bir parçası olduğu ancak oluşabilecek riskli durumlara karşı da önlem alınması gerektiği vurgulandı.

THY tarafından yapılan bilgilendirmede bundan sonra şirket sınırları içerisinde sokak köpeklerinin beslenmemesi gerektiği, aksi halde idari işlem yapılacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde THY'de ekip tahsis memuru olarak çalışan bir kişi İstanbul Havalimanı'nda bir köpek tarafından bacağından ısırılmış kuduz ihtimaline karşı hastaneye sevk edilerek kuduz aşısı yapılmıştı.

®AirportHaber

THY'den çalışanlarına sokak köpeği uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Barınak yapmak çok mu zor! ~ 4 yıl önce
Bir kişi ısırıldı diye böyle saçma sapan bir yasak koymak yerine o kadar arazinin bir köşesine hayvanlar için sığınıp karınlarını doyuracakları bir barınak yapmak çok mu zor? Çok mu maliyetli? Üstelik prestijine de katkısı olur. Kaç tane havayolu şirketinin hayvan barınağı var? Uçuşa giderken hayvanını bırakacak yer bulamayan personelin de faydalanır. İnsandan başka hiç bir canlı sebepsiz yere saldırmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayvansever ~ 4 yıl önce
katılıyorum
Cigdemciko ~ 4 yıl önce
Artik sizin ucaklarinizla seyahat etmeyecegiz. Hayatimizda duydugumuz en b.ktan karar! Hayvanlardan ne istiyorsunuz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stavro ~ 4 yıl önce
Çok gülünç bir durum orası Kuzey ormanları hayvanları attığınız yer yani kısacası onların yeri siz misafirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tony ~ 4 yıl önce
Guzel olmayan tek sey senin insanligin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köpek ~ 4 yıl önce
Thy yönetimi önce kendi içindeki kuduzları temizlesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nil acar ~ 4 yıl önce
Hayvanların da bu dünyada en az insanlar kadar yaşam hakkı var.allah inancı olan insanların dünyada sadece kendilerinin yaşam hakkı olduğunu düşünmesi allaha olan inançları ile çelişiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayvansever ~ 4 yıl önce
korona virüsüme karşı hiç birşey yapma;ama köpeklere yasak koy. ekip binasının orda bulunan üç tane köpek evin o yüzden kuytulara atıldı. farkındaysanız biz hayvanların bulunduğu yere gittik kurulduk. hayvanlar şaşkın. yemek verilmeyecek de ne yapılcak. o hayvanlara bakılmalı orda bulunan tüm şirketler birşeyler yapmalı bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Guzel seyler de olabiliyormus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçankişi ~ 4 yıl önce
senin gibiler gitse bu şirketten ne güzel şeyler olur.
Besleyelim mi beslemeyelim mi ~ 4 yıl önce
Diye tartisiyorsunuz ama kimse de havalimaninda kopegin ne isi var dememis sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orası ~ 4 yıl önce
Onlarındı. Biz evınden ettıj onları
Saw ~ 4 yıl önce
Sabiha Gökçen -1 servis alanındaki köpeklerin durumuda aynı beslemek guzelbirsey fakat kişiler yedikleri yemeklerin artıklarını getirip oralara bırakıyorlar ortalık içler acısı koku pislik bsvs şahsen ben servisten inince saldirmasinlardiye apron kartımı gösteriyorum :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 4 yıl önce
Tel no yaz da arayayim seni hani bakim nerde o koku ben niye hic duymadim o kokuyu bugune kadar? Git baska firmada uc Pegasus bile fazla sana.
Saw ~ 4 yıl önce
Sacmalamissiniz bence

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000