18 Nisan 2014, Cuma 10:01:34

THY’DEN ÇALIŞANLARINA ÖZEL GECE

Türk Hava Yolları çalışanları, bir yılın yorgunluğunu Haliç Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek ‘Birlikte Farklıyız’ etkinliği ile atacak.
  • yahu arkadas amma icki meraklisı ayyaş varmış.Oraya gelip görseydiniz insanlıktan biraz nasibinizi alırdınız.Utanmadan şirketi 2kat büyüten bu yönetimin elinden öperdiniz.Müthiş bir geceydi.Emegi gecenlerin eline saglik.
  • THY gibi bir kurumun çalışanı olmaktan gurur ve onur duyuyorum çok güzel bir organizasyondu herkesin emeğine sağlık
  • İçki yerine gül suyu dağıtılacakmış...
  • Tk ve habom a ayri gunlerde hangarda kibariye konseri ayralanacakmis
  • THY AO ve THY TEKNİK AŞ'de çalışan arkadaşların büyük bir kısmı, çalışmaları ile eğlenmeye hakları olduğunu düşünüyorum. THY TEKNİK AŞ'de çıkarlarını ön planda tutan Parelel yapıya hizmet edenlerle koruma altına alınan bazı çıkarcılar kesinlikle haketmiyorlar. Komp. Alımlarında tek yetkili olarak çalışan (MGD) bu görevden yeni yöneticiler tarafından alınması gerekiyor. Koruma kalkanı SSM'lığına atanması bu kişinin çıkarlarına son verilmesi anlamı taşımakdadır.
  • empathy.thy.com dan kullanıcı adı ve şifre girerek katılım ıgerçekleştirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar thy diyor. Habom veya TGS demiyor. Herşeye atlıyorsunuz sonra oturuyorsunuz aşağa. Bırakın eğlensin millet. Herkes şirketini bilsin
  • Sanirim her zamanki gibi "Habomcular hariç"...
  • ahmet ozhan gelmeli yanlis secim yapilmis:)
  • Bence vardiyali calisan pek cok personel Bu muhtesem eglenceden mahrum kalacak, Bu yuzden bu eglence pek personel icin olmamis gibi, eglenceye katilacak tum personele iyi eglenceler eglence sirasinda görevi basinda olacaklara da iyi calismalar dilerim.

Türk Hava Yolları çalışanları, Mustafa Ceceli ve Emel Sayın şarkılarıyla coşacak. 22 Nisan Salı günü Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya gelecek olan THY çalışanları, birbirinden güzel etkinlikler ve konserlerle bir yılın yorgunluğunu atacak.

“Biz bir araya gelerek, farklılıklarımızla bir bütün olmayı başardık. Çok çalıştık, en büyük başarılara birlikte imza attık. Şimdi de kazandığımız tüm başarıları,Birlikte Farklıyız Etkinliği’nin coşkusuyla paylaşıyoruz. Bu ruha ortak olmak ve hep birlikte harika bir akşam geçirmek için seni de aramızda görmek istiyoruz” sözleriyle Haliç Kongre Merkezi’ne davet edilen çalışanlar, 80 Yılda Devri Alem ve özel gösterimler, sürpriz etkinlikler, Mustafa Ceceli ve Emel Sayın konserleri ile coşacak.

Saat 17.00’de başlayacak organizasyon 21.30’da son bulacak. 

THY’DEN ÇALIŞANLARINA ÖZEL GECE

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
yahu arkadas amma icki meraklisı ayyaş varmış.Oraya gelip görseydiniz insanlıktan biraz nasibinizi alırdınız.Utanmadan şirketi 2kat büyüten bu yönetimin elinden öperdiniz.Müthiş bir geceydi.Emegi gecenlerin eline saglik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 10 yıl önce
THY gibi bir kurumun çalışanı olmaktan gurur ve onur duyuyorum çok güzel bir organizasyondu herkesin emeğine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İçki yerine gül suyu dağıtılacakmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tk ve habom a ayri gunlerde hangarda kibariye konseri ayralanacakmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 yıl önce
THY AO ve THY TEKNİK AŞ'de çalışan arkadaşların büyük bir kısmı, çalışmaları ile eğlenmeye hakları olduğunu düşünüyorum. THY TEKNİK AŞ'de çıkarlarını ön planda tutan Parelel yapıya hizmet edenlerle koruma altına alınan bazı çıkarcılar kesinlikle haketmiyorlar. Komp. Alımlarında tek yetkili olarak çalışan (MGD) bu görevden yeni yöneticiler tarafından alınması gerekiyor. Koruma kalkanı SSM'lığına atanması bu kişinin çıkarlarına son verilmesi anlamı taşımakdadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
smart ~ 10 yıl önce
empathy.thy.com dan kullanıcı adı ve şifre girerek katılım ıgerçekleştirebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar thy diyor. Habom veya TGS demiyor. Herşeye atlıyorsunuz sonra oturuyorsunuz aşağa. Bırakın eğlensin millet. Herkes şirketini bilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sanirim her zamanki gibi "Habomcular hariç"...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n ~ 10 yıl önce
sadece habom degil thy teknik habom tgs doco vb..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ahmet ozhan gelmeli yanlis secim yapilmis:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vardiyali eglence ~ 10 yıl önce
Bence vardiyali calisan pek cok personel Bu muhtesem eglenceden mahrum kalacak, Bu yuzden bu eglence pek personel icin olmamis gibi, eglenceye katilacak tum personele iyi eglenceler eglence sirasinda görevi basinda olacaklara da iyi calismalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000